Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 14-3-2008

 

 

 

 
Από την επίσκεψη υφυπουργού Εσωτερικών στην Περιφ. Πελοποννήσου
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, στο πλαίσιο των περιοδειών του στην Περιφέρειες της χώρας, επισκέφθηκε χθες την περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγελόπουλου ο κ. Ζώης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους ρυθμούς με τους οποίους τρέχει πλέον το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ζήτησε παράλληλα την περαιτέρω εντατικοποίηση παρακολούθησης του προγράμματος γιατί η επιτυχία του σημαίνει εξοικονόμηση πόρων και προσωπικού. Σημαίνει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα τόσο για τον πολίτη όσο και για τη δουλειά των υπαλλήλων. Τέλος, δήλωσε ότι τα ΟΠΣ των περιφερειών αποτελούν ζωτικό στόχο του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς συνδέεται η επιτυχής λειτουργία τους με καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών: «Είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το στοίχημα της Ψηφιακής Ελλάδας και θα το κερδίσουμε ακριβώς γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μας έναντι των πολιτών».

Η σύσκεψη συνεχίστηκε με ενημέρωση για την πορεία της Ειδικής Επιτροπής Αποζημίωσης Πολιτών από την αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας Πελοποννήσου. «Η πολιτεία δίνει διέξοδο στον παραπονούμενο πολίτη» δήλωσε ο κ. Ζώης και αναφέρθηκε στην πιστοποιημένη διαδικασία με την οποία ο πολίτης μέσω των ΚΕΠ μπορεί να καταγγείλει μη έγκαιρη διεκπεραίωση υπόθεσης του από τις δημόσιες υπηρεσίες και να αποζημιωθεί. Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την αξιολόγηση της πορείας του Κέντρου Συνοδευτικών Υπηρεσιών.

Ο Υφυπουργός, χαιρέτισε την καλή συνεργασία με την Γ.Γ. Ισότητας τονίζοντας ότι μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΥΠΕΣ, διασφαλίζεται η δράση και η παρεμβατικότητα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας υπέρ των γυναικών. «Θέλω να γνωρίζετε πως χτυπάτε ανοιχτές θύρες. Πεποίθησή μου είναι πως η γυναίκα, παίρνοντας τον ρόλο που της ανήκει, εκτός όλων των άλλων θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου».

Επισκεπτόμενος τη Νομαρχία, ο κ. Ζώης ενημερώθηκε από το Νομάρχη για προβλήματα του Νομού και ιδιαίτερα για την πορεία του Ο.Π.Σ της Νομαρχίας εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πρόοδο του. «Ολοκληρώνοντας έργα τέτοιας αξίας αντιμετωπίζουμε τις σύγχρονες ανάγκες των υπηρεσιών, δίνουμε λύσεις στον πολίτη, και όλα αυτά αντιμετωπίζοντας τη γραφειοκρατία, μειώνοντας παράλληλα τα κόστη», δήλωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών.

Στο ΠΙΝΕΠ Πελοποννήσου, επόμενο σταθμό στην περιοδεία του, ο κ. Ζώης πληροφορήθηκε από τον προϊστάμενο την πρόοδο της λειτουργίας του, όπως αυτή αποτυπώνεται στην πληθώρα των σεμιναρίων και των εκπαιδευομένων τα τελευταία δύο χρόνια, με ορατά αποτελέσματα στις υπηρεσίες της Πελοποννήσου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Ζώης, στη δυνατότητα του ΠΙΝΕΠ Πελοποννήσου να είναι φορέας στο πρόγραμμα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή έργο Πληροφορικής που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη, προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόγραμμα που με την ολοκλήρωσή του θα παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας των Δημοσίων υπηρεσιών με μηδενικό κόστος, απλουστεύοντας διαδικασίες, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση στους πολίτες και εισάγοντας τη χώρα σε μια νέα εποχή, εξασφαλίζοντας έτσι μείωση δαπανών. Τόνισε τέλος ότι, το ΠΙΝΕΠ Πελοποννήσου αποτελεί πρότυπο κέντρο στην Ελλάδα.

Στο ΚΕΠ του Δήμου Τριπόλεως, ο Υφυπουργός Εσωτερικών παρουσίασε τόσο στο προσωπικό όσο και στους πολίτες των ΚΕΠ τις δύο νέες αφίσες του ΥΠΕΣ που θα ενημερώνουν τον πολίτη τόσο για την υποχρέωση των Δημοσίων Υπηρεσιών να αναζητούν αυτεπαγγέλτως ενδουπηρεσιακά 211 πιστοποιητικά πρώτης ζήτησης, όσο και για την τηλεφωνική γραμμή 1564 η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε Έλληνα να παραγγέλνει πιστοποιητικά από το σπίτι του 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Ο κ. Ζώης αφού εξήρε την προσφορά και την εργατικότητα των εργαζομένων στα ΚΕΠ τόνισε την ανάγκη να μετεξελιχθούν σε Κέντρα Ολοκληρωμένων Διοικητικών Συναλλαγών.

Επισκεπτόμενος το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης Πελοποννήσου, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα του έτους 2007 και ζήτησε σε συνομιλία του με τους Επιθεωρητές να συνεχίσουν πιο εντατικά το έργο τους. «Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο οι αριθμοί των ελέγχων αλλά η κυρίως η αίσθηση που αυτοί δημιουργούν για τις συνέπειες που παράγονται. Αυτό θα δώσει το πολλαπλασιαστικό προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Τα πολιτικά πρόσωπα είναι περαστικά, οι δυνατοί και αποδοτικοί θεσμοί όμως θα παραμείνουν και θα βοηθούν στην ανάπτυξη της χώρας».

Συνοδευόμενος από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Δημόπουλο καθώς και από τους καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος για Δημόσιους Υπαλλήλους, ο κ. Ζώης είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους φοιτητές Δημόσιους Υπαλλήλους και στη συνέχεια να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.

Στην ομιλία του ο Υφυπουργός τόνισε μεταξύ όλων των άλλων: «Οι αλλαγές ξεκινούν πάντα από την βάση, πάντα από κάτω. Γι’ αυτό σας καλώ σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Θέλουμε κοντά μας όλους τους υπαλλήλους της Δημόσιας Διοίκησης της χώρας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί η απόφασή μου να έχω στο πλάι μου τους αξιόλογους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΣΣ αποδείχτηκε στην πράξη αποδοτικότατη.

Νοιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Η εμπειρία τους και το όραμα της ηγεσίας, μας δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κατεστημένες νοοτροπίες, να αφήσουμε στην άκρη καθιερωμένα ωράρια και να δουλέψουμε με κέφι προς όφελος του πολίτη. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία και σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα.

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Πιστεύω πως η δική μας γενιά είναι αυτή που πρέπει να οραματιστεί, να επανασχεδιάσει και να υλοποιήσει το αύριο. Χρειάζομαι τη γόνιμη παρέμβασή σας, σας χρειάζομαι σε ρόλο πρωταγωνιστικό.

Αφήστε το αποτύπωμα σας. Ελάτε δίπλα στον πολίτη. Περάστε από θέση άμυνας, κατηγορούμενοι συχνά από τους πολίτες για ολιγωρίες και καθυστερήσεις, στην επίθεση. Κερδίστε τους πολίτες. Οι νέοι υπάλληλοι με σημαντικά εφόδια και γνώσεις καλούνται να αλλάξουν την εικόνα. Είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε. Είστε εδώ για να μας βοηθήσετε. Είστε ικανοί να πετύχετε. Θέλουμε όλοι να πετύχουμε».

Επισκεπτόμενος το Επιμελητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη για τις δράσεις και τους στόχους τους και τους κάλεσε σε συνεργασία. Τόνισε, πως ο ρόλος του ΥΠΕΣ είναι σημαντικός και για την οικονομία και τους ενημέρωσε για σειρά παρεμβάσεων του Υπουργείου που αφορούν την απλούστευση των διαδικασιών για τις επιχειρήσεις. «Ήρθα για να διεκδικήσω τη συμμαχία του Επιμελητηρίου σε σειρά πρωτοβουλιών που θέλει να αναπτύξει το ΥΠΕΣ. Δεν χρειάστηκε όμως να προσπαθήσω πολύ γιατί τα μέλη του Επιμελητηρίου το θέλουν εξίσου. Βρήκα εδώ στην Τρίπολη καλούς συνεργάτες, καλούς συμμάχους. Τα αποτελέσματα των δράσεων μας είμαι σίγουρος πως θα φανούν σύντομα».

Η επίσκεψη του κ. Ζώη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έκλεισε με επίσκεψη στη ΝΟΔΕ και με συνέντευξη τύπου.

 

 

 

 
Νέα Δήμου Β. Κυνουρίας
Προϋπολογισμός Δήμου έτους 2008.
Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός έτους 2008, που εμφανίζει έσοδα και έξοδα συνολικού ύψους 17.750.908,94 ευρώ. Ο Δήμος μέσω του φετινού προϋπολογισμού, στοχεύει πρώτον στην αποπληρωμή του ελλείμματος, δεύτερον στην υλοποίηση έργων του τεχνικού του προγράμματος, τρίτον στην απορρόφηση των διαθεσίμων κονδυλίων κυρίως του προγράμματος «Θησέας» και τέταρτον στην προετοιμασία των σχετικών φακέλων ενόψει τετάρτης προγραμματικής περιόδου...

Χιονοπτώσεις.
Ο χιονιάς που χτύπησε την κεντρική και Νότια Ελλάδα, έπληξε, με δύο κύματα χιονοπτώσεων και τον δήμο μας, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα...

Λειτουργία υπηρεσίας εκκενώσεως βόθρων.
Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες και !!!!!! μηνυτήριες αναφορές συμπολίτη μας κατά του Δήμου και ενώ οι συναρμόδιες υπηρεσίες διατυπώνουν, κατασχέθηκε, αιφνιδίως, το ένα βυτιοφόρο μας και σταμάτησε, όπως είναι φυσικό, η λειτουργία του δεύτερου.

Στέγαση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας...

Ύδρευση Αγίου Ανδρέα - Πηγή Μαζιάς...

Σχολή Γονέων Δήμου Βόρειας Κυνουρίας...

Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Παρέμβασης:
«Στήριξη της Απασχόλησης μέσω της Οικοανάπτυξης στην Ανατολική Αρκαδία»,...


Περισσότερα...

 

 

 

 
Το ΠΑΜΕ για απεργία ΔΕΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.Μ.Ε. χαιρετίζει τους απεργούς της ΔΕΗ που για δωδέκατη μέρα, δίνουν μαζικά τον αγώνα ενάντια στη νέα αντιασφαλιστική επιδρομή. Έριξαν στο καλάθι των αχρήστων:
-την κατασυκοφάντηση καλοπληρωμένων καλαμαράδων δημοσιογράφων του κεφαλαίου
- την προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα και τρομοκράτησης των απεργών
- τις μανούβρες των ηγεσιών του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού.

Αυτός ο αγώνας πρέπει να φτάσει και θα φτάσει ως το τέλος.

Έχουμε πείρα τώρα:

1992 Νόμοι Σουφλιά –Σιούφα , Μάαστριχτ Λευκή Βίβλος

1999 Ξεπούλημα του Ασφαλιστικού της ΔΕΗ και δημιουργία του ΟΑΠ

2002 Ξεπούλημα των μεγάλων αγώνων για την Κ.Α. και νόμος Ρέππα

2008 Ίδια στόχευση
Ασφαλιστικό –Εργασιακές Σχέσεις και Ξεπούλημα ΔΕΗ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Είμαστε τώρα πιο έμπειροι. Έχουμε βγάλει συμπεράσματα για το ρόλο του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού. Κάνουν συνεχώς υποχωρήσεις (δίνουν μονάδες, δίνουν μηχανήματα, αυξάνουν το εξαιρούμενο προσωπικό, ακόμα και άδειες δίνουν σε εργολάβους για ανοιχτή και παράνομη απεργοσπασία…) χωρίς να παίρνουν τίποτα από την κυβέρνηση. Σπέρνουν μοιρολατρία, οδηγούν στην εκτόνωση τον απεργιακό αγώνα. Γι’ αυτό είναι ανάγκη οι απεργοί να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να συγκροτηθούν παντού στη Μαραθουσα, στο Ψαθί, στον ΑΗΣ, στην 4η, στο Ασφαλιστικό, στην Τρίπολη παντού απεργιακές επιτροπές από απλούς εργαζόμενους και Συνδικαλιστές που είναι αποφασισμένοι να πάνε τούτο τον αγώνα μέχρι το τέλος.

• Για να μην μπει ούτε ένας εργολάβος μέσα στη ΔΕΗ
• Για να μην υπάρξει ούτε ένας απεργοσπάστης
• Για να περιφρουρήσουμε τον αγώνα

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ για να αποφασίζουμε εκεί επί τόπου για την πορεία του αγώνα. Οξύνει την αδιαλλαξία η κυβέρνηση της Ν.Δ.. Να οξύνουμε ακόμη πιο πολύ εμείς τον αγώνα για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο, να μείνουν στα χαρτιά αυτές οι ρυθμίσεις.

Να βγάλουμε τον αγώνα έξω από το χώρο της ΔΕΗ, στην Τρίπολη, στη Μεγαλόπολη, σε όλη την κοινωνία

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Την Κυριακή 16 Μάρτη στις 11:00 στην Κεντρική Πλατεία στη Μεγαλόπολη
ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ
Ενιαίος –Μαζικός –Ταξικός
Αγώνας
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α..Μ.Ε.

 

 

 

 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 25η αγωνιστική
 
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ - Ο.Φ.Η.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ



Δ΄Εθνική,
22η αγωνιστική (16/03/08, 15:30)

Λουκισίων ΑΟ - Λεωνίδιο

Δόξα Μεγαλόπολης - Παναργειακός

Ολυμπιακός Λουτρακίου - ΑΕ Πλαταιών

Κρανίδι Ερμιόνης - Νεστάνη

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου - Εν. Παν. Δόξα

Ένωση Μιδέας - Ακράτητος

Δάφνη Ερυθρών - Ατρόμητος Χιλιομοδίου



Τοπικό,
Α' κατηγορία, 21η αγωνιστική

Ολυμπιακός - Παγγορτυνιακός
Ηρακλής - Μελιγού
Ορχομενός - Φαλαισία
Βρασιές - Πανθυρεατικός
Πάρνων - Κορακοβούνιο
Προοδευτική - Αχιλλέας
Παναρκαδικός - Απόλλων

 

 

Β' κατηγορία, 21η αγωνιστική

Ελπίδα - Μ.Αλέξανδρος
Ελαιοχώριο - Τεγέα
Νικηταράς - ΚΟΡΥΘΙΟ
Δόξα - 'Αρης
Μαντινειακός - Φορτούνα
Κανδήλα - ΑΕΚ
Κάψια - Δημητσάνα

 

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 13/3/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 
κουκκίδα

Πρόγραμμα νεανίδων Α' ομίλου

κουκκίδα

Πρόγραμμα νεανίδων Β' ομίλου

κουκκίδα

Πρόγραμμα κορασίδων Α' ομίλου



ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΚ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/03/2008 - 19:00 - ΑΚΔ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΓΩΝΑΣ : ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ - ΕΚΑΣΚ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
 

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΥΨΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΕΣΗ

 

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

 

1993

1.71

Α.Π.Σ. ΑΚΑΔΗΜΟΣ

3

 

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

1993

1.77

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1980

5

 

ΚΟΥΛΙΕΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

 

1994

1.70

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

5

 

ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΑΘΗΝΑ

 

1994

1.60

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1980

1-2

 

ΤΣΑΟΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ

 

1994

1.67

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1980

2

 

ΓΑΒΡΙΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

1994

158

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΜΙΛΛΑ 2000

1-3

 

ΚΟΥΡΟΓΙΩΡΓΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 

1993

1.72

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΜΙΛΛΑ 2000

3-4

 

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

 

1992

1.73

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΜΙΛΛΑ 2000

4

 

ΚΟΛΙΛΕΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

1993

1.75

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1980

4

 

 

ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

1992

1.63

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΜΙΛΛΑ 2000

3-4

 

 

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ

1992

1.78

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΜΙΛΛΑ 2000

3-4

 

 

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

1992

1.78

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΜΙΛΛΑ 2000

3-4

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΣΥΝΟΔΟΣ :

ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 

 

 

 
Αναχώρησε για Θεσσαλονίκη ο Αστέρας
Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ (4.45 μ.μ.) στην Τούμπα. Η ομάδα αναχώρησε το μεσημέρι από την Τρίπολη και το απόγευμα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την εικοσάδα της αποστολής, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Ζαουάντ Ζαιρί, Πέτρος Κανακούδης, Αντώνης Λαδάκης, Σωκράτης Φυτανίδης, Πατρίκ Ζουντί, Μαρτίν Καμπούροφ, Ηλίας Ιωάννου, Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, Μανώλης Ψωμάς, Νίκος Στρατάκης, Τάσος Κυριάκος, Ίσραελ Νταμόντε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Ξενοφώντας Μοσχογιάννης, Μάουρο Μιλάνο, Λούσιο Φιλομένο.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, οι Μανώλης Ψωμάς, Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οι τιμωρημένοι Οράσιο Καρντόσο, Φερνάντο Μασάντο, ο ασθενής Ζεάν Κάρλος και οι τραυματίες Ματίας Παβόνι, Ροτζέριο Μάρτινς για ένα ακόμα παιχνίδι.

Κεντρικά πρόσωπα του αγώνα θα είναι ο Πέτρος Κανακούδης και ο Νίκος Αναστασόπουλος του Αστέρα, που έχουν αγωνιστεί παλιότερα και στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα