Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 30-6-2008

 

 

 

 
Η ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Η Κυνουρία «πληρώνει» την έλλειψη πολιτικής βούλησης για αναπτυξιακή πολιτική..

Η Κυνουρία πληρώνει την έλλειψη μίας αναπτυξιακής πολιτικής για την περιφέρεια και την αδυναμία ή την έλλειψη βούλησης της πολιτικής εξουσίας να χαράξει και να υλοποιήσει μια στρατηγική προοπτικής που θα αναδείξει τον πλούτο της, τη μοναδικότητα της Τσακωνιάς και θα περιορίσει την ερήμωση των χωριών.
Ειδικά για έναν τόπο με τόσες ιδιαιτερότητες, τόσο εξαίσιο φυσικό κάλλος όπως η επαρχία μας, πρέπει να τον γνωρίσεις και να τον αγαπήσεις γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να προσφέρεις.
Η Κυνουρία και ο Πάρνωνας πρέπει να μπουν σε τροχιά ανάπτυξης. Δεν θα πάψω ποτέ να λέω ,μέχρι να υλοποιηθεί, πως το ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ -και η ιδιαίτερα η κατασκευή του παραλιακού άξονα Κυβέρι – Άστρος – Λεωνίδιο – Μονεμβασιά- αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη της επαρχίας μας. Περισσότερα...


Νατάσα Πετρούλια

 

 

 
Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών...
Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για τις ΣΜΕΑ και τα ΚΔΑΥ για το σχολικό έτος 2008-09.

Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων στα πλαίσια της κατάρτισης πινάκων αναπληρωτών και ωρομισθίων των κλάδων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και αναπληρωτών του κλάδου Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, καλεί τους υποψηφίους των κλάδων αυτών να υποβάλουν αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Περισσότερα...


Έντυπα αιτήσεων >>>>>>>>>>

 

 

 
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΙΑΛΑΜΑΣ
Ο αθλητής μας ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΔΩΝΗΣ κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ στα 50μ Ύπτιο.

Επίσης η αθλήτρια ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ κατέκτησε την όγδοη θέση στο τελικό στο αγώνισμα των 100μ πρόσθιο.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ο σύλλογος μας συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια τους, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, για την τεράστια επιτυχία που προσέφεραν στον ΚΟΑΤ αλλά και στην πόλη μας στο αγώνισμα της κολύμβησης.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Αγγελόπουλος Αθανάσιος


 

 

 
Γιορτή Αγροτουρισμού
Η Αγροτουριστική σας προσκαλεί στην παρουσίαση του προγράμματος εκδηλώσεων της «Γιορτής Αγροτουρισμού» της Επιδαύρου, που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής. Η παρουσίαση θα γίνει αύριο Τρίτη, 1 Ιουλίου 2008, στο Αίθριο των Μουσών του Μεγάρου Μουσικής στις 12:30. Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος θα παρευρίσκεται και θα απευθύνει χαιρετισμό.

 

 

 
Στον Αστέρα ο Φαμπέτα
Ο Αστέρας απέκτησε τον Φάμπιο Ντάντε Μορέιρα Μπάρρος (Φαμπέτα) από την Πορτογαλική Κοντομάρ (Β’ Εθνική κατηγορία), με την οποία είχε 24 συμμετοχές σημειώνοντας δύο γκολ.
Ο Φαμπέτα γεννήθηκε στις 1 Απριλίου 1987, έχει ύψος 1.91, ζυγίζει 77 κιλά και αγωνίζεται στη θέση του στόπερ.

Αύριο ξεκινάει ο Αστέρας

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Αστέρα, αφού αύριο το πρωί (9π.μ) έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπου και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σαιζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Αύριο το πρωί όλοι οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια και χωρισμένοι σε γκρουπ θα κάνουν εργομετρικές μετρήσεις.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές μετρήσεις το πρωί της Τετάρτης, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν μαζί το απόγευμα της Τετάρτης, όπου θα κάνουν τα εργομετρικά τεστ στο γήπεδο του Αστέρα.

Η διοίκηση του Αστέρα εντείνει τις προσπάθειές της, έτσι ώστε την Πέμπτη ο προπονητής της ομάδας Κάρλος Καρβαλιάλ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, έτσι ώστε να ξεκινήσει απερίσπαστος το έργο του για την αγωνιστική περίοδο.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι για τέταρτο στη σειρά χρόνο. Η αποστολή του Αστέρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας στις 6 Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 20 Ιουλίου.

Τέλος, εντός των ημερών αναμένεται στην Τρίπολη και ο νέος προπονητής της ερασιτεχνικής ομάδας Οράσιο Ζοζέ Παρέντες Μότα Γκονσάλβες, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ερασιτεχνών μετά από εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ.
Ο Οράσιο είναι Πορτογάλος, γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου 1962 και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν προπονητής στην Βαρζίμ.

Μέχρι το Σάββατο τα διαρκείας

Συνεχίζεται καθημερινά (10 π.μ.- 6 μ.μ) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, με τους φιλάθλους του Αστέρα να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Ιουλίου.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα