Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 8-3-2008

 

 

 

 
Ημερίδα για την ενέργεια
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΗ ώρα 6 μ.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Θέμα:
«ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ»
Περισσότερα...

 

 

 

 
Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ
Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008 στις 6 το βράδυ στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο. Θέματα συζήτησης: "Πανελλαδική Σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ - Πολιτικές εξελίξεις - Οργανωτικά".

Εισηγητές:
ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ Παύλος
ΠΕΤΡΑΚΟΣ Θανάσης

 

 

 

 
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο, Κτηνιατρική Παραγωγικών Ζώων
Ελλείψεις κρέατος και γάλακτος και δραματικές αυξήσεις στις τιμές όλων των τροφίμων ζωικής προέλευσης αναμένονται τα επόμενα χρόνια λόγω της μεγάλης έλλειψης ζωοτροφών, εξαιτίας των δυσμενών κλιματολογικών αλλαγών του πλανήτη Γη.

Σημαντικά στοιχεία για το γεγονός αυτό, το οποίο αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά το σύνολο του πληθυσμού της Γης, θα δοθούν σε Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας από τον πρόεδρο της, καθηγητή και Αντ. Μέλος Ακαδημίας Αθηνών κ Σπύρο Κυριάκη, τον επίκουρο καθηγητή Κτηνιατρικής Σχολής ΑΠΘ κ Απόστολο Ράτζιο και τον αν καθηγητή Γ.Π.Α Δρ Ιωάννη Μενεγάτο.

Επίσης θα παρουσιαστούν στοιχεία για τη μεγάλη αύξηση των Λοιμωδών και Παρασιτικών Νοσημάτων τα οποία μεταδίδονται από τα ζώα και μέσω των τροφίμων ζωικής προέλευσης στον άνθρωπο.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του «1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κτηνιατρική Παραγωγικών Ζώων» την Πέμπτη 13 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του εστιατορίου «Μύλος» του ξενοδοχείου ΧΙΛΤΟΝ.

 

 

 

 
Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την Παιδική Παχυσαρκία
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος θα είναι μεταξύ των εισηγητών στην κοινή Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την παρουσίαση της νέας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα την Παιδική Παχυσαρκία, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ζωή έχει χρώμα», την Τρίτη 11 Μαρτίου 2008 και ώρα 12.30.

Η εκστρατεία πραγματοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή), το Υπουργείο Πολιτισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

H Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Media Press Center (MPC) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Λ. Κηφισίας 39).

 

 

 

 

 

 
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για Εργοτέλη
Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (3.00 μ.μ.) στην Τρίπολη και από το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την εικοσάδα της αποστολής, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Αμπάρης, Νίκος Αναστασόπουλος, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Νίκος Λαζαρίδης, Ζαουάντ Ζαιρί, Ζεάν Κάρλος, Πέτρος Κανακούδης, Αντώνης Λαδάκης, Σωκράτης Φυτανίδης, Πατρίκ Ζουντί, Μαρτίν Καμπούροφ, Ηλίας Ιωάννου, Οράσιο Καρντόσο, Νίκος Στρατάκης, Τάσος Κυριάκος, Ίσραελ Νταμόντε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Ξενοφώντας Μοσχογιάννης, Μάουρο Μιλάνο, Λούσιο Φιλομένο.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, επιστρέφουν στην αποστολή της ομάδας, οι Ξενοφώντας Μοσχογιάννης, Μάουρο Μιλάνο, Λούσιο Φιλομένο, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οι τιμωρημένοι Μανώλης Ψωμάς, Φερνάντο Μασάντο, Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα και οι τραυματίες Ματίας Παβόνι, Ροτζέριο Μάρτινς για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα