Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 3-3-2009

 

 

 

 
Ερώτηση Ρέππα για το κλείσιμο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Τρίπολη
Ο Βουλευτής Αρκαδίας, Δημήτρης Π. Ρέππας, κατέθεσε την παρακάτω Ερώτηση στη Βουλή προς τον κ. Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, καταγγέλλοντας το κλείσιμο του καταστήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Τρίπολη, που ως γνωστόν είναι ένα από τα αρχαιότερα υποκαταστήματα της Ελλάδας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΡΕΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2009

ερώτηση
Προς τον κ. Υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών

Θέμα: «Εθνική Ασφαλιστική - Υποκατάστημα Τρίπολης»

Η Εθνική Ασφαλιστική λειτουργεί πάνω από εκατό χρόνια στη χώρα μας. Έχει καταξιωθεί στην αγορά ως μία από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές εταιρείες του κλάδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι και ο μοναδικός μέτοχος της Εθνικής Ασφαλιστικής, η Διοίκηση της Εταιρείας, με πρόσχημα τη μείωση των λειτουργικών εξόδων, προχωρά στο κλείσιμο περίπου σαράντα περιφερειακών υποκαταστημάτων. Ένα από αυτά είναι και το υποκατάστημα της Τρίπολης, που είναι ένα από τα αρχαιότερα υποκαταστήματα της Πελοποννήσου και της Ελλάδας γενικότερα.

Εκτός του ότι η απόφαση συρρίκνωσης της Εθνικής Ασφαλιστικής δημιουργεί πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα στους υπαλλήλους και συνεργάτες του υποκαταστήματος της Τρίπολης, πλήττει άμεσα και τα συμφέροντα της Εταιρείας, αποδυναμώνοντας συγχρόνως την οικονομική ζωή της πόλης και σηματοδοτώντας το τέλος μιας επιτυχημένης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στην Εταιρεία.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε να παρέμβετε προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Τρίπολη, που σε κάθε περίπτωση αναμένεται να έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου;

Ο Ερωτών Βουλευτής
Δημήτρης Π. Ρέππας

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα