Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 29-1-2008

 

 

 

 
Εκδηλώσεις εορτασμού της ημέρας των Τριών Ιεραρχών
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 09.30 θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τρίπολης για την Εορτή των Τριών Ιεραρχών. Ακολούθως, στις 11.00 ο κ. Λυκουρέντζος θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, η οποία διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και λαμβάνει χώρα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
• Συμβολικό Οικονομικό Έπαθλο στους φοιτητές που εισήχθησαν πρώτοι στα 10 Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
• Βράβευση των πτυχιούχων που αποφοίτησαν με τον καλύτερο βαθμό στα 3 Τμήματα που λειτουργούν στην Τρίπολη
• Ορκωμοσία των πτυχιούχων των 3 Τμημάτων της Τρίπολης
• Ομιλίες

Αμέσως μετά ο Υφυπουργός θα κάνει δηλώσεις.

 

 

 

 

 
Ο Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το ΕΑΠ
Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκος Αγγελόπουλος θα παρευρεθεί στη συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο (ΕΑΠ) της ΔΕΗ, με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κώστα Μουσουρούλη και τους τέσσερις Δημάρχους του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης (Μεγαλόπολης, Φαλαισίας, Γόρτυνος, Τρικολώνων).

 

 

 

 

 
Επιστολή Κωνσταντινόπουλου στο Νομάρχη
ΠΡΟΣ: κ. Νομάρχη Αρκαδίας
κ. Πρόεδρο Ν. Συμβουλίου
Μέλη Ν. Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε 30 Ιανουαρίου 2008

Τον Νοέμβριο του 2007 παραλάβαμε ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση την απολογιστική έκθεση καθώς και τις προτάσεις για την τέταρτη προγραμματική περίοδο.

Η 4η προγραμματική περίοδος αποτελεί την μεγαλύτερη και πιθανόν την τελευταία χρηματοδοτική περίοδο για την περιφέρεια και συνεπώς και για την Αρκαδία.

Η δική μας ενεργοποίηση και δράση είναι ο παράγοντας που μπορεί να βάλει την Αρκαδία σε τροχιά ανάπτυξης και να σηματοδοτήσει την πορεία μας για τα επόμενα χρόνια.
Καθυστερήσεις ,ατολμία των εμπλεκόμενων φορέων μας καθιστούν υπεύθυνους απέναντι στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους .

Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θέλει να μείνει η Αρκαδία πίσω. Στο πλαίσιο αυτό σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τις μέχρι τώρα ενέργειες αλλά και τον περαιτέρω προγραμματισμό.

Επίσης σας παρακαλώ για την σύγκληση του Νομαρχιακού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την 4η προγραμματική περίοδο καθώς και την πρόσκληση των αρμόδιων φορέων για μια ουσιαστική συζήτηση


Με εκτίμηση,

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ιατρός
Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα