Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 12-3-2008

 

 

 

 
2 νέα επιμορφωτικά προγράμματα από Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ολοκλήρωσε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ο Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας» για υπαλλήλους που εργάζονται σε διοικητικές διευθύνσεις.
Επίσης ανακοινώνει τη διεξαγωγή 2 νέων προγραμμάτων για υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.. Αναλυτικά τη διεξαγωγή 1 επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα του Περιβάλλοντος με τίτλο:
1) ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
και τη διεξαγωγή ενός επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Νέων Τεχνολογιών με τίτλο:
2) ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ Ι

Περισσότερα...

 

 

 

 
Νέα προγράμματα Γαλλικής και Γερμανικής γλώσσας από ΚΕΕ Αρκαδίας
Ενδιαφέρει όλους τους ενήλικες!

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας θα υλοποιήσει μέχρι τις 15 Μαρτίου δυο προγράμματα ξένων γλωσσών .Συγκεκριμένα πρόκειται για :

1. Γαλλική Γλώσσα Ι ( διάρκεια 50 ώρες )
2. Γερμανική Γλώσσα Ι ( διάρκεια 50 ώρες )

Η παρακολούθηση του προγράμματος, οδηγεί στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης " από τη Γ.Γ.Ε.Ε. του Υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν. Οι μέρες ( δυο φορές την εβδομάδα ) και οι ώρες ( 3ωρα ) διεξαγωγής του προγράμματος θα διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας είναι

1. η συμπλήρωση μιας αίτησης και
2. η προσκόμιση φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερόμενου

Καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η 13/03/2008, ημέρα Πέμπτη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην έδρα του Κ.Ε.Ε του Νομού Αρκαδίας, που στεγάζεται στο Δήμο Τριπόλεως, Διεύθυνση: Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως, Οδός Μεταμορφώσεως & Αλέου, (Προϊστάμενος Εκπαίδευσης: Σπυρόπουλος Ηλίας , Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Λαμπροπούλου Φωτεινή Γραμματέας: Παντελές Θεόδωρος) , Τηλ. : 2710 – 232524 , Ώρες Λειτουργίας : 9.00 - 20.00). , στην ηλεκτρονική σελίδα www.ideke.edu.gr/kee , καθώς και στα κατά τόπους Κ.Ε.Π. των Δήμων.

 

 

 

 
Απάντηση ΥΠΕΧΩΔΕ σε ερώτηση Ρέππα για τα αντλιοστάσια στην Κανδήλα
Στη γενικολογία και αοριστία εξακολουθεί να στηρίζει η ηγεσία του ΠΕ. ΧΩ. ΔΕ τις απαντήσεις της στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που της ασκείται, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το ανύπαρκτο ή εσφαλμένο έργο της στο Νομό Αρκαδίας. Τούτο ισχύει ιδιαίτερα για την Ερώτησή μου που αφορούσε την αυθαίρετη εγκατάσταση αντλιοστασίων πλησίον των πηγών «Σίντζι» και «Κεφαλόβρυσο» και την οικολογική και περιβαλλοντική καταστροφή που εξαιτίας της απειλείται στην Καντήλα. Τα απαντητικά έγγραφα που κατατέθηκαν, βρίθουν αντιφάσεων. Μολονότι οι σχετικές γεωτρήσεις θεωρούνται «τετελεσμένες και αναγκαίες», στο τέλος της Απάντησης προστίθεται και το σύνηθες ευχολόγιο: «τυχόν εναλλακτική λύση ....θα πρέπει να εξετασθεί αρμοδίως». Έτσι όμως δεν ικανοποιείται το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής για την άμεση παύση των γεωτρήσεων Κ-2 και Γ-17.

 

>>>> απάντηση 1

>>>> απάντηση 2

>>>> απάντηση 3

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΡΕΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 

 

 

 
Αναβάλλεται η ημερίδα για την ενέργεια
 Η Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ λόγω της κορύφωσης του απεργιακού αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ αλλά και γενικότερα του αγωνιστικού συναγερμού που έχει σημάνει για το σύνολο της εργατικής τάξης και πλατιών λαϊκών στρωμάτων με την κατάθεση του κατάπτυστου νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, ΑΝΑΒΑΛΕΙ την ημερίδα που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Μάρτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ θα πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, όταν αυτό καταστεί δυνατό.
Καλούμε το λαό της Αρκαδίας σε αγωνιστική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – πλουτοκρατίας. H επίθεση είναι ενιαία, πλήττει όλους. Ενιαία πρέπει να είναι και η απάντηση. Όλοι μαζί ανεξαρτήτου κλάδου και ταμείου. Όχι στον τεχνητό διαχωρισμό που προωθούν κυβέρνηση – συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Ένας για όλους - όλοι για έναν, για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική. Μόνο έτσι μπορούμε να νικήσουμε.
 

Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ

 

 

 

 

 
Συνεχίστηκε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ
Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τους τραυματίες Ροτζέριο, Παβόνι και τον Καρντόσο που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Αντίθετα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ενώ υπολογίζεται για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κανονικά και ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο προπονητής του Αστέρα έδειξε αρχικά βίντεο στους ποδοσφαιριστές του, επισημαίνοντας τα σημεία που πρέπει να προσέξουν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα βγήκε στο γήπεδο όπου συνεχίστηκε η προπόνηση με ασκήσεις τακτικής, για να ολοκληρωθεί με το καθιερωμένο «διπλό» όπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δοκίμασε αρκετά σχήματα.

Μιλώντας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη σημασία σε αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω πώς μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και στη δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ, αν κάνουμε στο γήπεδο αυτό που πραγματικά ξέρουμε»

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα