Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 16-3-2008

 

 

 

 
Υποδοχή της αποστολής από τους φιλάθλους
Η νίκη του Αστέρα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με το γκολ του Μάουρο Μιλάνο, εκτός των τριών βαθμών έδωσε πραγματικά μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας, που με τη λήξη του αγώνα βγήκαν στους δρόμους της Τρίπολης να πανηγυρίσουν τη μεγάλη αυτή νίκη.

Κάποιοι φίλοι της ομάδας δεν αρκέστηκαν σε αυτό και πήγαν μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας, αλλά και στην επιστροφή της ομάδας στην Τρίπολη αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση και στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για τη Δευτέρα. Ο προπονητής του Αστέρα μιλώντας πριν την προπόνηση στους παίκτες του, τους έδωσε συγχαρητήρια και πρόσθεσε «Να χαρούμε όλοι αυτή τη νίκη, αλλά από την Τρίτη το μυαλό μας θα πρέπει να είναι στραμμένο στον Πανιώνιο και στο παιχνίδι της Κυριακής»

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρντόσο, Ζεάν, Λυμπερόπουλος. Οι προπονήσεις του Αστέρα αρχίζουν και πάλι την Τρίτη το πρωί, όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο εκτός έδρας. Εκείνη την ημέρα μάλιστα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).

 

 

 

 
Παμπελοποννησιακή συνάντηση από την Ένωση Πόλεων με κάστρα
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΚΑΣΤΡΑ
ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΤΑΞΑ 26, 10681 ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΤΗΛ:210-3303175, ΦΑΞ: 210-3303176

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε να διεξάγει την επόμενη συνάντησή του στις 22/3/2008 στην Σπάρτη.

Με την ευκαιρία αυτή το ΙΝΜΕΣΠ, ως ο ιδρυτικός φορέας της Ένωσης σας καλεί σε μια πανπελοποννησιακή συνάντηση που θα λάβει χώρα την ίδια μέρα, στις 6.00' το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Σπάρτης.

Η συνάντηση αυτή με θέμα: «Ένωση Πόλεων με Μεσαιωνικά Κάστρα- Στόχοι και προοπτικές» θα δώσει σε όλους μας την δυνατότητα να μιλήσουμε για το θέμα «Δίκτυα στην Ελλάδα και την Ευρώπη» και για τις προοπτικές της Ένωσης στην προώθηση του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Τουρισμού και της αειφόρου ανάπτυξης στις πόλεις μας.

 

 

 

 
Το ΕΚΑ για την απεργία της 19ης Μαρτίου
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008 - 24ωρη Πανεργατική Απεργία
Συγκέντρωση στην Τρίπολη (Πλατεία Αγ. Βασιλείου) στις 10:30 το πρωί

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Εργαζόμενοι / ες, άνεργοι / ες, συνταξιούχοι, νέοι /ες.
Με το νομοσχέδιο που κατάθεσε κυβέρνηση προχωράει σε ολομέτωπη επίθεση ενάντια στα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων σε εργασιακό και ασφαλιστικό μεσαίωνα. Περισσότερα...

 

 

 

 
Σημαντικές ελλείψεις κρέατος τα επόμενα χρόνια...
Σημαντικές ελλείψεις σε κρέας και γάλα αναμένονται να υπάρξουν τα επόμενα χρόνια τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο!
Αυτό εκτιμούν οι ειδικοί κτηνίατροι που προβλέπουν δραματικές αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων ζωικής προέλευσης και στη χώρα μας, λόγω της μεγάλης έλλειψης ζωοτροφών, εξαιτίας των δυσμενών κλιματολογικών αλλαγών που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια στη Γη!
Το γεγονός αυτό θα έχει άμεσα σοβαρές συνέπειες και θα επηρεάσει αρνητικά το σύνολο του πληθυσμού, καθώς οι τιμές αγοράς των προϊόντων ζωικής προέλευσης(κρέας, Κυριάκης Σπύροςγάλα και τα παράγωγα τους) θα είναι απλησίαστες, για την πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη μας!!!
Αυτό τονίστηκε σε Συνέντευξη Τύπου, της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, στο πλαίσιο του «1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κτηνιατρικής Παραγωγικών Ζώων, Υγιεινής- Ασφάλειας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης και Προστασίας του Καταναλωτή».
«Οι κλιματικές αλλαγές που συνέβησαν τις τελευταίες δεκαετίες στον πλανήτη Γη είναι δραματικές και έπληξαν άμεσα την γεωργική παραγωγή και ειδικά την παραγωγή ζωοτροφών» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας καθηγητής της κτηνιατρικής του Α.Π.Θ και Αντ. Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών κ Σπύρος Κυριάκης. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα