Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 11-4-2009

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Θεσσαλονίκη
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή. Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου πήρε μαζί του, τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Αντριάν Μπαστία, Νίκος Λαζαρίδης, Ίσραελ Νταμόντε, Ρικάρντο Εστέβες, Άκης Στρατάκης, Μανώλης Ψωμάς, Πέτρος Κανακούδης, Μάουρο Μιλάνο, Λούσιο Φιλομένο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Έντερ, Ζεάν Κάρλος, Γαβριήλ Αποστολίδης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αντώνης Λαδάκης, Βαγγέλης Καούνος, Μπρούνο Ουριμπάρι και Σωκράτης Φυτανίδης.

 

 

 
Ο Καούνος στο All-Star game
Ήρθε στην ομάδα στις αρχές του δευτέρου γύρου, έχει σημειώσει μέχρι τώρα επτά τέρματα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και φυσικά το «χρυσό γκολ» στη Νέα Σμύρνη στην πρόκριση του Αστέρα στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Η πορεία του στην φετινή αγωνιστική περίοδο επιβραβεύεται από τους φιλάθλους, που δεν πέρασαν απαρατήρητη την μεγάλη προσφορά του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Καούνο, που θα αγωνιστεί στο 6ο All Star Game που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου στην Λάρισα (18.00). Ο Αρτινός επιθετικός γίνεται έτσι ο πρώτος παίκτης του Αστέρα που θα αγωνιστεί στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, γράφοντας την δική του ιστορία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς στην ψηφοφορία των φιλάθλων σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχής από το κοινό (52.235) για την επιλογή των καλύτερων ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών και προπονητών.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα