Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 15-3-2008

 

 

 

 
Επιστροφή στις νίκες, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1
Η πρώτη εμφάνιση του Μάουρο Μιλάνο στη Σούπερ Λίγκα συνδυάστηκε με την επιστροφή του Αστέρα στις νίκες -μετά από εννέα παιχνίδια- και μάλιστα μέσα στην κατάμεστη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Πέτρο Κανακούδη και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού -εκμεταλλευόμενος με τον ιδανικότερο τρόπο την ασίστ του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, πλάσαρε με το δεξί τον Φερνάντεζ στην απέναντι γωνία- χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Παρά τις πολλές απουσίες που είχε στον αγώνα αυτό, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έπαιξαν με πίστη για τη νίκη, με πάθος και ψυχή σε όλες τις μονομαχίες με τους αντιπάλους και έχοντας αυτοπεποίθηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν παράλληλα με τη νίκη τους, να κερδίσουν με την απόδοσή τους, το χειροκρότημα όλων των φίλων του ποδοσφαίρου.

Ο Αστέρας δεν κλείστηκε, βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία των γηπεδούχων και να απειλήσει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Σε εκείνο το σημείο και μετά από σέντρα του Μασάρα από τα αριστερά, ο Φιλομένο έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Φερνάντεζ μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 8ο λεπτό, ο Ζουντί έφυγε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Γκάβραντσιτς έκανε το τάκλιν παραχωρώντας κόρνερ.
Στο 19’ το δυνατό σουτ του Φιλομένο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από την εστία του Φερνάντεζ, ενώ στο 32ο λεπτό, ο Νταμόντε επιχείρησε από μακριά να αιφνιδιάσει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, που όμως πρόλαβε να αποκρούσει και να παραχωρήσει κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο σκηνικό, με τον Αστέρα να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και να απειλεί την εστία του ΠΑΟΚ. Στο 53ο λεπτό μετά την κάθετη πάσα του Νταμόντε στην πλάτη της άμυνας, ο Φιλομένο μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Φερνάντεζ αντέδρασε και πάλι σωστά παραχωρώντας ξανά κόρνερ.

Η πρώτη επιθετική καλή στιγμή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο και γενικότερα στο παιχνίδι ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από σέντρα του Κονσεϊσάο από τα δεξιά, ο Μπαλάφας έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αμπάρη

Στο 57’ και μετά από σέντρα του Κονσεϊσάο και πάλι από τα δεξιά, ο Σάλμον έκανε την κεφαλιά, όμως ο Αμπάρης δείχνοντας για μία ακόμα φορά φέτος τα καλά αντανακλαστικά του απέκρουσε με το ένα χέρι παραχωρώντας κόρνερ. Η τρίτη καλή στιγμή του εκρηκτικού πενταλέπτου που είχαν οι γηπεδούχοι ήρθε στη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Σάλμον έστρωσε τη μπάλα στον Γκάβραντσιτς, όμως ο Αμπάρης διάβασε τη φάση, βγήκε και πέφτοντας στα πόδια του επιθετικού του ΠΑΟΚ μπλόκαρε τη μπάλα.

Στη συνέχεια, ο Αστέρας ισορρόπησε και πάλι το παιχνίδι και σιγά-σιγά ξαναβγήκε με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 68ο λεπτό, ο Φιλομένο πέρασε τον Σνάουτσνερ, μπήκε από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή, έκανε δυνατό σουτ, αλλά ο καλά τοποθετημένος Φερνάντεζ μπλόκαρε τη μπάλα

Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στο 75’ όταν το δυνατό σουτ του Βερόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε και πάλι ο Γιώργος Αμπάρης
Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Φιλομένο εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Γκάβραντσιτς, βγήκε τετ α τετ με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά έφυγε πλάγια με αποτέλεσμα να μη σουτάρει όπως θα ήθελε και να χαθεί μία μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα.

Με την είσοδο του Μιλάνο, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Αστέρα κέρδισε φάουλ, ανακάτεψε τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ. Στο 88ο μάλιστα, έστρωσε τη μπάλα στο Λαδάκη που έκανε το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα εκατοστά έξω από το αριστερό "παραθυράκι" του Φερνάντες!

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ήταν η δική του σειρά να σουτάρει και αυτός δεν αστόχησε. Ο Τσέζαρεκ τράβηξε την άμυνα του ΠΑΟΚ πάνω του, πάσαρε αριστερά στο Μιλάνο που με ιδανικό πλασάρισμα με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντεζ χαρίζοντας μία ιστορική νίκη για τον Αστέρα μέσα στην Τούμπα και το σύνθημα σε όλους τους Αρκάδες και τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίσουν την επιστροφή στις νίκες.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Χαραλαμπίδης (Καβάλας).
ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ (87' Γκονζάλεζ), Κνολ, Γκάβραντσιτς, Κωνσταντινίδης, Βερόν, Μπαλάφας, Λάκης (57' Γεωργιάδης), Κονσεϊσάο, Χριστοδουλόπουλος (57' Ίλιεφ), Σάλμον
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Οφρυδόπουλος, Κανακούδης (80' Μιλάνο), Λαζαρίδης, Μασάρα, Ζουντί (61' Τσέζαρεκ), Νταμόντε, Κυριάκος, Λαδάκης, Ζαϊρί (65' Φυτανίδης), Φιλομένο.

 

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα