Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 2-6-2009

 

 

 

 

 
Νέα Δήμου Β. κυνουρίας
Μια πρωτοβουλία που σώζει ζωές...
ΑΝΑΒΑΛΟΣ...
Δημοπράτηση έργων ...
Εορτασμός Αγίου Νείλου στον Άγιο Πέτρο ...
Εορτασμός Επετείου Ιστορικής Μάχης Δολιανών...
Γιορτές κερασιών στον Πλάτανο...
Συμμετοχή της χορωδίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο 3ο χορωδιακό φεστιβάλ των Σπετσών...
Συμμετοχή στο Πρόγραμμα « Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2009 » στο Παράλιο Άστρος...
Εορταστικές εκδηλώσεις Βαλτετσίου...

Περισσότερα...

 

 

 
Επίσκεψη Κουλουμπή στην Αρκαδία
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009 η Νάντια Κουλουμπή, Υποψήφια Ευρωβουλευτής και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία από τις 10:30 π.μ στη Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας και τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τους ξενώνες και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εν’ όψει των ευρωεκλογών.

Στις 13:30 μ.μ η Νάντια Κουλουμπή θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε (στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Δεληγιάννη 8) και θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

 

 
Ο Ντεγκρά στον Αστέρα
Ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε στην απόκτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα Ματίας Ομάρ Ντεγκρά. Ο Ντεγκρά είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και η διάρκεια του συμβολαίου του με τον Αστέρα είναι δύο χρόνια.

Ο Ντεγκρά γεννήθηκε στη Σάντα Φε στις 18 Ιουνίου 1983, έχει ύψος 1.91, ζυγίζει 86 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στις Αργεντίνικες Ταγιέρες, Ντε Τζούλιο, Μπελγκράνο, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί 13 φορές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής υπερασπιζόμενος την εστία του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Βέροιας.

Στο μεταξύ, ο Σεραφείμ Ζίου κλήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της εθνικής νέων Αλβανίας και να αγωνιστεί στο διεθνές φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας στις 10 Ιουνίου.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα