Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 29-4-2008

 

 

 

 
Από τη συνέντευξη τύπου Καυμενάκη και Μπάκου


Απόσπασμα

Καυμενάκης...
-
- Στόχος μας ήταν να βελτιώσουμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και να ανεβάσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα την ομάδα κατηγορίες. Μετά από πέντε χρόνια ανέβηκε η ομάδα στην Α’ Εθνική. Τα καταφέραμε και παράλληλα βελτιώσαμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, που θα βελτιωθούν ακόμα με την προσθήκη μίας κερκίδας στο πέταλο χωρητικότητας περίπου 1.500 ατόμων. Μέχρι να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για το νέο γήπεδο, τα θέματα των κτημάτων υπολείπονται για να ολοκληρωθεί αυτό το πάζλ στο γηπεδικό. Με όλες τις εγκαταστάσεις που θέλουμε να έχει μέσα.
- Εμείς σαν διοίκηση είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας. Ήταν πέραν των προβλέψεων και των προσδοκιών που είχαμε στην αρχή. Στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία, στη συνέχεια προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο, αλλά εκεί φάνηκε η απειρία της ομάδας, η έλλειψη εμπειρίας. Υπήρξε υπερενθουσιασμός και στο δεύτερο γύρο δεν έκανε τόσο καλά κάποια πράγματα, που τα έκανε καλύτερα στον πρώτο γύρο. Δε θα λέγαμε όχι στα πλέι-οφ. Αλλά δεν τα βάφουμε και μαύρα που δεν πήραμε την 5η θέση. Ελπίζουμε για κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά.
- Έχουμε αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές, την Τετάρτη θα έρθει ο Ουριμπάρι και σε δύο εβδομάδες θα έρθει ο Μπαστία για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Θα υπογράψουν τριετές συμβόλαια και σε συνεργασία με τον προπονητή μας θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα.
- Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τον κ. Τζαναβάρα. Θα συζητήσουμε μαζί του και στη συνέχεια θα παρθούν αποφάσεις για τον προπονητή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
-Μας αρέσουν τα δύσκολα. Ο Αστέρας θα προχωρήσει τα επόμενα χρόνια.
- Η Σούπερ-Λιγκ πρέπει να πάρει τη διαιτησία στα χέρια της. Το ποδόσφαιρο είναι χρήματα. Εμείς είμαστε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης σε όλα. Αυτή τη στιγμή λείπουν χρήματα από τη Σούπερ-Λιγκ. Όταν υπάρχουν ομάδες με 30 εκατομμύρια προϋπολογισμό και άλλες με 3 τότε για ποιό ποδόσφαιρο μιλάμε;
- Με τον Κάμπος είχαμε διαφορά φιλοσοφίας και επικοινωνίας. Εμείς θέλαμε να παίζουμε για τη νίκη και ο Κάμπος για να μην χάνει. Εμείς θέλαμε να παίζει καλή μπάλα η ομάδα και αυτός να καταστρέφει. Ποτέ δεν του είπαμε ποιόν να βάλει.

Μπάκος...

- Θα μπορούσαμε να πούμε πώς είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας, αλλά δε θα μπορούσαμε να τα στήσουμε σε ένα «χωράφι» Θα θέλαμε πάνω από όλα, να δημιουργήσουμε υποδομές. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να προωθήσουμε το γηπεδικό σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα. Έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και είναι θέμα χρόνου να τα ξεπεράσουμε.
- Θέλουμε να τελειώσει πρώτα το γηπεδικό. Να δημιουργήσουμε πρώτα τις υποδομές και μετά να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους.
- Οι στόχοι μας για του χρόνου είναι να βεβαιώσουμε την καλή πρώτη μας χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Να βεβαιώσουμε ότι είμαστε μία ομάδα, η οποία μπορεί να σταθεί στη Σούπερ Λίγκα και να είμαστε σε μία καλή θέση. Αν έρθει κάτι καλύτερο κανένας δεν θα πει όχι.
- Θα θέλαμε να δημιουργηθεί μία σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα και στην τριετία που υπολογίζουμε πώς θα είναι έτοιμο το νέο μας γήπεδο να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους.
- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας συμπαραστέκεστε όλα αυτά τα χρόνια, τον κόσμο της Τρίπολης που μας ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια και θέλουμε να συνεχίζει να μας βοηθάει στο έργο μας, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσουμε κάτι σοβαρό και πρωτότυπο για την επαρχία. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό και σοβαρό.
-Δε μπορούμε να χτίσουμε τα όνειρα μας στην άμμο. Θέλουμε γήπεδο και εγκαταστάσεις και υποδομές. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα για το γήπεδο. Όταν θα έχουμε το γήπεδο θα έχουμε και μεγαλύτερους στόχους. Σε τρία χρόνια ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια.
- Ο Δήμος Τρίπολης μας βοηθάει στην αγορά των εκτάσεων που μας απομένουν για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο του γηπέδου με τις απαιτούμενες εγκαταστάσεις. Έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης μία απόφαση για μερικά κομμάτια που για διαφόρους λόγους δεν μπορούμε να πλησιάσουμε τους ιδιοκτήτες να γίνει απαλλοτρίωση. Οι καθυστερήσεις είναι στα γραφειοκρατικά.
-Για τον Καρντόσο το διάβασα κατά τύχη σε μια εφημερίδα. Δεν ξέρω. Ειλικρινά. Ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω οι εφημερίδες.
- Εμείς δεν θα πάρουμε μανατζαραίους-προπονητές. Ο προπονητής θα μας πει σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση και εμείς θα πάρουμε τους παίκτες. Αυτό είναι το σωστό.
- Με τις οδικές συνδέσεις φιλοδοξούμε η Τρίπολη να γίνει το κέντρο της Πελοποννήσου ποδοσφαιρικά και πολιτιστικά.
- Δεν θα φύγουμε από την Τρίπολη. Εδώ είναι η πατρίδα μας, οι οικογένειες μας, οι φίλοι μας.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα