Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 9-1-2008

 

 

 

 

 
Συνεργασία Αστέρα με το ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ
Ο Αστέρας Τριπόλεως ως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ενδιαφέρεται για την προώθηση του ποδοσφαίρου και για τη δημιουργία ποδοσφαιρικών υποδομών βάθους.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να μονιμοποιήσει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία του με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης και Συνεργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ) το οποίο έχει δημιουργήσει το πρώτο πρότυπο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, που αναπτύσσεται μέσα από τους κόλπους του προγράμματος EQUAL που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαική Επιτροπή, ο Αστέρας Τρίπολης θα παρέχει την ευκαιρία σε πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο να αναδείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και να αναζητήσουν μια νέα ζωή και μία νέα καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία Αστέρα Τρίπολης, που παρέχει ήδη το απαραίτητο προπονητικό και τεχνικό προσωπικό, με το ΕΛΙΝΑΣ που παρέχει τις εγκαταστάσεις και τη μακρόχρονη εμπειρία του σε θέματα προσφύγων και αιτούντων άσυλο θα δώσει την ευκαιρία σε αναρίθμητους νέους ανθρώπους-πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο- να δοκιμάσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Τελικός στόχος είναι η δημιουργία της πρώτης Ευρωπαικής Ομάδας Προσφύγων και Αιτούντων Ασυλο. Για να μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ειδικότερα, ενώνουν τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής και θρησκείας.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Λάρισα

Μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κυπελλούχο Ελλάδας Λάρισα.

Ο Πάουλο Κάμπος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με εξαίρεση τον τιμωρημένο Ροτζέριο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αυτό το παιχνίδι.

Στον αγώνα με τη Ξάνθη δε θα αγωνιστεί ο Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα και στον αγώνα με τον Ηρακλή ο Γιώργος Αμπάρης, που συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες επίσης.

Στον αντίποδα, επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τόσο ο Φερνάντο Μασάντο, που εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και ο Ηλίας Ιωάννου που τέθηκε και πάλι στη διάθεση του προπονητικού τιμ ξεπερνώντας τον τραυματισμό του.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Βραζιλιάνος τεχνικός με τους συνεργάτες του έκαναν στους παίκτες ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση με μπάλα στο γήπεδο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μάουρο Μιλάνο και ο Ξενοφώντας Μοσχογιάννης.

 

 

 

 

 
Νέα της Δημητσάνας
Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εφημερίδας "ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ" και να ενημερωθείτε για τα νέα της περιοχής. >>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα