Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 6-3-2009

 

 

 

 

 
Η Γραμματεία Γυναικών της ΑΔΕΔΥ για τη μέρα της γυναίκας 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

8 ΜΑΡΤΗ 2009 - ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Kαι φέτος η 8η Μάρτη βρίσκει τις γυναίκες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης με μεγάλα προβλήματα.

Στα προβλήματα που υφίστατο η γυναίκα μέχρι τώρα, λόγω των ανισοτήτων που υπάρχουν εις βάρος της, προστέθηκαν και οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Η παγκόσμια οικονομική κρίση η οποία εκδηλώθηκε, λόγω της προσπάθειας των τραπεζιτών και γενικότερα του μεγάλου κεφαλαίου για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη, επηρεάζει όλους τους τομείς της οικονομίας, γίνεται όμως προσπάθεια να ξεπεραστεί για άλλη μια φορά, περιορίζοντας τα δικαιώματα των εργαζομένων. Περισσότερα...

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Αρη
Oλοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (4.45 μ.μ.) με τον Αρη Θεσσαλονίκης στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές:

Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιάννης Μητσέας, Νίκος Λαζαρίδης, Σωκράτης Φυτανίδης, Μανώλης Ψωμάς, Μπρούνο Ουριμπάρι, Αντώνης Λαδάκης, Μαρσελάο, Βαγγέλης Καούνος, Ρικάρντο Εστέβες, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Οράσιο Καρντόσο, Λούσιο Φιλομένο, Ακης Στρατάκης, Φλάβιο, Πέτρος Κανακούδης, Ίσραελ Νταμόντε, Στάθης Ρόκας, Φάμπιο Φελίσιο, Έντερ, Αντριάν Μπαστία και Ζαουάντ Ζαιρί.

Συγκριτικά με το παιχνίδι κυπέλλου στην Τρίπολη με τον Πανιώνιο, συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Ζαουάντ Ζαιρί, ενώ έμεινε εκτός ο Γαβριήλ Αποστολίδης.

Η αποστολή της ομάδας θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Στις 18/3 ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε σήμερα το πλήρες πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Hellas OnLine περιόδου 2008-2009, το οποίο έχει ως εξής:
ΗΜ. ΑΓΩΝΑΣ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ
18/3 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 19:00 ΟΑΚΑ
18/3 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 21:15 Αστέρα Τρίπολης

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα