Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 12-1-2009

 

 

 

 
Ανακοίνωση Σ.Ο.Σ. ΔΕΗ Μεγαλόπολης
 Η διάλυση των ορυχείων της Δ.Ε.Η στο Λ.Κ.Μ προ των πυλών ...
Αγανάκτηση, οργή και ανησυχία διακατέχει τους εργαζόμενους.

Συνάδελφοι - ισσες,

Με την ευκαιρία της πρώτης μας ανακοίνωσής, σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά με υγεία και εκπλήρωση κάθε στόχου για την νέα χρονιά.

Όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα ορυχεία, επιδρούν αρνητικά, στην απρόσκοπτη και ασφαλή εργασία των εργαζομένων, επηρεάζουν την παραγωγικότητα των ορυχείων και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Η παντελής έλλειψη προγραμματισμού της Τοπικής Διεύθυνσης και της Ιεραρχίας της Επιχείρησης έχει ξεπεράσει τα όρια της εγκατάλειψης και έχει οδηγήσει τα ορυχεία σε κατάσταση κυριολεκτικά μπάχαλο. Περισσότερα...

 

 

 
Κοπή πίτας Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας
Η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας θα λάβει χώρα στο εντευκτήριο του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τριπόλεως, ημέρα Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 20.00 μ.μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη  εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.

 

 

 

Νέα Δημητσάνας
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο Δεκεμβρίου της εφημερίδας ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, με ενδιαφέροντα νέα και αξιόλογα άρθρα, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο site της Αδελφότητας Δημητσανιτών http://www.dimitsana.net/index.php?/gr/content/view/full/216

 

 

 

 
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης 2-1
Ο Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, αλλά και πάλι χωρίς αντίκρισμα, αφού ηττήθηκε στη Λάρισα από την τοπική ομάδα με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Ζουράφσκι (38'), Φωτάκη (70'), ενώ στις καθυστερήσεις σκόραρε ο Καούνος για τον Αστέρα.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τα ηνία του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά και είχε τις ευκαιρίες για να "παγώσει" το Αλκαζάρ και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μόλις στο 4' με τον Ζαϊρί, ο Αστέρας άγγιξε το γκολ, όταν ο Κοτσόλης δυσκολεύτηκε πολύ να αποκρούσει το δυνατό σουτ του Μαροκινού ποδοσφαιριστή, ενώ στο 16' το καλοχτυπημένο φάουλ του Φλάβιο ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Λάρισας να αποκρούσει στο δεξί «παράθυρο» της εστίας του και να διώξει σε κόρνερ.

Η Λάρισα βγήκε στην επίθεση και στο 20ο λεπτό το σουτ του Πάρα απέκρουσε σταθερά ο Αμπάρης. Στο 34' μετά από ατομική ενέργεια του Γκουέλα που απέφυγε δύο αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και επιχείρησε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αμπάρη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Φωτάκη από τα αριστερά, ο Ζουράφσκι πήδηξε πιο ψηλά από όλους στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη.

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας την υπεροχή, δημιουργώντας ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κοτσόλη.

Στο 47’ το σουτ του Λαδάκη έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από την εστία των γηπεδούχων, ενώ στο 63’ ο Νταμόντε είδε τον Κοτσόλη να πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση στην γυριστή κεφαλιά και να του στερεί το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 70ο λεπτό, ο Πάρα με κεφαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Ζουράφσκι, ο οποίος δεν κατάφερε να σουτάρει καλά την μπάλα, στη συνέχεια της φάσης Πάρα και Φωτάκης έπαιξαν το «ένα-δύο» και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από αριστερά της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Αμπάρη, διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 82' το σουτ του Καούνου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, ανάγκασε τον Κοτσόλη να κάνει μία ακόμα εντυπωσιακή επέμβαση παραχωρώντας κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φλάβιο είδε τον Κοτσόλη μακριά από την εστία του, επιχείρησε να τον «κρεμάσει» από το χώρο του κέντρου στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ήρθε η μείωση του σκορ για τον Αστέρα, όταν ο Ζαιρί από τα αριστερά έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Καούνος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, στην προσπάθεια του να στοπάρει έδωσε ύψος στην μπάλα και με κεφαλιά την έστειλε πάνω από τον Κοτσόλη και στα δίχτυα. Αυτό είναι το πρώτο γκολ του Αρτινού στράικερ με την φανέλα του Αστέρα.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια για τον Αστέρα είναι ιδιαίτερα καθοριστικά, αφού υποδέχεται κατά σειρά Θρασύβουλο και Λεβαδειακό στην Τρίπολη με το αποκλειστικό ζητούμενο να είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ζωγράφος.
Λάρισα: Κοτσόλης, Βενετίδης (73' Κατσιαρός), Νταμπίζας, Γκουέλα (65' Κυριάκος), Πάρα (89' Κυριακίδης), Σαρμιέντο, Φωτάκης, Ααράμπ, Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Ζουράφσκι
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Εστέβες, Λαζαρίδης, Κανακούδης, Φλάβιο, Ψωμάς, Μπαστία (45' Νταμόντε), Λαδάκης (64' Φελίσιο), Ζαϊρί, Καούνος, Ρόκας (80' Στρατάκης).

Δηλώσεις Κωστένογλου

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου «Αν και ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, δεν είχε ευκαιρίες. Στη συνέχεια μάλλον μας δημιούργησε προβλήματα και κυρίως από την αριστερή πλευρά. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΛ και ενώ δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, σε μία δική μας επίθεση κάναμε λάθος και στην αντεπίθεση δεχτήκαμε ένα δεύτερο τέρμα. Παρ’ όλα αυτά δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθειά μας και πετύχαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο όμως δεν ήταν ικανό να μας δώσει αποτέλεσμα. Μας περιμένουν δύο καθοριστικά ματς στην έδρα μας, που πρέπει πάση θυσία να πάρουμε»

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια των επόμενων αγώνων

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κάνει γνωστό στους φιλάθλους ότι για τους τρείς επόμενους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ (17/01/2009), ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗ (Κύπελο Ελλάδος 20/01/2009) και ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (25/01/2009) τα εξής :
• η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€ γενική είσοδος.
• Η διάθεση των εισιτηρίων και για τους τρείς αγώνες θα γίνεται από Τρίτη 13 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στην Μπουτίκ του γηπέδου από 10.00πμ έως 5.00μμ.
• Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η διάθεση θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια των Θυρών 1 & 2 από τις 2.00μμ έως τις 7.00μμ, ώρα έναρξης του αγώνα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τιμές ανά θύρα/Τμήμα είναι δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα