Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 25-3-2008

 

 

 

 
Δήλωση Υφυπουργού Παιδείας για την 25η Μαρτίου
Ο διπλός εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με τους ισχυρούς του συμβολισμούς, ενδυναμώνει τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και νοηματοδοτεί τη σύγχρονη προσπάθεια για την ανανεωμένη Ελλάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατακτά το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα ως χώρα παιδείας και πολιτισμού, ως παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας, ως δύναμη ανάπτυξης και συνεργασίας, ως κοινωνία ατομικής προόδου και συλλογικής ευημερίας. Στη σημερινή εποχή, ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα.

 

 

 

 
Σύγχρονα θέματα Διατροφής στον κύκλο ζωής της γυναίκας
Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνουν η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου του ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Δημήτρη Γρηγοράκη και το φαρμακείο «Ελένη Ρέλλια-Τεριακή», μέλος του δικτύου ADVANCE PHARMACIES, στο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης με θέμα: «Σύγχρονα θέματα Διατροφής στον κύκλο ζωής της γυναίκας», το Σάββατο 29 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ.

Για επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κύκλο ζωής της γυναίκας θα μιλήσουν ο Γυναικολόγος Dr Ν. Κλήμης, ο Ορθοπεδικός Dr Λ. Κολλίντζας, ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, κ. Δ. Γρηγοράκης και ο Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, ΒSc και Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων, κ. Δ. Μπερτζελέτος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της μελέτης διατροφικών συνηθειών σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης. Το όλο θέμα προκαλεί άμεσο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον με δεδομένες τις διαστάσεις τις οποίες λαμβάνει η «σιωπηλή» επιδημία της οστεοπόρωσης και των άλλων χρόνιων νοσημάτων, στον 21ο αιώνα.

Με το πέρας των διαλέξεων θα ακολουθήσει δεξίωση σε πολυτελή κεντρικό χώρο της Τρίπολης προς τιμήν των προσκεκλημένων, στην οποία θα παρευρίσκονται προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και του δημοσιογραφικού κόσμου.

Λόγω… διατροφής, μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

Λόγω… διατροφής, η υγεία μας μπορεί να γίνει καλύτερη!!!

 

 

 

 
Εκλογές για το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ. Β. Κυνουρίας
Με την 67/08 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ορίστηκε ως ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας η 30η Μαρτίου 2008, ημέρα Κυριακή, από ώρα 10:00π.μ. έως ώρα 13:00μ.μ.

Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στο Κεντρικό Δημαρχείο (πέτρινο) στην έδρα του Δήμου, το Άστρος.

Πληροφορίες
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
Γραφείο Δημάρχου
Τηλ. 27550 22901 – Φαξ 27550 22213

 

 

 

 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ
Εκφράζουμε την συμπαραστάση μας στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ για να μην ξεπουληθεί ο ΟΤΕ με την εκχώρηση και του management στη Deutsche Telekom.

Μέσω μιας απαράδεκτης μεθόδευσης και συναλλαγής με ιδιωτικά κερδοσκοπικά επενδυτικά κεφάλαια η εθνική οικονομία, η ανάπτυξη, η άμυνα και το απόρρητο των επικοινωνιών εκχωρούνται σε ξένο τηλεπικοινωνιακό φορέα.

Είναι απαράδεκτο η πιο κερδοφόρα δημόσια ελληνική επιχείρηση, να περάσει στα χέρια ιδιωτών.

Η αύξηση των τιμολογίων και η ισοπέδωση των εργασιακών δικαιωμάτων θα είναι η πρώτη άμεση πολιτική επιλογή του «νέου» εργοδότη.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην επιτρέψει αυτό το «εθνικό έγκλημα». Σε διαφορετική περίπτωση θα συναντήσει την αγωνιστική αντίδραση των εργαζομένων και του συνδ. κινήματος.

Καλούμε την Γ.Σ.Ε.Ε να αναλάβει πρωτοβουλίες συντονισμού των εργαζομένων και των συνδικάτων για την διαφύλαξη των κερδοφόρων επιχειρήσεων δημοσίου συμφέροντος (ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΛΙΜΑΝΙΑ-ΕΛΤΑ-ΕΥΔΑΠ-ΟΑ, κ.λ.π.) από τον διαμελισμό, την εκποίηση και ιδιωτικοποίηση τους.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 
Υπογραφές για το ασφαλιστικό
ΠΑΜΕ
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Καταδικάζουμε τον αντιασφαλιστικό νόμο της κυβέρνησης που αυξάνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μειώνει τις συντάξεις, καταργεί τα δικαιώματα των μητέρων με ανήλικα παιδιά, επιχειρεί την προς τα κάτω εξίσωση δικαιωμάτων μέσω των ενοποιήσεων των ταμείων, κ.α.

Ζητάμε διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο οποίο θα καταγραφεί η ήδη εκφρασμένη θέληση των εργαζομένων κατά του αντιλαϊκού νόμου.
Αγωνιζόμαστε, απαιτούμε να μην εφαρμοσθεί, να καταργηθεί ο αντιασφαλιστικός νόμος «Πετραλιά» και οι αντιασφαλιστικοί νόμοι Σιούφα και Ρέππα που εφαρμόζονται σήμερα και κατάργησαν βασικά ασφαλιστικά δικαιώματα και έστρωσαν το έδαφος στο νόμο της ΝΔ.  Περισσότερα...

---------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1939
ΤΗΛ. 2710 - 222218, ΦAΞ: 2710 - 238755
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 39, ΤΡΙΠΟΛΗ 22100

ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι έχουν έμπρακτα διατυπώσει την ριζική τους αντίθεση στο ασφαλιστικό νομοθέτημα που ψηφίστηκε στη Βουλή και αγωνίζονται για την ακύρωση του.

Με την υπογραφή μας δηλώνουμε τη θέληση και την υποστήριξη μας στο αίτημα για την διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Το Γραφείο Τύπου

---------------------------------------------------------------------------------------------
Γ. Σ. Ε. Ε.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Υπ΄ αριθ. ……….
Αθήνα, 21 Μαρτίου 2008
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΗΜ/ΓΓ/21.3.2008

Προς

Τις Ομοσπονδίες και
Τα Εργατικά Κέντρα

Συνάδελφοι,

Η ΓΣΕΕ καλεί όλες τις οργανώσεις μέλη της Εργατικά Κέντρα, και Ομοσπονδίες να υποστηρίξουν το αίτημα για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το ασφαλιστικό.

Σας καλούμε να προωθήσετε τη συλλογή υπογραφών απ’ όλους τους εργαζόμενους και να τις αποστείλετε το συντομότερο στη ΓΣΕΕ ώστε να υποβληθούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Παναγόπουλος Κώστας Πουπάκης

Σας κοινοποιούμε σχέδιο συλλογής υπογραφών.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα