Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 10-4-2008

 

 

 

 
Παρουσίαση των στόχων και των δράσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013
Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των στόχων και των δράσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απριλίου 2008 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. Δες πρόγραμμα εκδήλωσης >>>>>

 

 

 

 
Απεργία 16 Απριλίου
Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία να πάρουμε μαζικά μέρος στην απεργία την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΗ που έχουν προκηρύξει οι ταξικές Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Λογιστών, Κλωστοϋφαντουργών, Τύπου – Χάρτου, Φαρμάκου, Γάλακτος – Τροφίμων, Ποτών, Θεάματος – Ακροάματος και Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, δεκάδες ταξικά Εργατικά Κέντρα και εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία.

Η συμβιβασμένη πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στο πρόσφατο συνέδριο του Ε.Κ.Α. απέρριψε την πρόταση απεργίας στις 16 ΑΠΡΙΛΗ.
Ακολουθεί πιστά τη γραμμή συναίνεσης και συμβιβασμού που έχει χαράξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ είναι μόνο για τα κανάλια!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζομένους στην Αρκαδία να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα, για την επιτυχία της απεργίας.
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 16 ΑΠΡΙΛΗ
ΟΛΟΙ στην περιφρούρηση της Απεργίας
ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΗ
στις 10:00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία στην Τρίπολη

Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ.

 

 

 

 
Ακρωτηριασμοί
Σε ακρωτηριασμό Η πρόεδρος της ΕλληνικήςΕταιρείας Φυσικής και Ιατρικής  Αποκατάστασης κ Ξανθή Μιχαήλ ενός η και των δυο άκρων υποβάλλονται κάθε χρόνο περίπου πέντε χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα. Απ αυτούς το 80 - 85% ακρωτηριάζονται στα κάτω άκρα και το 15-20% στα άνω άκρα !

Η πλειοψηφία των ακρωτηριασμών οφείλεται σε διάφορες ασθένειες, (όπως ο σακχαρώδης διαβήτης 2.500 – 3500 ακρωτηριασμοί το χρόνο), σε τροχαία αλλά και σε εργατικά ατυχήματα.

Αυτό τονίστηκε κατά τη διάρκεια Μετεκπαιδευτικής Ημερίδας, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης το Σάββατο στο Ανατολικό Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών « Γ. Γεννηματάς».

Το κόστος, σε απώλεια ανθρώπινου δυναμικού, όπως ανέφεραν οι Φυσίατροι, είναι σημαντικό καθώς η πλειοψηφία των ακρωτηριασμών γίνεται σε άτομα ηλικίας από 21 μέχρι 65 χρόνων.

Πολλοί από τους ακρωτηριασμούς θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όπως στην περίπτωση του σακχαρώδη διαβήτη, ενώ άλλοι ( τροχαία και εργατικά ατυχήματα )θα μπορούσαν να προβλεφθούν με την λήψη μέτρων. Περισσότερα...

 

 

 

 
Με το μυαλό στο Λεβαδειακό
Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα και σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, στην οποία ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό»

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα που έχουν συμπληρώσει κάρτες, ο Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα μαζί με τους Ζαουάντ Ζαιρί και τον Οράσιο Καρντόσο δε θα αγωνιστούν εναντίον του Λεβαδειακού, ενώ δε θα αγωνιστούν εναντίον της ΑΕΚ ο Σωκράτης Φυτανίδης και ο Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα.

Πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων σήμερα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και οι φίλαθλοι της ομάδας έδειξαν από την αρχή τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτησή τους, αφού γνωρίζουν πολύ καλή τη βαθμολογική σημασία που έχει για τον Αστέρα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό συνεχίζεται αύριο Παρασκευή από τα εκδοτήρια του γηπέδου, από τις 11.00 έως 19.00.

Μιλώντας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο προπονητής του Αστέρα Παναγιώτης Τζαναβάρας δήλωσε «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, αφού ο Λεβαδειακός παίζει την παραμονή του στην κατηγορία.
Εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την είσοδο στα πλέι-οφ από την Κυριακή. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Ζητάμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων σε αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.»

Το Σάββατο παίζουν οι νέοι

Η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το μεσημέρι (3.00 μ.μ.) στο βοηθητικό γήπεδο την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού, στο προοίμιο των συναντήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα