Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 30-1-2008

 

 

 

 

 
Διεξαγωγή 4 σεμιναρίων από Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ολοκλήρωσε σήμερα με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Εφαρμογή της Νομοθεσίας για τις Προμήθειες στους ΟΤΑ» για στελέχη των ΟΤΑ.

Επίσης ανακοινώνει τη διεξαγωγή 4 νέων προγραμμάτων για υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.. Αναλυτικά τη διεξαγωγή 2 επιμορφωτικών προγραμμάτων στον Τομέα του Δημοσίου Μάνατζμεντ με τίτλο:

1) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
2) ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Τη διεξαγωγή ενός επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Νέων Τεχνολογιών με τίτλο:

3) ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

Τη διεξαγωγή ενός επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Περιβάλλοντος με τίτλο:

4) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ -ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Περισσότερα...

 

 

 

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ 2008
Η Διοίκηση της ΔΕΗ για μία ακόμα φορά με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές, αφού δεν κατάφερε να υφαρπάξει παραμονές Χριστουγέννων την απόφαση για το άνοιγμα της κερκόπορτας στους Γερμανούς, υπογράφοντας το μνημόνιο συνεργασίας με την RWE και αφού ανέβαλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης, φοβούμενη την απεργία και το συλλαλητήριο μας, το επιχειρεί τώρα Σαββατιάτικα πιστεύοντας έτσι ότι θα ξεφύγει από την πίεσή μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, από κάθε γωνιά της χώρας μας, το Σάββατο 2 Φλεβάρη στις 9.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ / ΔΕΗ - ΚΗΕ για να πάμε όλοι μαζί οργανωμένα και συγκροτημένα στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουμε έξω από τα Κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ

 

 

 

 
Παρουσιάστηκαν σήμερα Κυριάκος, Μίχας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Αστέρα, Αναστάσιου Κυριάκου και του Δημήτρη Μίχα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Αρχικά μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος ο οποίος τόνισε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρουσιάζουμε σήμερα τους νέους παίκτες της ομάδας μας, τους οποίους έκρινε απαραίτητους ο προπονητής Πάουλο Κάμπος.
Ο Κυριάκος που είναι έτοιμος παίκτης και ο Μίχας που είναι ένα νέο παιδί, για το οποίο πιστεύουμε πώς είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που έχει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τις μεταγραφές αυτές ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για τον Αστέρα».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Κάμπος που δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα καλωσορίσω σήμερα στην ομάδα τους νέους παίκτες, Τάσο Κυριάκο και Δημήτρη Μίχα.
Ο Κυριάκος δε χρειάζεται συστάσεις είναι ένας καλός επαγγελματίας, που έχει ένα πολύ καλό backround στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, ενώ ο Μίχας είναι ένα νέο παιδί που μπορεί να γίνει πολύ καλός ποδοσφαιριστής στο μέλλον.
Είναι πολύ σημαντικό για μας στον Αστέρα, που δύο παίκτες, ένας έμπειρος και ένας νέος ήθελαν να έρθουν στην ομάδα και από την πλευρά του αποδεικνύεται πώς ο Αστέρας επενδύει σε παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, αλλά και σε παίκτες που έχουν προοπτικές.
Τους καλωσορίζω στο σύλλογο και τους εύχομαι να απολαμβάνουν κάθε μέρα την προπόνησή τους και να έχουν καλή αγωνιστική εικόνα στην ομάδα μας»

Ο Κυριάκος μίλησε για τη μεταγραφή του ευχαριστώντας τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τα πολύ καλά του λόγια, τον κ. Μποροβήλο και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Ξέρω τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς και υπόσχομαι πώς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους πετύχει. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Από κει και πέρα, ήρθα σε μία πολύ καλή ομάδα με τρομερή οργάνωση. Αν και είμαι εδώ μόλις τρεις ημέρες, έχω περάσει και από άλλες ομάδες και αυτά που έχω συναντήσει εδώ, ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα τα διαθέτουν»

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε από τις δηλώσεις του νεαρού Μίχα που με τη σειρά του δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Μέσα από την καθημερινή και σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους»

Κανένα πρόβλημα με τα εισιτήρια

Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν οι φίλοι του Αστέρα, που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αφού θα ισχύσουν κανονικά για την Κυριακή.

Το Σάββατο παίζουν οι νέοι

Η αναβολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα επηρέασε φυσικά και το αντίστοιχο παιχνίδι Παναθηναικός-Αστέρας για το πρωτάθλημα νέων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας στις 3 μ.μ.

 

 

 

 

 
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα
Σε συνέχεια της μετάθεσης του αγωνιστικού προγράμματος, λόγω της συμμετοχής της Superleague στο Εθνικό πένθος για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, ανακοινώθηκε εκ νέου, το αναλυτικό πρόγραμμα για τις αγωνιστικές (20η έως και 26η) του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι, οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (27η έως και 30ή) θα πραγματοποιηθούν με κοινή ώρα έναρξης στις 19.00, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. της Superleague.
Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα