Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 8-4-2008

 

 

 

 
Ολοκλήρωση Επισκέψεων Υφυπουργού Παιδείας στο Νομό Αρκαδίας
4- 7 Απριλίου 2008

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος ολοκλήρωσε εχθές, Δευτέρα 7 Απριλίου 2008 το τετραήμερο πρόγραμμα επισκέψεών του στο Νομό Αρκαδίας. Κατά τη διάρκεια αυτού, ο κ. Λυκουρέντζος επισκέφθηκε, την Παρασκευή 4 Απριλίου 2008, την Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, στο Μαντζούνειο ίδρυμα και αμέσως μετά το κτήριο όπου θα στεγαστεί η Νέα Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, στα παλαιά κτήρια του ΠΕΣΥ Αρκαδίας. Ο Υφυπουργός ανακοίνωσε ότι μαζί με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη θα συστεγαστεί και θα λειτουργήσει «Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας» με έδρα την Τρίπολη και κόμβους τις υπόλοιπες πόλεις της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος αυτής της θυρίδας είναι η ενημέρωση των νέων ανθρώπων για τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ελληνική πολιτεία σε θέματα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Σάββατο, 5 Απριλίου 2008 κι ενώ είχε ήδη ολοκληρώσει τις ενημερωτικές επισκέψεις στις Δημόσιες Βιβλιοθήκες της Δημητσάνας (Επίσκεψη, 22-3-2008) και της Τρίπολης, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας. Στο περιθώριο των επισκέψεων, ο κ. Λυκουρέντζος παρακολούθησε το Σάββατο τον τελικό αγώνα πόλο στο Ε.Α.Κ. Τρίπολης.

Ακολούθως, τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2008, ο Υφυπουργός παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου με θέμα «Εισαγωγή και αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην εκπαιδευτική διαδικασία». Ο κ. Λυκουρέντζος αναφερόμενος στην εκδήλωση, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η Αρκαδία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Συνεργαζόμαστε με όλους τους τομείς του Υπουργείου μας, έτσι ώστε να υποστηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία στον τόπο μας, στην Αρκαδία. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο καινοτομεί, διοργανώνοντας μια ημερίδα στον τομέα των Νέων Τεχνολογιών και της εφαρμογή τους στην εκπαίδευση. Ο αντιπρόεδρος του Π.Ι. κ. Γκλαβάς και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Μαραμπέας, συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση της σημερινής ημερίδας, η οποία αποτελεί τη διαδικασία μεταφοράς γνώσεων στην εκπαιδευτική κοινότητα από το χώρο των Νέων Τεχνολογιών και των επιτευγμάτων της Τεχνολογίας, γεγονός που θα ωφελήσει και το έργο των εκπαιδευτικών και των μαθητών».

Αμέσως μετά, ο κ. Λυκουρέντζος συνεχίζοντας σταθερά τις επαφές του με την εκπαιδευτική κοινότητα και το μαθητικό δυναμικό, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και Λύκειο Τεγέας. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του, ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το εκπαιδευτικό δυναμικό για το έργο που συντελείται στις σχολικές μονάδες καθώς και να συνομιλήσει με τους μαθητές για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Τέλος, ο κος Λυκουρέντζος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στους στόχους, τους οποίους έχουν θέσει για το μέλλον τους.

To απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Λυκουρέντζος παρέστη στην έκθεση ζωγραφικής που διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης.

 

 

 
Με 18 αθλητές ο ΚΟΑΤ στο Περιστέρι
Με δέκα οκτώ (18) αθλητές ο σύλλογος μας θα συμμετέχει στους αγώνες που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συμπληρώνοντας 37 χρόνια ιστορίας στις 13-14/4/2008 στο Περιστέρι με την συμμετοχή περίπου 800 αθλητών κυρίως από την Αττική και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σύλλογο του Περιστεριου ανήκει και ο πρωταθλητής Ευρώπης Δρυμωνακος Γιάννης και θα είναι μεγάλη χαρά των αθλητών μας να των συγχαρούν για την μεγάλη του επιτυχία από κοντά αν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Τα ονόματα όλων των αθλητών που θα συμμετέχουν είναι:

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΚΙΝΤΩΝΗΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ
ΑΣΣΙΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΤΣΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΚΟΚΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΝΕΣΑ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΔΩΝΗΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΛΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
ΜΑΡΟΥΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΜΑΡΟΥΤΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

Το Δ.Σ, τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 
Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ηραίας, 5η αγωνιστική

Αποτελέσματα - βαθμολογία >>>>
 

Πρόγραμμα >>>>

Σκόρερ >>>>

Φωτογραφίες ομάδων >>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα