Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 20-6-2008

 

 

 

 
Μαθητική συναυλία
Το Αττικό Ωδείο Τρίπολης οργανώνει την ετήσια Μαθητική του συναυλία την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008, στις 8:00 το βράδυ, στην αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν μαθητές και μαθήτριες της προκαταρκτικής, της κατωτέρας και της μέσης Σχολής σε επίδειξη σόλο, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει Συναυλία με τραγούδια ροκ και έντεχνου ελληνικού τραγουδιού από την Ορχήστρα των Μουσικών Συνόλων του Ωδείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

 

 
Παράδοση βιβλίων παρουσία υφυπουργού
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Μαγουλά, την Δευτέρα 23 Ιουνίου, θα έρθουν στην Τρίπολη προκειμένου να παρακολουθήσουν την διαδικασία παράδοσης σχολικών βιβλίων για τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νομού Αρκαδίας.

Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης στις 12:00π.μ παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΕΔΒ, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Νικόλαου Μαραμπέα, του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Νικόλαου Κοντογιάννη, των Διευθυντών των Γραφείων Εκπαίδευσης του νομού καθώς και των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 17/6/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

Αποτελέσματα 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ  ( 1η – 2η – 3η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)     

 ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

 

ΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

-

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

78-77

 

 

 

 

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

68-53

 

 

 

 

ΑΣ ΣΥΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ

-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

77-89

 

Βαθμολογία

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 2007-2008

ΟΜΑΔΑ

ΣΥΝΑΝΤ.

ΝΙΚ.

ΗΤ.

ΜΗΔΕΝ.

ΕΠΙΘ.

-

ΑΜΥΝ.

ΒΑΘΜΟΛ.

 

Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ

 

3

 

2

 

1

 

-

 

165

 

-

 

131

 

5

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

3

2

1

-

162

-

145

5

Α.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

3

2

1

-

175

-

166

5

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ.

3

-

-

3

0

-

60

0

 

 

 
Ο Αστέρας απέκτησε τον Μαρσελάο
Στις 2 Αυγούστου φιλικό στη Λιβαδειά

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο 2 Αυγούστου ο Αστέρας στην Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο αγώνας προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.

Ο Αστέρας απέκτησε τον Μαρσελάο

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ Αντερσον Μαρσέλο Ντα Σίλβα (Μαρσελάο) από την Μποαβίστα, με την οποία έκανε μία πολύ καλή χρονιά στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα σημειώνοντας παράλληλα έξι γκολ στους είκοσι έξι αγώνες που αγωνίστηκε.

Ο Μαρσελάο γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1981, έχει ύψος 1.88, ζυγίζει 87 κιλά και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Αστέρα.

Ο Μαρσελάο ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από την Γκρέμιο και στη συνέχεια πέρασε από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στις Γκουαρανί (2004-2005), Βιλανόβα (2005-2006), Μπραζιλένσε (2006-2007).

Στις 1 Ιουλίου η πρώτη συγκέντρωση

Στις 1 Ιουλίου θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα για την περίοδο 2008-2009, ενώ στις 6 Ιουλίου η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 20 Ιουλίου.

 

 

 
Θέματα υγείας
Δεκάδες χιλιάδες ασθενείς, καταδικασμένοι σε θάνατο ή αναπηρία μετά από εγκεφαλικό η άλλο αγγειακό επεισόδιο, σώζονται πλέον χάρις και στην «Ενδαγγειακή Χειρουργική», που άλλαξε τον τρόπο αποκατάστασης των αγγειακών νόσων!
«Έτσι λοιπόν σήμερα επτά στις δέκα περιπτώσεις ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής και το 50% των περιφερικών αρτηριακών βλαβών αντιμετωπίζονται θετικά και οι ασθενείς αποφεύγουν το θάνατο η τον ακρωτηριασμό». Περισσότερα...

Στα σκουπίδια πετιούνται κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες Ομφαλικά Μοσχεύματα (βλαστοκυτταρα), τα οποία δίνουν ανεκτίμητη βοήθεια και λύση στο πρόβλημα της λευχαιμίας, τη στιγμή που ένας στους τρεις Έλληνες που πάσχει από την ασθένεια και χρειάζεται μεταμόσχευση πεθαίνει, λόγω έλλειψης συμβατού δότη!!!   Περισσότερα...

Νέα δεδομένα και θεαματικά αποτελέσματα στην θεραπεία των καρκινικών όγκων, που μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο να ακτινοβοληθούν, δημιουργεί η ογκομετρική θεραπεία (Tomotherapy – RapidArc TM).
«Η Ογκομετρική θεραπεία, Tomotherapy (10-15 λεπτά) & RapidArc TM (μικρότερη από 2 λεπτά) είναι μια καινοτόμος - πρωτοποριακή μέθοδος ακτινοθεραπείας και πράγματι ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, καθώς μέσα στο ίδιο μηχάνημα υπάρχει γραμμικός επιταχυντής και αξονικός τομογράφος» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας κ Παναγιώτης Παντελάκος, μιλώντας με αφορμή το Πανελλήνιο Συνέδριο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη 19 με 22 Ιουνίου. Περισσότερα...

Αιμοκάθαρση ενώ θα βαδίζουν η θα εργάζονται υπόσχεται η νανοτεχνολογία ότι θα κάνουν τα επόμενα χρόνια οι νεφροπαθείς, χάρις στην εφαρμογή της και στο χώρο της νεφρολογίας!!!
Την ευχάριστη αυτή ανακοίνωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος του 15ου Πανελληνίου Νεφρολογίας και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας κ Χρήστος Ιατρού, κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου, η οποία έγινε με την ευκαιρία της διοργάνωσης του ως άνω συνεδρίου στην Αθήνα από 18 με 21 Ιουνίου. Περισσότερα...

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα