Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 13-2-2009

 

 

 

 

 
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ 2007-2013
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2007-2013 Περισσότερα...

 

 

 
«Γιορτές Αποκριών» Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα-Πραστού, Δολιανών, Μελιγούς, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Άστρους, Αγ. Ανδρέα-Πραστού, Μελιγούς, Παραλίου Άστρους, τον Α.Ε.Ε. Σύλλογο Κορακοβουνίου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, διοργανώνει «Γιορτές Αποκριών 2009» με το ακόλουθο Πρόγραμμα:

1. Τσικνοπέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009 Ώρα 11:00 π.μ. Πλατεία Δολιανών
2. Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 Ώρα 17:00 μ.μ. Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς
3. Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009 Ώρα 11:00 π.μ. Κεντρική πλατεία Άστρους
4. Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009 Ώρα 17:30μ.μ. ΚΔΑΠ ΜΕΑ Άστρους
4. Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009 Ώρα 11:15 π.μ. Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα
5. Κυριακή 1η Μαρτίου 2009 Ώρα 11:00 π.μ. Κεντρική Πλατεία Παραλίου Άστρους
6. Κυριακή 1η Μαρτίου 2009 Ώρα 19:00 μ.μ. Παραδοσιακό Καρναβάλι Κορακοβουνίου

Το Πρόγραμμα των παιδικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει κλόουν, μαγικά κόλπα, μουσική, χορό, τραγούδι, καραόκε και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Το Πρόγραμμα του καρναβαλιού περιλαμβάνει παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών, κρασί, παραδοσιακές πίτες και πολύ χορό γύρω από τη φωτιά.
Να είστε όλοι εκεί!

 

 

 
Συνέντευξη Τύπου για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Αστέρα
Από σήμερα ξεκίνησε η εβδομαδιαία επικοινωνία των εκπρόσωπων των ΜΜΕ με τον προπονητή του Αστέρα Νίκο Κωστένογλου, αφού κάθε εβδομάδα θα δίνεται μία συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε παιχνίδι.

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν, ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου παρεχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

«Γνωρίζουμε όλοι την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο σημείο του πρωταθλήματος.

Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, χρειάζονται όμως να επιδείξουμε κάποια στοιχεία για να έχουμε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Πρώτον, πρέπει να έχουμε πίστη, δεύτερον να υπάρχει σοβαρότητα και υπευθυνότητα στα ατομικά μας καθήκοντα και τρίτον να παρουσιαστούμε ως μία συγκροτημένη ομάδα που θα έχει ως σκοπό της τη νίκη ανεξάρτητα αντιπάλου.

Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε όλοι εκ των προτέρων ότι έχουν μείνει ελάχιστα παιχνίδια. Χρειάζεται η αυτοσυγκέντρωσή μας να βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο. Οι προπονήσεις έγιναν μέσα σε ένα καλό κλίμα και νομίζω πώς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα της Κυριακής.

Δεν μας φοβίζει ότι ο αντίπαλος θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Επιβάλλεται όμως σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουμε την αξία και την ικανότητά μας.

Όσον αφορά αν υπολογίζει τον Έντερ για το παιχνίδι στο Ηράκλειο ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε «Θα το δείτε αύριο όταν ανακοινωθεί η αποστολή. Πολλές φορές παίκτες που έρχονται από άλλη ήπειρο, είναι προτιμότερο να εντάσσονται σταδιακά για να έχουν καλύτερη προσαρμογή»

Το επόμενο χρονικό διάστημα υπάρχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα για τον Αστέρα και θα γίνει ένα σχετικό rotation, προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Αυτό είναι το δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Να είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές»

Τέλος, οι εκπρόσωποι του Τύπου ρώτησαν για την πρόοδο του Μάουρο Μιλάνο και πότε θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο οποίος απάντησε «Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων»

 

 

 

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΚΟΑΤ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ
ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ <<ΕΠΑΥΛΙΣ>>
ΣΤΙΣ 20/02/2009 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα