Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 17-6-2008

 

 

 

 
Εκδήλωση για τα 15 χρόνια ΑΔΕΔΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, πραγματοποιεί εκδήλωση την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης με θέμα: «Οι Εργασιακές Σχέσεις στο Δημόσιο»

Εισηγητής: Παπασπύρος Σπύρος, Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ

Ομιλητές:
Παυλόπουλος Προκόπιος, Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης
Ζώης Χρήστος, Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης
Καστανίδης Χάρης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Στρατούλης Δημήτρης, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τζένη Σουκαρά

 

 

 
Συλλαλητήριο για την ακρίβεια
...
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο για την ακρίβεια που θα γίνει στις 19 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στη πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη και να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Η ακρίβεια και η μονόπλευρη λιτότητα μας αφορά όλους. Περισσότερα...


ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας

----------------------------------------------
Η νέα ανησυχητική έξαρση του πληθωρισμού, το κύμα αυξήσεων και αισχροκέρδειας που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα είδη ευρείας κατανάλωσης, προκαλούν έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους, που για μια ακόμα φορά θα «πληρώσουν το μάρμαρο», αφού πλήττονται διπλά και με συρρίκνωση του μισθού τους αλλά και ως καταναλωτές.
Περισσότερα...

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 
Ποδηλασία παίδων
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας συμμετείχε με 6μελές κλιμάκιο στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής 50 χλμ ποδηλασίας παίδων, που διεξήχθησαν στις 14 και 15 Ιουνίου 2008, καλύπτοντας τον τομέα παροχής πρώτων βοηθειών.

Τη διοργάνωση των αγώνων ανέλαβε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και τον Παναθλητικό Όμιλο Τρίπολης, τους οποίους και ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία.


Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

 

 

 
Αναβίωση των αρχαίων Νέμεων Αγώνων
«Ένα βήμα στην ιστορία»

Πάνω από 1000 άνθρωποι, από πολλές χώρες του κόσμου, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή και ετοιμάζονται, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, να τρέξουν στο αρχαίο στάδιο της Νεμέας ξυπόλητοι, ντυμένοι με ένα λευκό μανδύα, διεκδικώντας ένα στεφάνι από αγριοσέληνο.

Πρόκειται για την σύγχρονη Νεμεάδα, την αναβίωση δηλαδή των Νέμεων Αγώνων που οργανώνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου 2008, για τέταρτη φορά, ο «Σύλλογος για την αναβίωση των Νέμεων Αγώνων».

Σε μια περίοδο που, μετά τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα ντόπινγκ, επικρατεί έντονος προβληματισμός για το δρόμο που έχει πάρει ο πρωταθλητισμός, φιλοδοξία και επιδίωξη του Συλλόγου είναι να εμπλουτιστεί η διοργάνωση, τόσο στο αθλητικό, όσο και στο πολιτιστικό μέρος και οι συμμετέχοντες να έρθουν σε άμεση επαφή με την αρχαία ιδέα που ζει ακόμα στη γη της Νεμέας. Περισσότερα...

 

 

 
ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο Κ.Ο.Α.Τ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Με δώδεκα (12) αθλητές ο ΚΟΑΤ θα συμμετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα κολύμβησης 10-11-12- ετών, που θα γίνει στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου το σαββατοκύριακο στις 21-22/6/2008. Με μεγάλες προσδοκίες, από την προετοιμασία που γίνεται από τους αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου, μιας και ο συγκεκριμένος αγώνας κλείνει την αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου.

Τα ονόματα των αθλητών-τριών είναι τα εξής:

Γκιντώνης Φίλλιπος
Μαρκόπουλος Νίκος
Ασσιούρας Νίκος
Κωτσίρος Γιάννης
Κόκκου Νικολέτα
Κυριακοπούλου Χριστίνα
Πριοβόλου Κατερίνα
Αρβανίτη Κατερίνα
Πλιάκα Ελίνα
Μανωλοπούλου Βασιλική
Σωτηροπούλου Μυρσίνη
Μανωλοπούλου Χαρά

Το Δ.Σ, τους εύχεται καλή επιτυχία.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 
Πανευρωπαϊκή επιτυχία στο Taekwondo
Η Βασιλική Ιωαννίδου, εγγονή της Μέλπως Ζαγκλή-Ιωαννίδου από το Λευκοχώρι,
στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo ITF ανδρών γυναικών, που διεξήχθη στην πόλη POREC της Κροατίας, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στη μάχη γυναικών.
Αυτό είναι το έβδομο μετάλλιο που κατακτά η Βασιλική σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην αθλητική της καρριέρα, ενώ έχει κατακτήσει και ένα ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Επίσης η αδελφή της Θεοδώρα (επίσης Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια παλαιότερα) έγινε εθνική διαιτητής στο Taekwondo.

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα