Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 12-3-2009

 

 

 

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ
«Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ
ΤΗΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Με το βλέμμα στραμμένο στην πλέον δολοφονική τυφλή απόπειρα των τελευταίων δεκαετιών, που επιχειρήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, τη νύχτα της 24ης Φλεβάρη, με στόχο το στέκι Μεταναστών στην Τσαμαδού 13, έναν πολύμορφο κινηματοχώρο στον οποίο συνυπάρχουν, επικοινωνούν, και ωσμώνονται, μεταναστευτικές κοινότητες, διεθνιστικά περιοδικά, αριστερές οργανώσεις, αντιμιλιταριστικές και αντιεθνικιστικές συλλογικότητες, λεσβιακές και γκέι ομάδες, εναλλακτικές και αυτοοργανωμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες, ένας ολόκληρος γαλαξίας ανοικτών και δημόσιων διαδικασιών και λειτουργιών, και με πάρα πολλές ανησυχίες, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Τρίπολης, καλεί όλους τους μετανάστες που ζουν στην περιοχή μας, κάθε αριστερό ή αναρχικό αγωνιστή, όλους όσους συμμετέχουν ενεργά και ακηδεμόνευτα σε συλλογικές διαδικασίες και δικτυώσεις, κάθε πολιτική ή κοινωνική συλλογικότητα, σ’ αυτή τη Δημόσια συζήτηση, απάντηση στην σκοτεινή εκτροπή, που συνιστά, μια απεχθή δολοφονική απόπειρα τρομοκράτησης όλων μας, και προκαλεί αγανάκτηση, αποστροφή, και αηδία τουλάχιστον. Οι «άγνωστοι» - και ασύλληπτοι μέχρις στιγμής - που πέταξαν την χειροβομβίδα δεν στράφηκαν μόνο ενάντια στο στέκι Μεταναστών, αλλά ενάντια συνολικά στο ανταγωνιστικό κίνημα, σε όσους και όσες εξεγέρθηκαν το Δεκέμβρη, σαρώνοντας δεσμά και αυταπάτες ταυτόχρονα, σε όσες και όσους αρνούνται έμπρακτα την δικτατορία των αγορών και τη "δημοκρατία" του ροπάλου, τον πολιτικό εκβιασμό, την ιδεολογική τρομοκρατία, την κρατική καταστολή, τον εκφοβισμό και την καταστολή των πιο μαχητικών απ’ αυτούς.

Ομιλητές:

Γιαννόπουλος Νίκος ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Πετρομηλίδης Λάζαρος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

 

 

 
Συνέντευξη Κωστένογλου
Τη καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ είχε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος στο ξεκίνημα της συνέντευξης και σε σχετική ερώτηση για το πόσο ικανοποιημένος είναι από την ομάδα και τι κλίμα υπάρχεις στις τάξεις της δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η ομάδα βήμα-βήμα από τον πρώτο αγώνα που ήρθα με τον Εργοτέλη μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο, τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού, όσο στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή. Οι σχέσεις μεταξύ όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στον Αστέρα είναι πολύ καλές»

Για τις απουσίες εν όψει Εργοτέλη: «Ο Μιλάνο δεν είχε κάποιο πρόβλημα με το εγχειρισμένο γόνατο, αλλά όταν υπάρχει μία πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα παρουσιάζονται κάποια μυικά προβλήματα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή και για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Έχει μία ενόχληση στην γάμπα. Ελπίζω να μην είναι κάτι. Θα κάνει μαγνητική, θα υπάρξει η γνωμάτευση των γιατρών και θα συνεχίσουμε ανάλογα.

Ο Τσέζαρεκ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ίσως με τον Παναθηναικό να μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα, αλλιώς θα τον περιμένουμε για τους τρεις τελευταίους αγώνες.

Ο Ζεάν Κάρλος έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά η δική του ενσωμάτωση με την ομάδα θα καθυστερήσει. Τέλος, ο Αναστασόπουλος έχει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική και ίσως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να ενταχθεί στην ομάδα»

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Η σκέψη και το μυαλό μου είναι μόνο στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Μετά από αυτό το παιχνίδι θα σκεφτούμε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.»

Για τον προγραμματισμό: «Έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις για την οργάνωση της ομάδας, αλλά δεν έχουμε ακόμα ολοκληρώσει με την διοίκηση, καθώς πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και από κει και μετά υπάρχει μία σειρά θεμάτων που πρέπει να συζητήσουμε. Το πρωτάθλημα τελειώνει φέτος νωρίς και θα έχουμε στη διάθεση μας περίπου 40-45 ημέρες για να οργανώσουμε καλύτερα την ομάδα.»

 

 

 

 
Συλλαλητήριο την Τρίτη, απεργία στις 2 Απριλίου
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Επιτροπή εκπαιδευτικών Αρκαδίας του ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΗ
ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 7:00 μ.μ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΗ

Συναδέλφισσα-συνάδελφε
Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης και δε χωράνε δισταγμοί και ταλαντεύσεις.
Να σπάσουμε το φόβο που καλλιεργούν οι αντίπαλοί μας, να μετατραπεί η λαϊκή δυσαρέσκεια σε οργανωμένη πάλη κατά των εκμεταλλευτών και των πολιτικών τους εκπροσώπων. Καμία συναίνεση στην πολιτική που μετακυλύει το κόστος της κρίσης στους εργαζόμενους!
Τώρα, που οι πολιτικές δυνάμεις του ευρωμονόδρομου αναζητούν την καλύτερη συνταγή για τη σωτηρία του συστήματος της εκμετάλλευσης.
Τώρα, που η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει νέα επίθεση στα δικαιώματά μας.
Απειθαρχούμε! Περισσότερα...

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΡΤΗ 7 μ.μ στην Κεντρική πλατεία στην Τρίπολη
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΗ 2009

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες, νέοι & νέες
Αυτή η ώρα είναι ώρα μεγάλης ευθύνης και δε χωράνε δισταγμοί και ταλαντεύσεις. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα