Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 9-6-2008

 

 

 

 
Συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής Εορτασμού Ναυτικής Εβδομάδας 2008
ΑΠΟΦΑΣΗ (ΑΠ 4389/21-5-08)
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Το αρίθ. Φ.463.4/3/08 αριθ Σ82076/9-4-2008 έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που αναφέρεται στον εορτασμό της Ναυτικής Εβδομάδας κατά το έτος 2008.
2. Το αριθμ. 24.142/29-4-2008 όμοιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναφέρει ότι ο φετινός εορτασμός της Ναυτικής Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 29 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου 2008 και συνιστά τη συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής, για την οργάνωση, συντονισμό και προγραμματισμό του Εορτασμού.
3. Το γεγονός ότι ο εορτασμός της Ναυτικής Εβδομάδας πραγματοποιείται ανά διετία με την κατά το δυνατό ευρύτερη συμμετοχή και Οργάνωση εκδηλώσεων σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές και τα νησιά της χώρας.
4.Την ανάγκη προβολής, οργάνωσης, συντονισμού και προγραμματισμού του Εορτασμού της Ναυτικής Εβδομάδας στο Νομό Αρκαδίας.

αποφασίζουμε
Α) Συγκροτούμε Τοπική Επιτροπή εορτασμού Ναυτικής Εβδομάδας έτους 2008 από τους:
1. κ. Δημήτριο Κωνσταντόπουλο, Νομάρχη Αρκαδίας
2. κ. Γεώργιο Δαλιάνη, Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας
3. κ. Δημήτριο Τσιγγούνη, Δήμαρχο Λεωνιδίου
4. κ. Αντώνη Καρδαρά, Δήμαρχο Τυρού
5. Λιμενάρχη Παραλίου Αστρους
6. Λιμενάρχη Λεωνιδίου
7. Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Αρκαδίας, Λεωνίδιο
8. Δ/ντή Α.Τ. Παραλίου Αστρους
9. Δ/ντή Α.Τ. Λεωνιδίου

Β. Έργο της Επιτροπής είναι:
1) Η οργάνωση, ο συντονισμός και ο προγραμματισμός του εορτασμού της Ναυτικής Εβδομάδας 2008.
2) Η διοργάνωση με μέριμνα των Δήμων, Γραφείων Ναυτικής Εβδομάδας για την ενημέρωση του κοινού τόσο στην έδρα της Νομαρχίας όσο και στις άλλες πόλεις και κωμοπόλεις του Νομού, σε συνεργασία με τις Τοπικές Ναυτικές ή Λιμενικές Αρχές, τις Αστυνομικές Αρχές και τα Γραφεία των ΕΛΤΑ.
3) Η πραγματοποίηση διαφόρων εκθέσεων ζωγραφικής, ναυτικής δραστηριότητας, ναυτικών κειμηλίων κ.λ.π. με φροντίδα των Τοπικών Πολιτιστικών Οργανώσεων.
4) Η οργάνωση διαλέξεων με θέμα ναυτικού περιεχομένου και με αναφορά στη ναυτική παράδοση και κληρονομιά.
5) Η καλύτερη δυνατή προβολή του εορτασμού της Ναυτικής Εβδομάδας από την Τοπική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση για την όσο το δυνατόν ευρύτερη ενημέρωση του Κοινού σχετικά με τις εκδηλώσεις εορτασμού.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 
Εορτασμός της επετείου της μάχης της Δραμπάλας
Την Κυριακή 15 Ιουνίου στο Δ.Δ. Ακόβου Φαλαισίας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της μάχης της Δραμπάλας σύμφωνα με το πρόγραμμα >>>>>>>

 

 

 
Η ΕΟΔ Αρκαδίας κοντά στους σεισμοπαθείς
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή με 45 εθελοντές διασώστες στην περιοχή του σεισμού που έπληξε το απόγευμα της Κυριακής την Δυτική Πελοπόννησο. Αρχικά τα μέλη της ΕΟΔ Αχαΐας κατευθύνθηκαν στο χωριό Φώσταινα και έπειτα, μετά από εντολή που της δόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, κατευθύνθηκε στον Δήμο Δύμης, όπου έστησε καταυλισμό στο στάδιο της Κάτω Αχαΐας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα σε δεκάδες σεισμοπαθείς. Τα μέλη της ΕΟΔ από τα παραρτήματα Αττικής, Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Μαγνησίας, σε άψογη συνεργασία με την ΕΟΔ Αχαΐας, συνεχίζουν την επάνδρωση του καταυλισμού στην Κάτω Αχαΐα, προσφέροντας τον εαυτό τους στην υπηρεσία του συνανθρώπου. Τον καταυλισμό επισκέφθηκε ήδη 2 φορές ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Μαργαρίτης Μουζάς εξαίροντας το έργο των εθελοντών της ΕΟΔ, πράγμα που τόνισαν και οι Υπουργοί Εσωτερικών και Υγείας κ. Παυλόπουλος και κ. Αβραμόπουλος που επισκέφθηκαν επίσης τον καταυλισμό το πρωινό της Δευτέρας.
 


Επίσης η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας συμμετείχε με 6μελές κλιμάκιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross 2008 που διεξήχθη στην πίστα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, στις 7 και 8 Ιουνίου 2008, καλύπτοντας τον τομέα παροχής πρώτων βοηθειών. Τη διοργάνωση των αγώνων ανέλαβε η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Τρίπολης.

 

 

 
Ξεκίνησε η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας
Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, η ανανέωση των περσινών εισιτηρίων διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης στην αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Η διάθεση γίνεται στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Αστέρα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν από την πρώτη ημέρα να εξασφαλίσουν την αγαπημένη τους θέση και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανανέωση των περσινών εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ.

 

 

 
Με δέκα έξι μετάλλια επέστρεψε ο ΚΟΑΤ από το Ναύπλιο
Με δέκα έξι μετάλλια επέστρεψε ο ΚΟΑΤ από το Ναύπλιο στις 7-6-2008 στη διοργάνωση «Παλαμηδεια 2008».

Αναλυτικά οι αθλητές του πήραν δυο (2) χρυσά, δυο αργυρά (2) και δώδεκα (12) χάλκινα μετάλλια.
Στους αγώνες συμμετείχαν 295 αθλητές.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές του συλλόγου τους εύχονται πάντα το καλύτερο στις προσπάθειές τους.
Τα ονόματα οι χρόνοι και οι θέσεις των αθλητών έχουν ως εξής >>>>>>>

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα