Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 7-2-2008

 

 

 

 
Συγχαρητήρια στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. κ. Ιερώνυμο
Συγχαρητήρια επιστολή του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου για την εκλογή του Νέου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου

Προς
Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο
Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
κ. κ. Ιερώνυμο

Παρακαλώ δεχθείτε τα συγχαρητήριά μου για την εκλογή σας στον αρχιεπισκοπικό θρόνο της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος. Με τις ευγενέστερες προσδοκίες, τις προερχόμενες από την μακραίωνη ελληνορθόδοξη πίστη και ταυτότητα του λαού μας, εύχομαι διαλάμπουσα ποιμαντορία.

Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος

 

 

 

 
Στόχοι και δράσεις του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ)
Δες ομιλία του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη >>>>>>

 και του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ.Παπαθανασίου, >>>>>>
 
από τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στο Ναύπλιο,
για την παρουσίαση των στόχων και των δράσεων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013.

 

 

 

 

 
Νέα Αστέρα
Με το μυαλό στον ΟΦΗ

Υπό βροχή στο μεγαλύτερο μέρος της και με 100 φιλάθλους να παρακολουθούν από τις κερκίδες του γηπέδου, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση, με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον τραυματία Νίκο Αναστασόπουλο και τους Μάουρο Μιλάνο, Δημήτρη Λυμπερόπουλο, Ίσραελ Νταμόντε, Φλάβιο που ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Πριν μπουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση, ο Πάουλο Κάμπος τους έκανε διδασκαλία με βίντεο, αναλύοντας τους τι πρέπει να προσέχουν εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και τακτικής στο γήπεδο και φυσικά το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό», ενώ στην πρωινή προπόνηση είχε δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις «στημένες φάσεις» από φάουλ και κόρνερ.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, καθώς αμέσως μετά ο Βραζιλιάνος τεχνικός της ομάδας θα ανακοινώσει την εικοσάδα που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Παιδική κερκίδα με ΟΦΗ

Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στο Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (7.00 μ.μ.), θα λειτουργήσει και πάλι παιδική κερκίδα στη Θύρα 3.

Καλεσμένοι του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι θα είναι όλοι οι μαθητές του 7ου του 11ου και του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως.

Οι ακαδημίες του Αστέρα έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Τετάρτη το βράδυ, οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης διοργάνωσαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτα τους στην μεγάλη αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τριπόλεως, που γέμισε ασφυκτικά από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, τους συγγενείς, γνωστούς και φίλους τους.

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του συλλόγου Νίκος Καπόγιαννης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Τρίπολης δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κούρος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Πάουλο Κάμπος και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Σωκράτης Φυτανίδης, που τόνισαν ο καθένας από την πλευρά του, τη σημασία να ασχολείται κανείς με τον αθλητισμό από νεαρή ηλικία.

Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι ομάδες ακαδημιών του Αστέρα που συμμετείχαν στο πρόσφατο τουρνουά Χριστουγέννων των Αθηνών και κατάφεραν να διακριθούν.

Την παιδική ομάδα του Αστέρα που κατετάγη δεύτερη στο τουρνουά, όπως και τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης στη συγκεκριμένη κατηγορία Γιώργο Ντούλια τίμησε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Μποροβήλος.

Την ομάδα παμπαίδων που κατετάγη 5η στο τουρνουά βράβευσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Πάουλο Κάμπος, ενώ την ομάδα τζούνιορ που κατετάγη 5η στο τουρνουά βράβευσε ο υπεύθυνος των ακαδημιών Νίκος Καπόγιαννης.

Στη συνέχεια δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, ο Γαβριήλ Αποστολίδης και ο Δημήτρης Μίχας έκαναν την κλήρωση για τρία ποδήλατα που κέρδισαν αντίστοιχα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα αθλητικού υλικού από τον Αστέρα σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών.

Παρών στην εκδήλωση και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος που δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από την προσέλευση των παιδιών. Αυτά τα παιδιά είναι το αύριο του Αστέρα και σήμερα μαζί με τους γονείς τους χαίρονται την εκδήλωση.
Ο Αστέρας κάνει πράξη το «Νους υγιής εν σώματι υγιή» γιατί τα παιδιά διδάσκονται το ποδόσφαιρο, αλλά και σωστή συμπεριφορά.
Πιστεύω πώς είμαστε σε καλό δρόμο και πώς μέσα από αυτά τα παιδιά θα έχουμε τους αυριανούς ποδοσφαιριστές μας.
Μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός και συγχαίρω πραγματικά τους γονείς που ωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Τα παιδιά που προπονούνται αυτή τη στιγμή στον Αστέρα είναι περίπου 250»

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Αστέρα Νίκος Καπόγιαννης δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης «Συγκεντρωθήκαμε να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των ακαδημιών του Αστέρα και η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Τα παιδιά έρχονται στον Αστέρα γιατί βρίσκουν ζεστασιά, εκλεκτούς προπονητές και άριστο περιβάλλον. Πιστεύω ότι τα 250 παιδιά που έχουμε φέτος στις ακαδημίες να το αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά. Εύχομαι στα παιδιά το 2008 να έχουν υγεία και ποδοσφαιρική πρόοδο»

 

 

 

 
Ειδική προκήρυξη πρωταθλήματος Γ' κατηγορίας ανδρών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος αθλητικού Νόμου, όπως τροποποιήθηκε, του καταστατικού της Ε.Ο.Κ., του καταστατικού της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., των κανονισμών της Ε.Ο.Κ. καθώς και της Γενικής Προκήρυξης Πρωταθλημάτων 2007-2008 προκηρύσσει το Πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ περιόδου 2007-2008 με τους εξής όρους: Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα