Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 1-2-2009

 

 

 

 
Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-0
Πολύτιμος βαθμός στην Ξάνθη

Για τέταρτο στη σειρά παιχνίδι ο Αστέρας δεν δέχθηκε γκολ και κατάφερε να πάρει μία πολύτιμη –για τη συνέχεια του πρωταθλήματος- ισοπαλία στην Ξάνθη (0-0).

Ο Αστέρας στήθηκε έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο, ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και το σημαντικότερο ήξερε πώς να το πάρει καταφέρνοντας να παραμείνει αήττητος σε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 8ο λεπτό όταν το σουτ του Καρντόσο απέκρουσε με διπλή προσπάθεια δύσκολα ο Γκσπούρνιγκ. Η Ξάνθη βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση στο 16’ όταν μετά από σέντρα του Πόι, ο Παππάς έκανε την προβολή, αλλά σε ετοιμότητα ο Αναστασόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία αποκρούοντας σε κόρνερ.

Ο Αστέρας πλησίασε στην επίτευξη ενός τέρματος στο 27’ όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Νταμόντε, ο Καούνος μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας στην αριστερή του γωνία ο Γκσπούρνιγκ.

Η Ξάνθη προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Αστέρα σε δύο ακόμα περιπτώσεις μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην πρώτη (35’) το σουτ του Παππά έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από την εστία του Αστέρα, ενώ στη δεύτερη (42’) το σουτ του Γκρζέλακ απέκρουσε προ του Αναστασόπουλου ο Φυτανίδης με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 48’ το δυνατό σουτ του Καρντόσο από το ύψος της μεγάλης περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Γκσπούρνιγκ στην αριστερή του γωνία, ενώ στον αντίποδα ο Αναστασόπουλος χρειάστηκε να δείξει τα καλά αντανακλαστικά του σε δύο περιπτώσεις.

Την πρώτη στο καλοχτυπημένο φάουλ του Πόι στο 71ο λεπτό και την δεύτερη στο 82’ όταν απέκρουσε το δυνατό διαγώνιο σουτ του Σουάνη μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η καλύτερη στιγμή της Ξάνθης στο παιχνίδι ήταν στο 79’ όταν ο Παππάς, με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Ξάνθη: Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου (46’ Φλίσκας), Φεριέ, Ζουέλα, Βάλλας, Κωστούλας, Παππάς, Ταιντέρ (78’ Ντοριβάλ), Γκρζέλακ, Αγκάλι (63’ Σουάνης), Πόι.
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Ψωμάς, Καρντόσο (80’ Λαδάκης), Νταμόντε (65’ Μπαστία), Φλάβιο, Εστέβες, Καούνος (60’ Φελίσιο), Φιλομένο.

- Επειδή οι αεροπορικές πτήσεις δεν διευκόλυναν τον Αστέρα, η ομάδα της Τρίπολης θα διανυκτερεύσει στην Ξάνθη και αύριο το πρωί θα προπονηθεί σε γήπεδο της ακριτικής πόλης αναχωρώντας αμέσως μετά για την βάση της.

- Την Τρίτη εξ άλλου θα γίνει προπόνηση στο γήπεδο του Αστέρα, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραικό.

 

 

 

 
Ευχαριστίες ΚΟΑΤ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΤΡΙΠΟΛΗ»
Ουάσιγκτον & Δημητσάνης 1, Τρίπολη – Τ.Κ. 22 100,
Τηλ.:2710 224114, Fax.:2710 242773

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η ετήσια κοπή της πίτας και οι επιδείξεις του συλλόγου στο κολυμβητήριο της Τρίπολης στις 28-1-2009, με τη συμμετοχή (235) διακοσίων τριάντα πέντε παιδιών έως την ηλικία των (10) δέκα ετών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους (55) πενήντα πέντε αθλητές από την Κόρινθο και το Ναύπλιο ύστερα από πρόσκληση για συμμετοχή από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες όλων των αθλητών του συλλόγου στη μεγάλη και μικρή πισίνα και στο τέλος σε όλους δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους.
 
Παρευρέθηκε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας Κος Παυλής Δημ.ο δημοτικός σύμβουλος Κος Παρασκευόπουλος Παν. καθώς και ο πατήρ Λειβαδάρος Γεράσιμος όπως και πλήθος γονέων και φίλων των παιδιών.

Από την πλευρά της διοίκησης επισημάνθηκε δια του στόματος του προέδρου του συλλόγου η μεγάλη προσφορά των γονέων που εμπιστεύονται τους προπονητές του Κ.Ο.Α.Τ για την εκμάθηση των παιδιών τους στο δύσκολο αλλά και όμορφο αγώνισμα της κολύμβησης.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους που μας τίμησαν , τα Μ.Μ.Ε. για την αγάπη που δείχνουν στο σύλλογο, καθώς και τους χορηγούς της όλης εκδήλωσης Κους ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ ,ΜΠΑΚΟΥΡΗ ΕΛΕΝΑ,ΜΑΡΙΝΟ ΣΩΤΗΡΙΟ,ΛΑΓΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΗ,ΑΦΟΙ ΜΙΓΓΙΝΑ,ΜΑΛΙΡΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ(ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ),ΑΦΟΙ ΠΙΤΕΡΟΥ,ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΩΤΗΡΙΟ,ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ, Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ,

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος    Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 
Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Στενού
Πρόσκληση
Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Στενού σας καλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του στο εξοχικό κέντρο "ΜΑΪΘΑΝΑΣΑΚΟΣ" στην Τρίπολη το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 8.00 μ.μ.

Θα ακολουθήσει πλούσιο Ζωντανό πρόγραμμα με εξαιρετική Δημοτική και Λαϊκή Ορχήστρα.

Η τιμή με φαγητό είναι 25 Ευρώ, ενώ για τα παιδιά έως 15 ετών 15 Ευρώ.

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. και στα τηλέφωνα:
6974 341674 (Αντωνία Ηλιοπούλου), 6937 056174 (Μένιος Μιτζήθρας), 6948 536312 (Ηλίας Κωνσταντόπουλος)

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα