Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 22-3-2008

 

 

 

 
ΚΟΑΤ: Μπράβο κατακτήσατε την κορυφή
Θα θέλαμε μέσα από την επιστολή μας αυτή να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης στην κολύμβηση, ΔΡΥΜΩΝΑΚΟ ΓΙΑΝΝΗ και ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΑΡΗ, γιατί μας έκαναν όλους περήφανους με την τεράστια επιτυχία τους κατακτώντας την κορυφή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα θα σταθούμε στον Τριπολίτη Δρυμωνάκο Γιάννη που έχουμε την τιμή να γνωρίζουμε προσωπικά λόγω της συχνής του παρουσίας στο χώρο του κολυμβητηρίου μας και της προπόνησης με τους αθλητές του ΚΟΑΤ.

Μας το έλεγε ο προπονητής σου, ο Ορφανίδης ο Γιάννης όπως και εσύ ότι από την δουλειά που κάνετε θα έβγαινε κάτι καλό. Εμείς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε παρά να σας πιστέψουμε, γιατί βλέπαμε και σεβόμαστε τον κόπο σας. Έτσι έχουμε μάθει.
Πιστεύουμε να μην σταματήσετε εκεί γιατί έχετε πολλά ακόμα να μας δώσετε. Να μας κάνετε περήφανους στα πέρατα της γης όλους εμάς, που στο πρόσωπό σας βλέπουμε τα πρότυπα στα οποία πιστέψαμε και ασχοληθήκαμε με το όμορφο άθλημα της κολύμβησης εδώ ψηλά στην Τρίπολη.

Η συμπαράστασή μας και η βοήθειά μας προς εσάς είναι δεδομένη και θα την έχετε πάντα όπου και αν είμαστε, ό,τι και αν χρειαστείτε.

Συνεχίστε στο δρόμο που έχετε χαράξει και αφήστε όπως εμείς κάποιους άλλους, που δεν τους νοιάζουν οι κόποι σας, να νομίζουν ότι θα βρέξει όταν όλοι έχουν βρεχτεί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 
Η αποστολή για Πανιώνιο
Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (3.00 μ.μ.) στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα θα αναχωρήσει το μεσημέρι από την Τρίπολη και το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την εικοσάδα της αποστολής, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Ζαουάντ Ζαιρί, Πέτρος Κανακούδης, Αντώνης Λαδάκης, Σωκράτης Φυτανίδης, Πατρίκ Ζουντί, Ηλίας Ιωάννου, Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, Μανώλης Ψωμάς, Νίκος Στρατάκης, Τάσος Κυριάκος, Ίσραελ Νταμόντε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Μάουρο Μιλάνο, Λούσιο Φιλομένο, Οράσιο Καρντόσο, Φερνάντο Μασάντο, Ζεάν Κάρλος.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, οι Οράσιο Καρντόσο, Φερνάντο Μασάντο που εξέτισαν την τιμωρία τους και ο Ζεάν Κάρλος που ήταν ασθενής την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν ο τιμωρημένος Σωκράτης Οφρυδόπουλος, οι Μαρτίν Καμπούροφ, Ξενοφώντας Μοσχογιάννης και οι τραυματίες Ματίας Παβόνι, Ροτζέριο Μάρτινς για τέταρτο στη σειρά παιχνίδι.

Κεντρικά πρόσωπα του αυριανού αγώνα στη Νέα Σμύρνη θα είναι ο Ηλίας Ιωάννου και ο Νίκος Λαζαρίδης του Αστέρα, που έχουν αγωνιστεί παλιότερα και στην ομάδα του Πανιωνίου.

 

 

 

 
Εορτασμός 25ης Μαρτίου
Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στην Τρίπολη >>>>>

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα