Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 5-2-2009

 

 

 

 
Ημερίδες ενημέρωσης για την εφαρμογή του Προγράμματος ΔΕΠΙΝ
 2007-2013 της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ

Στο πλαίσιο της έναρξης υλοποίησης του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος της χωρικής ενότητας «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων» (ΔΕΠΙΝ) και όσον αφορά στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου που περιλαμβάνεται στο ΔΕΠΙΝ, η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας διοργανώνουν ημερίδες ενημέρωσης των εν δυνάμει φορέων υλοποίησης (δικαιούχων) πράξεων του προγράμματος.

Αναλυτικά οι ημερίδες θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες:

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου
12.00 Σπάρτη (αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου)
18.00 Τρίπολη (αίθουσα συνεδριάσεων νομαρχιακού συμβουλίου)

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου
12.00 Ναύπλιο (αίθουσα συνεδριάσεων νομαρχιακού συμβουλίου)
18.00 Κόρινθος (αίθουσα επιμελητηρίου Κορινθίας)

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου
12.00 Καλαμάτα (αίθουσα συνεδριάσεων νομαρχιακού συμβουλίου)

Το πρόγραμμα των ημερίδων έχει ως εξής:
- Χαιρετισμός Νομάρχη
- Εισαγωγική Ομιλία Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκου Αγγελόπουλου
- Εισήγηση Συμβούλου της ΕΔΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Δ’ Προγραμματική Περίοδο κ. Γιώργου Παυλάκη «Τα νέα δεδομένα σχεδιασμού και εφαρμογής των ΕΠ της Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013»
- Εισήγηση Προϊστάμενου της ΕΔΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τάσου Σκούρα «Το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ»
- Εισήγηση του Στελέχους της ΕΔΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ευάγγελου Στεφανόπουλου «Πιστοποίηση Διαχειριστικής Επάρκειας Δικαιούχων Πράξεων του Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου»
- Συζήτηση-Ανταλλαγή Απόψεων

 

 

 
Στην Ξάνθη ο Γενικός Γραμματέας
Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στην Ξάνθη, όπου θα συμμετέχει στη 25η σύνοδο των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών της χώρας με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

 
Απεργία ΑΔΕΔΥ στις 25 Φεβρουαρίου
Η πολιτική καταστολής που αναδεικνύεται καθημερινά με τις επιθέσεις των ΜΑΤ στην τελευταία διαδήλωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τώρα στους αγρότες και συνδυάζεται με τη βιομηχανία δικαστικών αποφάσεων περί καταχρηστικών και παράνομων απεργιών, πρόσφατα με την κατάργηση του δικαιώματος απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποτελεί επικίνδυνη διολίσθηση, μεταλλαγή και εξέλιξη της κυβερνητικής πολιτικής.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαντά με νέα απεργία (24ωρη) στις 25 Φεβρουαρίου.

Η πολιτική που με καταστολή διαχειρίζεται τους συλλογικούς αγώνες και τα δίκαια αιτήματά τους, επιχειρεί την επανέκδοση και ενίσχυση της θεωρίας του κοινωνικού αυτοματισμού, της διαίρεσης, με πρώτο στόχο τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.

Η υποβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης, η υποχρηματοδότηση των κοινωνικών υπηρεσιών, η αναξιοκρατία, η κομματική χειραγώγηση, το πελατειακό σύστημα που υπηρετείται από τη γραφειοκρατία, την πολυνομία, τη διαμεσολάβηση καθιστούν προβληματική, δαπανηρή, αναποτελεσματική τη Δ.Δ.

Η προσπάθεια του λαϊκισμού στο ρόλο του θύτη να τοποθετήσει και να στοχοποιήσει το θύμα, τον εργαζόμενο, δεν πρόκειται να περάσει, απομονώνεται από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας που γνωρίζει ότι η διέξοδος είναι στην αλληλεγγύη των αγώνων και όχι τα πλαστά διλήμματα ή τις προπαγανδιστικές πρακτικές των κυβερνήσεων για την αποφυγή ανάληψης των ευθυνών για τα αδιέξοδα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

 

 
Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας: 30 χρόνια από την ίδρυσή του
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας τη Δευτέρα, 9-2-2009 και ώρα 12:30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, οδός Ναυπλίου θα παρουσιάσει το έργο του Συλλόγου και το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του.

 

 

 

 
Πρακτικό κλήρωσης αγώνων πρωταθλήματος ΜΙΝΙ
αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 >>>>>>>>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα