Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 15-5-2008

 

 

 

 
Εορτασμός επετείου της ιστορικής μάχης Βαλτετσίου
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της ιστορικής μάχης Βαλτετσίου θα γίνουν την Κυριακή 18 Μαΐου 2008 στο Δ.Δ. Βαλτετσίου του Δ. Βαλτετσίου σύμφωνα με το πρόγραμμα >>>>>>>

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, την Κυριακή 18 Μαΐου 2008 και ώρα 10.30, θα παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της Ιστορικής Μάχης Βαλτετσίου.

 

 

 
Υπάρχουν σήμερα Αξίες στην Πολιτική, στην Κοινωνία και στην Παιδεία;
Κατόπιν του επιτυχημένου Επιστημονικού Συμποσίου της Τρίπολης το Νοέμβριο του 2007, η Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας (ΔΕΕΑΕΦ) και το Διεθνές Κέντρο ΦΙλοσοφίας της Ιστορίας και του Πολιτισμού από κοινού διοργανώνουν Επιστημονική Διημερίδα Φιλοσοφίας με θέμα: "Υπάρχουν σήμερα Αξίες στην Πολιτική, στην Κοινωνία και στην Παιδεία;" υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσσήνης το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαίου 2008 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Στρατηγός Αθανάσιος Δασκαρόλης» του Δήμου Μεσσήνης.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. Περισσότερα...

 

 

 
Ο Αστέρας παρουσίασε τον Καρβαλιάλ
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε απόψε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, το νέο προπονητή της ομάδας Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πρόεδρος ΠΑΕ Βαγγέλης Κρητικός ήταν αυτός που καλωσόρισε το καταξιωμένο Πορτογάλο τεχνικό εκ μέρους της διοίκησης, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι μεγάλη τιμή που έχουμε μαζί μας τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Πιστεύω ότι ήρθε ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, που θα συνεχίσει την πορεία του Αστέρα. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε αξιοπρεπώς στη Σούπερ Λίγκα τερματίζοντας σε μία πολύ καλή θέση όπως έγινε και φέτος. Είμαστε βέβαιοι πώς θα έχουμε αντίστοιχη πορεία και του χρόνου»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πορτογάλος τεχνικός που στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι στην Τρίπολη και στον Αστέρα. Συμφώνησα με τη διοίκηση, αφού πρώτα ενημερώθηκα για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα και πιστεύω πώς με καλή δουλειά η ομάδα θα μπορέσει να πάει καλύτερα του χρόνου. Δεν είναι στόχος της ομάδας κάτι το εξαιρετικό αυτή τη χρονιά, αλλά σιγά-σιγά η ομάδα να βρει καλό ρυθμό»

Στην ερώτηση αν έχει ενημερωθεί για την καινούργια του ομάδα ο κ. Καρβαλιάλ είπε «Μέχρι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήμουνα αποκλειστικά αφοσιωμένος στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη Σετουμπάλ. Δεν είμαι 100% ενημερωμένος, αλλά έχω σχηματίσει ήδη μία άποψη για την ομάδα παρακολουθώντας βίντεο και dvd από παιχνίδια πρωταθλήματος»

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ ρώτησαν το νέο τεχνικό ηγέτη του Αστέρα τι έχει προλάβει να δει από την Τρίπολη και τις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας. Η απάντηση του ήταν «Όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα είναι πολύ καλές. Βέβαια δεν είναι και οι ιδανικές, γι' αυτό και η διοίκηση θέλει να φτιάξει καινούργιο γήπεδο, το οποίο αποτελεί προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά την Τρίπολη, είναι μία μικρή και ήσυχη πόλη, εντελώς διαφορετικά από αυτή που είχα συνηθίσει να ζω»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε στη συνέχεια για το αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, επειδή θα αλλάξουμε το σύστημα αλλά δε θα γίνει «επανάσταση». Πρέπει να σταθεροποιηθεί η ομάδα, να παίζει καλό ποδόσφαιρο σημειώνοντας πολλά γκολ και να ικανοποιεί τους φιλάθλους της με την απόδοσή της»

Ο τεχνικός του Αστέρα αποκάλυψε πώς γνωρίζει πολλά πράγματα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας «Ξέρω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τις ομάδες που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Εθνική Ελλάδας έκανε επίσης πολύ καλή δουλειά κατακτώντας το Ευρωπαικό πρωτάθλημα που έγινε στην Πορτογαλία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ μαθαίνουμε πολλά και για τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στις μεγάλες ομάδες»

Τέλος, ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε και για τη δουλειά που κάνει ως προπονητής και τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του «Θα πρέπει να σας πω, πώς έχω δει όλους τους αγώνες του Αστέρα. Εγώ και οι συνεργάτες μου μελετάμε πολύ τον αντίπαλο και πριν αγωνιστούμε εναντίον του, γνωρίζουμε τα πάντα για αυτόν.
Δεν είμαι καλύτερος ή χειρότερος από τους άλλους προπονητές. Είμαι διαφορετικός από τους άλλους προπονητές, δουλεύω διαφορετικά. Η φιλοσοφία μου είναι πρώτα να πιστέψουν σε μένα και τη δουλειά μου. Εάν το πετύχω θα κάνουμε τότε καλή δουλειά. Πιστεύω στη δουλειά μου και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα. Είμαι βέβαιος πώς στη δεύτερη χρονιά ο Αστέρας μπορεί να καταφέρει κάτι μεγάλο»

 

 

 
Απάντηση Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας στον ΚΟΑΤ
...
Όσον αφορά τώρα, τα δημοσιεύματα επιστολών διαμαρτυρίας, των περιεχόμενων ιστοσελίδων αλλά και ράδιο– τηλεοπτικών διαμαρτυριών, του συλλόγου ΚΟΑΤ , που δραστηριοποιείται στο Κολυμβητήριο της Τρίπολης και που πολλές φορές ο Πρόεδρός του έχει αναφέρει με αρνητική χροιά, το όνομα του συλλόγου μας, για την ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αλλά και με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά, διοργάνωση των αγώνων «ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2008», με παράλληλες και ανεπίτρεπτες αιχμές κατά την γνώμη μας, εναντίον του διοργανωτή «ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» και συγκεκριμένα, του Αντιδημάρχου κ. ΛΑΓΟΥ Γ. υπεύθυνου του Αθλητικού Οργανισμού του Δ. Τρίπολης, θέλουμε να γνωρίσουμε τα παρακάτω: Περισσότερα...

 

 

 
Τελική φάση play-off πρωταθλήματος μπάσκετ Α΄ Ανδρών
πρόγραμμα αγώνων

1η Αγωνιστική
Α.Σ. ΜΑΝΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., Σάββατο 17/05/2008, ώρα 18:00, Δ.Σ. Βλαχιώτη.

2η Αγωνιστική
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Σ. ΜΑΝΗΣ, Τετάρτη 21/05/2008, ώρα 19:00, Δ.Γ. Σπάρτης.

3η Αγωνιστική
Α.Σ. ΜΑΝΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., Σάββατο 24/05/2008, ώρα 18:00, Δ.Σ. Βλαχιώτη.

4η Αγωνιστική (εφόσον χρειαστεί)
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ – Α.Σ. ΜΑΝΗΣ, Τετάρτη 28/05/2008, ώρα 19:00, Δ.Γ. Σπάρτης.

5η Αγωνιστική (εφόσον χρειαστεί)
Α.Σ. ΜΑΝΗΣ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., Σάββατο 31/05/2008, ώρα 18:00, Δ.Σ. Βλαχιώτη.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα