Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 29-3-2008

 

 

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι
Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Βέροια (7.00 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την εικοσάδα της αποστολής, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Ζαουάντ Ζαιρί, Πέτρος Κανακούδης, Αντώνης Λαδάκης, Σωκράτης Φυτανίδης, Πατρίκ Ζουντί, Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, Μανώλης Ψωμάς, Νίκος Στρατάκης, Τάσος Κυριάκος, Ίσραελ Νταμόντε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Λούσιο Φιλομένο, Οράσιο Καρντόσο, Φερνάντο Μασάντο, Ζεάν Κάρλος, Ματίας Παβόνι, Μάρτιν Καμπούροφ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, οι Ματίας Παβόνι, Μάρτιν Καμπούροφ, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οι Μάουρο Μιλάνο, Ηλίας Ιωάννου.

Κεντρικό πρόσωπο του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος θα είναι ο Πέτρος Κανακούδης του Αστέρα, που έχει αγωνιστεί παλιότερα και στην ομάδα της Βέροιας.

 

 

 

 
Πρόληψη των Καταστροφών και οι Επιπτώσεις τους στην Ελλάδα
Το Iνστιτούτο Χάρβαρντ- Κύπρου σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστήμιου Χάρβαρντ και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνδιοργανώνουν και σας καλούν σε συμπόσιο με τίτλο «Πρόληψη των Καταστροφών και οι Επιπτώσεις τους στην Ελλάδα: Δημιουργία Συνεργασιών για το Μετριασμό των Επιπτώσεων των Δασικών Πυρκαγιών» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου 2008, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας.

Στόχος του συμποσίου είναι η ενθάρρυνση της συνεργασίας όλων των αρμόδιων φορέων για την υιοθέτηση μέτρων που θα προλαμβάνουν αλλά και θα μετριάζουν τα αποτελέσματα φυσικών καταστροφών, όπως οι πυρκαγιές.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα