Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 13-5-2008

 

 

 

 
Εκθεση γυναικείων επιχειρήσεων
Η Αναπτυξιακή Κορινθιακή Α.Ε. και το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Πελ/σου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνουν το τριήμερο από 16 έως και 18 Μαΐου 2008 Έκθεση προϊόντων & υπηρεσιών με τη συμμετοχή γυναικών επιχειρηματιών του Ν. Αρκαδίας.

Στόχος της έκθεσης, που αποτελεί δράση του έργου του Κ.Ε.Τ.Α. Πελ/σου, είναι  να αναδειχθεί η γυναικεία επιχειρηματικότητα, να προβληθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες  που ενσωματώνουν καινοτομία με διάφορες μορφές, και συγχρόνως να ενθαρρυνθούν νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες γυναικών σε τομείς που παρουσιάζουν τάσεις ανάπτυξης.

Η έκθεση διοργανώνεται στο χώρο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου «Ο Ερμής», Σπετσεροπούλου 9-11 στην Τρίπολη, και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16/5/08, στις 7.30 μ.μ., στο χώρο της έκθεσης. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:30-21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 10:30-14:00 & 17:30-20:00

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης  τους μικρούς φίλους που θα μας επισκεφθούν μαζί με τους γονείς τους, περιμένουν εκπλήξεις που ταξιδεύουν με «Το Τρένο της Χαράς».

 

 
Αναβολή επιμορφωτικού προγράμματος στο Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛ-ΣΟΥ
Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ανακοινώνει την αναβολή ενός επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Νέων Τεχνολογιών και τη μετάθεση του σε νέες ημερομηνίες.

Πιο συγκεκριμένα το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ)- ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ» θα υλοποιηθεί την χρονική περίοδο από 2 έως 6 Ιουνίου 2008, απογευματινές ώρες μέσω Τηλεκπαίδευσης, στις εγκαταστάσεις του Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι και τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2008 με την σχετική έγκριση και το διαβιβαστικό από την υπηρεσία στο φαξ: 2713 602310.

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν στείλει ήδη τις αιτήσεις τους παρακαλούνται να στείλουν ένα νέο διαβιβαστικό από την υπηρεσία τους, που να αναφέρει ότι εγκρίνεται η συμμετοχή τους για τις νέες ημερομηνίες.
Έντυπα αιτήσεων συμμετοχής για τα επιμορφωτικά προγράμματα διατίθενται από τη γραμματεία του Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, Τρίπολη , τηλ. 2713602308 – 2713602314-15 ) ή και ηλεκτρονικά στο site www.ekdd.gr.

Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου.

 

 

 
Φιλικό παιχνίδι Αστέρα στο Κιάτο
Τη Δευτέρα 19 Μαΐου στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Αστέρα στο Κιάτο με τον τοπικό Πέλοπα. Το παιχνίδι έχει ως στόχο την ενίσχυση της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ευθυμίου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή την Μεγάλη Παρασκευή.

Σήμερα εξ άλλου, έγινε κανονικά προπόνηση στο γήπεδο με αρκετές ασκήσεις τακτικής από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους συνεργάτες του, ενώ από αύριο και για τρεις ημέρες θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τέλος, παρουσιάστηκαν να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία στο Στρατό Ξηράς οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Αντώνης Λαδάκης, Πέτρος Κανακούδης ακολουθώντας το δρόμο που είχαν χαράξει μία εβδομάδα νωρίτερα (στην Αεροπορία) οι Σωκράτης Φυτανίδης, Ακης Στρατάκης.

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 12/5/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα