Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 3-1-2009

 

 

 

 
Αστέρας-Ολυμπιακός 0-1
Η τύχη του γύρισε την πλάτη

Η τύχη γύρισε την πλάτη της στον Αστέρα, αφού αν και καλύτερος από τον Ολυμπιακό ηττήθηκε 0-1 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι -το οποίο κέρδισε ο Ντιόγκο από τον Λαζαρίδη- του Γκαλέτι στο 27'.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και ήταν η ομάδα που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ολυμπιακού με καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Φιλομένο στο 60ο λεπτό και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε στα σουτ των Κανακούδη (59'), Φλάβιο (72') και Ζαϊρί (77'), κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 60ο λεπτό, ο Φλάβιο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Φιλομένο έκανε απευθείας το σουτ από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα στη «ρίζα» του δεξιού δοκαριού του Νικοπολίδη! Στην εξέλιξη της φάσης ο Κανακούδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε τη μπάλα...

Δώδεκα λεπτά αργότερα και ενώ ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει τον Ολυμπιακό και να τον περιορίζει σε αμυντικό ρόλο, ο Κανακούδης εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Φλάβιο έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα.

Στο 77’ το σουτ-βολίδα του Ζαϊρί έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Νικοπολίδης απέκρουσε ασθενώς, αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Καούνος υπό την πίεση του Παπαδόπουλου θα στείλει με προβολή τη μπάλα άουτ...

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και καλύτερη ήταν η κεφαλιά του Ψωμά, που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, δημιούργησε μία ακόμα καλή ευκαιρία, όταν στο 52ο λεπτό, ο Ντιόγκο έστρωσε με τακουνάκι τη μπάλα στον Μπελούτσι, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Αμπάρης απέκρουσε τη μπάλα που κατέληξε στον Ντιόγκο, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε ένα φαλτσαριστό πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Αστέρας: Αμπάρης, Φυτανίδης (46' Ερέρος), Λαζαρίδης, Ψωμάς, Κανακούδης, Φλάβιο, Καρντόσο (68' Μπαστία), Φιλομένο, Λαδάκης (86' Ρόκας), Ζαϊρί, Καούνος
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί (76' Πάντος), Αβ. Παπαδόπουλος, Αντζας, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι, Μπελούτσι (89' Μενδρινός), Λέτο (63' Τζόρτζεβιτς), Ντιόγκο

Δηλώσεις Κωστένογλου μετά το παιχνίδι

Μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Κωστένογλου δήλωσε «Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε ο Ολυμπιακός να προηγείται χωρίς ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με μονομαχίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε ένα επιθετικό παίκτη και κάναμε εσωτερικές αλλαγές, οι οποίες μας βοήθησαν να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική. Θεωρώ πώς κερδίσαμε κατά κράτος τον αντίπαλο. Είχαμε τις ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε δυο επιθέσεις αφού εμείς είχαμε ανέβει ψηλά. Δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα βαθμό. Μπορούσαμε ακόμα και να ανατρέψουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε κανένα βαθμό.

Δεν απογοητευόμαστε, γιατί οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν σήμερα θάρρος, πίστη, ικανότητα. Αν συνεχίσουμε με την ιδία νοοτροπία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μας, στους οποίους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Δεν χάνουμε την πίστη μας. Προχωράμε με σοβαρότητα. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας . Σας εύχομαι καλή χρονιά»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και δεδομένου ότι είναι η δεύτερη φορά που φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας εισέρχονται χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο καταλαμβάνοντας κερκίδα των φιλάθλων μας που διαθέτουν και εισιτήρια διαρκείας, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να καταδικάσει τις πράξεις βίας που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο και θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
2. Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ που είχαν εισιτήριο στη θύρα 1 και μετά τα επεισόδια αναγκάστηκαν, είτε να φύγουν, είτε να μετακινηθούν σε άλλες κερκίδες με αρκετά προβλήματα.
Επίσης, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκαταστήσει αυτούς τους φιλάθλους στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
3. Να καλέσει όλους τους αρμόδιους φορείς, ΕΠΟ, Super League, ΠΑΕ, ΓΓΑ, Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς και οποιονδήποτε άλλο φορέα, ώστε να αντιμετωπιστεί στη ρίζα του το φαινόμενο αυτό.
4. Να μην ζητήσει ξανά, αλλά και να μην δώσει ποτέ εισιτήρια σε φιλοξενούμενη ομάδα γιατί παρότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και αντιμετωπίζει με FAIR PLAY ΟΛΕΣ τις ομάδες, εν τούτοις οι φίλαθλοί του εκδιώχθηκαν δύο φορές από τις θέσεις τους μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο και μάλιστα με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη εκ των προτέρων από τις ΠΑΕ που μας χορήγησαν μέχρι τώρα εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες μας.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, κάτι που άλλωστε και με την μέχρι τώρα πορεία μας έχουμε αποδείξει σε όλο το φίλαθλο κοινό της χώρας μας, ότι θέλουμε ένα ποδόσφαιρο άλλου ύφους και ήθους.

Έχασαν οι έφηβοι

Με γκολ του Δημητρίου στο 12ο λεπτό, ο Αστέρας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Πανιώνιο 1-0 παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Πανιώνιος: Μιχάλης, Τηλιόπουλος (62’ Κάρδαρης), Μανώλης, Καμπούρης, Παπαδημητρίου, Κοροβέσης, Παπαχρήστος (72’ Χατζησάββας), Κυριακάκης, Χούτος (90’ Μάντζιος), Αράπογλου, Δημητρίου.
Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Σοπότη (80’ Παρασκευόπουλος), Νικόλαρος, Μιχαλόπουλος, Μπεντεβής, Ραχιάς, Φιλάι, Μανιφάβας (70’ Κουρμπέλης), Τζουμάκας, Τασουλής, Ντούλιας (50’ Δειμέζης).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα