Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 12-4-2008

 

 

 

 
Ερώτηση Ρέππα για το δρόμο Τρίπολη-Αρχαία Ολυμπία
Ο Βουλευτής Αρκαδίας, Δημήτρης Π. Ρέππας, κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή, στις 10 Απριλίου 2008, προς τον κ. Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, καταγγέλλοντας την αδιαφορία της Κυβέρνησης αναφορικά με την "Ολοκλήρωση της Εθνικής οδού: Τρίπολη – Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία" και τα προβλήματα καθίζησης οδοστρώματος στην ίδια οδό, στη θέση «Μούσγα» περιοχής Δόξας Δήμου Τροπαίων. Περισσότερα...

 

 

 

 
Η αποστολή για το παιχνίδι με Λεβαδειακό
Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (7.00 μ.μ.) στην Τρίπολη.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την εικοσάδα της αποστολής για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Πέτρος Κανακούδης, Αντώνης Λαδάκης, Σωκράτης Φυτανίδης, Πατρίκ Ζουντί, Μανώλης Ψωμάς, Τάσος Κυριάκος, Ίσραελ Νταμόντε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Λούσιο Φιλομένο, Φερνάντο Μασάντο, Ζεάν Κάρλος, Ματίας Παβόνι, Μάουρο Μιλάνο, Ροτζέριο Μάρτινς, Ακης Στρατάκης, Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Ηλίας Ιωάννου.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, οι Ροτζέριο Μάρτινς, Ακης Στρατάκης, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οι τιμωρημένοι Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, Ζαουάντ Ζαιρί, Οράσιο Καρντόσο.

Η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει απόψε σε ξενοδοχείο της Τρίπολης.

 

 

 

 
Ερωτήσεις προς τον Υπουργό Παιδείας
Απλήρωτοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί >>>>>>

Για την καταβολή των αμοιβών των αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτι¬κών >>>>>>

Απλήρωτοι χιλιάδες εκπαιδευτικοί >>>>>>

Να παραταθεί η λειτουργία του Β΄ κύκλου ΤΕΕ σε δημόσια ΤΕΕ αρμοδιότητας του ΥΠΕΠΘ >>>>>>

Προβλήματα των εκπαιδευτικών των ΤΕΕ >>>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα