Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 7-4-2008

 

 

 

 
Απάντηση σε ερώτηση Ρέππα για τη χρηματοδότηση του ΚΠΝ Ν. Αρκαδίας
Ύστερα από παρέμβαση του Βουλευτή Αρκαδίας, Δημήτρη Π. Ρέππα, κατέστη σαφής η δύσκολη θέση στην οποία είχε περιπέσει το Κέντρο Πρόληψης & Καταπολέμησης Ναρκωτικών Νομού Αρκαδίας (Κ.Π.Ν.Ν.Α.) λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης. Μετά από Αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής, στις 19 Φεβρουαρίου 2008, στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπεγράφη απόφαση από τον Υπουργό στις 19 Μαρτίου 2008 να καταβληθεί σημαντικό μέρος των οφειλών του ΟΚΑΝΑ προς τα Κέντρα Πρόληψης, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τους. Έτσι το Κ.Π.Ν. του Νομού Αρκαδίας θα μπορέσει και πάλι να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, εκπληρώνοντας το δύσκολο του έργο.


Δες απάντηση >>>>

 

 

 

 
Νέα Δήμου Β. Κυνουρίας
1. ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (Γ.Π.Σ.) ΔΗΜΟΥ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.
Με απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής που ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του συγκεκριμένου οργάνου, δόθηκε το πράσινο φώς για την δημοπράτηση της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, προεκτιμούμενου κόστους 492.019.00 ευρώ. Η απόφαση αυτή, σηματοδοτεί την επίσημη εκκίνηση των εργασιών μίας μεγάλης αλλά και αναγκαίας μελέτης, με την οποία θα καλυφθεί ένα εξίσου μεγάλο έλλειμμα και μία εκκρεμότητα πολλών ετών, που ταλανίζουν την περιοχή και βάζουν σε κίνδυνο οποιαδήποτε αναπτυξιακή προσπάθεια...

2. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ.
Με απόφαση της Δ.Ε., που ελήφθη χωρίς τη συναίνεση του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης, δόθηκε η εντολή για τη δημοπράτηση των μελετών κατασκευής του Δημαρχείου. Το κόστος των μελετών προσδιορίζεται στο ύψος των 348.973,00 ευρώ και θα καλυφθεί από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»...

3. ΚΛΑΔΕΜΑ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ...

4. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ... Περισσότερα...

 

 

 

 
Έκθεση με έργα της SISTER CORITA
Την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008, 19.00 έως 22.00, οι Kalfayan Galleries, Χάρητος 11, Κολωνάκι, Αθήνα, παρουσιάζουν την έκθεση με έργα της Sister Corita.

Η Sister Corita, η ‘μοντέρνα μοναχή’, όπως την έχουν αποκαλέσει, υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της ποπ αρτ στις ΗΠΑ στη δεκαετία του ’60 και του ’70.

H Francis Elisabeth Kent (1918-1986) έλαβε το 1936 το χρίσμα της μοναχής του τάγματος Immaculate Heart of Mary στο Λος Άντζελες και πήρε το όνομα Sister Mary Corita. Το 1951 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης στο University of Southern California και άρχισε να διδάσκει στο Τμήμα Τέχνης του κολλεγίου της μονής, το οποίο μάλιστα διηύθυνε από το 1964 έως το 1968.

Το 1968, αφού άφησε την μοναστική ζωή, η Corita μετακόμισε στην Βοστώνη και αφιερώθηκε στο εικαστικό της έργο. Δημιούργησε πολυάριθμα έργα (μεταξοτυπίες, τοιχογραφίες και εξώφυλλα βιβλίων), πολλά μάλιστα ύστερα από ανάθεση ποικίλων εμπορικών αλλά και μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, όπως είναι μεταξύ άλλων οι Westinghouse Group W, Container Corporation, Physicians for Social Responsibility, Amnesty International, Reynolds Aluminum Corporation, Boston Gas και United States Postal Service. Toν Σεπτέμβριο του 1986, η Corita έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Τα έργα της Sister Corita αντανακλούν πνευματικότητα, αισιοδοξία για τη ζωή αλλά και έκδηλο ενδιαφέρον για την προάσπιση της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. To 1955 εισάγει στα έργα της τη χρήση του κειμένου, το οποίο μετά το 1961 αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των μεταξοτυπιών της. Στα πρώιμα έργα της Corita κυριαρχούν η παραστατική απεικόνιση και οι επιρροές από την θρησκευτική εικονογραφία και λογοτεχνία. Από την δεκαετία του ’60 και μετά βασική πηγή έμπνευσης της Corita είναι τα ερεθίσματα που δέχεται από το άμεσο κοινωνικό περιβάλλον της και την κυρίαρχη ποπ κουλτούρα της εποχής της (στίχους τραγουδιών, τυποποιημένα σχεδιαστικά μοτίβα και διαφημιστικά σλόγκαν). Στα έργα της η Corita εκφράζει μοναδικά τις αξίες της pop art αφομοιώνοντας με δημιουργικό τρόπο τόσο τη γλώσσα όσο και την αισθητική της βιομηχανίας της διαφήμισης προκειμένου να μεταφέρει ριζοσπαστικά μηνύματα κοινωνικού και ηθικού περιεχομένου.

Εγκαίνια: Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008, 19.00 – 22.00

Διάρκεια έκθεσης: 10 Απριλίου – 10 Μαΐου 2008

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :
Δευτέρα, Σάββατο: 10.00-15.00 | Τρίτη έως Παρασκευή: 10.00-20.00
Kalfayan Galleries
Χάρητος 11, Κολωνάκι, Αθήνα

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 28η αγωνιστική
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  0-2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ  2-2
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  4-1
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ  2-2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.  2-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ  1-0
Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ  2-1



Δ΄Εθνική,
25η αγωνιστική

Λεωνίδιο - Νεστάνη  4-2

Εν. Παν. Δόξα - ΑΕ Πλαταιών  7-0
Ακράτητος - Παναργειακός  1-1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Λουκισίων ΑΟ  2-0
Νέα Αρτάκη -
Δόξα Μεγαλόπολης  0-0
Δάφνη Ερυθρών - Κρανίδι Ερμιόνης  2-0
Ένωση Μιδέας - Αίας Παραλίας Ασπροπύργου  1-1



Τοπικό,
Α' κατηγορία, 24η αγωνιστική

Φαλαισία - Πάρνων 3-0 α.α
Ηρακλής - Βρασιές  0-0
Μελιγού - Κορακοβούνιο  3-1
Απόλλων - Πανθυρεατικός  1-3
Προοδευτική - Ορχομενός  0-3
Παγγορτυνιακός - Αχιλλέας  4-0
Παναρκαδικός - Ολυμπιακός  4-2

 

Β' κατηγορία, 24η αγωνιστική

Δόξα - Ελαιοχώριο  5-1
ΚΟΡΥΘΙΟ - Τεγέα  2-0
ΑΕΚ - Μ.Αλέξανδρος  3-2
Ελπίδα - Κάψια  2-0
'Αρης - Φορτούνα  2-4
Νικηταράς - Κανδήλα  3-0
Δημητσάνα - Μαντινειακός  3-0


 

Γ' κατηγορία, 5η αγωνιστική


Θύελλα - Πλάτανος   0-2

Αρκαδικός - Θρίαμβος  8-0
Αναγέννηση - ΑΕ Μαρίου  0-4

 

 

 

 
Ατρόμητος-Αστέρας 0-2 (0-0)
«Φτερούγισε» στο Περιστέρι

Το σημαντικότερο –μέχρι το επόμενο- βήμα για την είσοδο του στα πλέυ-οφ της Σούπερ Λίγκα έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, που πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας με 2-0 του Ατρομήτου.

Με τη νίκη αυτή, ο Αστέρας έφτασε στους 44 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Λάρισας (39β) και την ισοπαλία του Πανιωνίου (39β), διεύρυνε τη διαφορά του στους πέντε βαθμούς από την 6η θέση και με νίκη την Κυριακή επί του Λεβαδειακού στην Τρίπολη μπαίνει και μαθηματικά στα πλέυ-οφ της Σούπερ Λίγκα.

Η πρώτη καλή στιγμή του Αστέρα ήρθε στο 17ο λεπτό, όταν μετά από φάουλ του Κανακούδη από δεξιά, ο Φιλομένο έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 34’ ο Φιλομένο μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε, αλλά ο Μιχαηλίδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζαιρί έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μονομαχίες έγιναν πιο δυνατές, αφού και οι δύο ομάδες χρειάζονταν το καλό αποτέλεσμα για διαφορετικό λόγο η καθεμία. Στο 67’ ο Μασάρα έκανε την επέλαση από τα αριστερά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το «αριστερό παράθυρο» του Μιχαηλίδη

Σε μία φάση διαρκείας στο 77ο λεπτό και αφού πρώτα ο Τσέζαρεκ πέρασε ακόμα και τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, αλλά βγήκε πλάγια και δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Μιλάνο έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Τσέζαρεκ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Ότι δεν έγινε τότε, έγινε δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από φάουλ του Καρντόσο από δεξιά, ο Μασάντο στο ύψος του δεύτερου δοκαριού με φοβερή ψυχραιμία πάσαρε με κεφαλιά στον Τσέζαρεκ που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους 1.500 φίλους του Αστέρα που βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου.

Πριν κοπάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί στην κερκίδα, το Αργεντίνικο τρίο Μιλάνο-Φιλομένο-Νταμόντε «χόρεψε τανγκό» την άμυνα του Ατρόμητου. Ο Μιλάνο από αριστερά πέρασε όποιον παίκτη του Ατρόμητου βρήκε μπροστά του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πάσαρε τον Φιλομένο. Αυτός άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να φτάσει στο Νταμόντε. Ο μέσος του Αστέρα έκανε εκπληκτική επιτόπια ντρίμπλα στον Γελαδάρη και με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη (0-2).

Η μοναδική σοβαρή φάση που απείλησε ο Ατρόμητος την εστία του Αμπάρη ήταν στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από φάουλ του Λε από δεξιά, ο Νταμόντε στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη. Ο Ατρόμητος έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία στο 69’, όταν το δυνατό σουτ του Γελαδάρη έστειλε τη μπάλα να βρει την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Γιώργου Αμπάρη.

Διαιτητής του αγώνα ο Κασναφέρης (Αθηνών) που απέβαλε τους Νικολόπουλο (23’), Ζαιρί (64’) και Καρντόσο (90’)

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης (87' Κριπιντίρης), Ολιβέιρα, Κορακάκης (75' Σίριο), Σκοπελίτης, Νικολόπουλος, Ιωάννου, Τσίγκας (79' Σάντσεθ), Φράνκο Λε.
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Φυτανίδης, Μασάντο, Λαζαρίδης, Μασάρα, Κανακούδης (46' Μιλάνο), Καρντόσο, Νταμόντε, Τσέζαρεκ (89' Παβόνι), Ζαϊρί, Φιλομένο (87' Λαδάκης)

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι

Π. Τζαναβάρας (προπονητής Αστέρα): «Ήταν μία μεγάλη νίκη για την ομάδα μου, απέναντι σε μία ομάδα που χρειαζόταν και αυτή το παιχνίδι. Πιστεύω πώς γενικότερα ήμασταν καλύτερη ομάδα, δημιουργήσαμε χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες, πετύχαμε και δύο γκολ. Νομίζω ότι ο Ατρόμητος δε δημιούργησε ιδιαίτερες ευκαιρίες.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές, θέλω να τους συγχαρώ για την εμφάνισή τους. Αυτή τη νίκη τη χρειαζόμασταν πολύ για την είσοδο της ομάδας στα πλέυ-οφ.

Σίγουρα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας, αλλά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Λεβαδειακό και το λέω από τώρα, γιατί ο Λεβαδειακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ και παλεύει να έχει την ευκαιρία του να παραμείνει στην κατηγορία. Τα πλέυ-οφ είναι μία καταπληκτική εμπειρία, αλλά πρέπει πρώτα να πάμε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε το Λεβαδειακό.
Με στενοχώρησε η αποβολή του Ζαιρί, που δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Αιφνιδιαστήκαμε προς στιγμήν, αλλά ευτυχώς ξεπεράσαμε γρήγορα το πρόβλημα και φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φιλάθλους μας για τη συμπαράστασή τους και τους περιμένω την Κυριακή να γεμίσουν το γήπεδο.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ στον Ατρόμητο και τον κ. Κάμπος καλή συνέχεια και ότι καλύτερο για την ομάδα και τον ίδιο»

Ν. Λαζαρίδης (ποδοσφαιριστής Αστέρα): «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μεγάλη νίκη σήμερα. Μετά τα αποτελέσματα που μάθαμε, με νίκη επί του Λεβαδειακού μπαίνουμε στα πλέυ-οφ. Θα είναι μία γιορτή για μας, αν στην πρώτη μας συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέυ-οφ.
Η ομάδα ήταν πολύ μαχητική, τα έδωσε όλα στον αγωνιστικό χώρο, ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, αλλά πιστεύω πώς δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και δίκαια κερδίσαμε.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ και τους φιλάθλους, που για μία ακόμα φορά ήταν κοντά μας. Τους περιμένουμε την Κυριακή να γεμίσουν το γήπεδο στο κρίσιμο παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια»

 

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

 

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ

33-91

  

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

77-81

ΑΟ ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

85-72

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

67-79

  

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ   (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

58-69

 

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ (Α΄ ΟΜΙΛΟΣ)   (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

71-61

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

73-72

ΑΣ ΣΥΛ ΔΡΟΜΕΩΝ

-

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ (Β΄ ΟΜΙΛΟΣ)   (121η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΧΩΡΑΣ

-

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ

61-64

ΣΑΚ ΔΑΙΚΛΗΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

72-52

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

-

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Β.Φ. ΠΑΙΔΩΝ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

-

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

20-0

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

-

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

66-77

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

41-71

 

Β.Φ. ΕΦΗΒΩΝ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

44-78

  

ΜΙΝΙ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΠΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

17-44

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ

56-32

  

ΜΙΝΙ Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΣ ΜΑΝΗΣ

52-23

  

ΓΥΝΑΙΚΩΝ  (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

24-30

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  Α΄ ΟΜΙΛΟΣ  (3η – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

17-67

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

10-26

  

ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ   (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

31-43

 

Βαθμολογία  >>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα