Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 6-6-2008

 

 

 

 
6 νέα προγράμματα από ΠΙΝΕΠ Πελοποννήσου
Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή 6 νέων προγραμμάτων για την περίοδο 17/06/2008 έως και 30/06/2008, για υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Αναλυτικά τη διεξαγωγή 4 επιμορφωτικών προγραμμάτων στον Τομέα των Νέων Τεχνολογιών με τίτλο:
1) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
2) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ WINDOWS SERVER 2003
3) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
4) ΜΟΥΣΕΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τη διεξαγωγή ενός επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Δημοσίου Μάνατζμεντ:

5) Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα στον τομέα του Περιβάλλοντος:

6) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΥΤΑ

Περισσότερα...

 

 

 
Η Ελένη Λυγιά του ΟΡΦΕΑ στο Ηρώδειο
Η ΕΛΕΝΗ ΛΥΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ» ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης και για την πόλη μας ευρύτερα, η συμμετοχή της Μαέστρου της Παιδικής Χορωδίας του ΟΡΦΕΑ κας Ελένης Λυγιά στην παράσταση του Τζιάκομο Πουτσίνι «Τουραντότ» στο Ηρώδειο.

Η παράσταση ανοίγει το εφετεινό Φεστιβάλ Αθηνών την 1 Τουνίου 2008 και θα παίζεται μέχρι την 8η Ιουνίου 2008.
Η σοπράνο Ελένη Λυγιά συμμετέχει στην 80 μελή χορωδία, την διδασκαλία της οποίας έκανε ο Νίκος Βασιλείου και την διευθύνει ο Μαέστρος της Λυρικής Σκηνής κ. Λουκάς Καρυτινός.

Η χορωδία του ΟΡΦΕΑ διοργανώνει την μετάβαση για το Ηρώδειο στις 8 Ιουνίου 2008, προκειμένου να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια της Μαέστρου κας Ελένης Λυγιά, που απέσπασε τα κολακευτικότερα σχόλια την Μεγάλη Παρασκευή, αποδίδοντας σε σόλο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας τα εγκώμια με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, και έκανε να δακρύσουν οι Αρκάδες που μένουν στην Αθήνα και μας είχαν επισκεφθεί για το Πάσχα.

Πληροφορίες για την αυθημερόν μετάβαση και επιστροφή, στο βιβλιοπωλείο «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

Καλούμε τους φίλους μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της νέας και πολλά υποσχόμενης καλλιτέχνιδας του «ΟΡΦΕΑ» η προσπάθεια της οποίας αξίζει την συμπαράσταση όλων μας, καθώς και κάθε προσπάθεια νέου καλλιτέχνη, που ξεκινά με όνειρα, φιλοδοξίες και οράματα μια τόσο δύσκολη καριέρα.

Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2008 η εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη των 318 Πατέρων της Εκκλησίας και η χορωδία του ΟΡΦΕΑ θα ψάλλει την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, στο Συνοικισμό Φιλικών στην Τρίπολη.
Ο μαέστρος κ. Βασίλης Τζαβάρας θα διευθύνει την λειτουργία του Μεγάλου Έλληνα μουσουργού Δημήτρη Παπαποστόλου, που είχε ηχογραφηθεί σε CD το 1990.
Καλούμε τους ευσεβείς χριστιανούς και φίλους του «ΟΡΦΕΑ» να παρακολουθήσουν την λειτουργία, ενισχύοντας την αποπεράτωση του I.Ν. της Αγίας Αικατερίνης.

Από το Δ.Σ.

 

 

 

 
Νέα Δήμου Β. Κυνουρίας
Δωρεάν παραχώρηση οχήματος από Έλληνες Πολίτες.

Σε επίσημη τελετή που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού κου Προκόπη Παυλόπουλου, παραδόθηκε στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Δαλιάνη, ένα καινούργιο πολυχρηστικό όχημα, (multicar), που προσφέρθηκε δωρεάν στον Δήμο μας από Έλληνες Πολίτες με τη συνδρομή του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων...

Πυροσβεστική

Παραδόθηκε στην πυροσβεστική το κτήριο του πρώην σχολείου Προσηλείων, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες ανακατασκευής του...

Προμήθειες - Έργα- υπηρεσίες

Ολοκληρώνεται η παραλαβή και τοποθέτηση (104) κάδων απορριμμάτων όλων των τύπων και μεγεθών, συνολικού κόστους 10.223,0 ευρώ. Η προμήθεια πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία του διαγωνισμού...

Διοικητικά θέματα.

Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο κανονισμός λειτουργίας της εμποροπανήγυρης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Άστρος με αφορμή την εορτή της «Αναλήψεως». ... Περισσότερα...

 

 

 
Γενική Συνέλευση ΣΑΟΟ
Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008 ώρα 8 μ.μ. στα εντευκτήρια του Συλλόγου με θέματα:
1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2. Προγραμματισμός δράσης
3. Οικονομικός απολογισμός
4. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων οργάνων.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γ.Σ. θα γίνει τη επόμενη Τετάρτη 25 Ιουνίου στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 5/5/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα