Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 6-2-2008

 

 

 

 
Ανάπτυξη και λειτουργία προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης από τη ΓΣΕΕ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
«Β,Γ,Δ»
(ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ)
Η δράση υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Εργασία & Εκπαίδευση» της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη και λειτουργία προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης από τη ΓΣΕΕ», το οποίο εντάσσεται στο ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ του ΥΠΕΠΘ (Μέτρο 2.5, Ενέργεια 2.5.1, Πράξη 2.5.1.α σε εφαρμογή του Νόμου 3369/6-7-2005 για τη «Συστηματοποίηση της Δια βίου Μάθησης») και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και κατά 20% από εθνικούς πόρους.
Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν θα είναι τα παρακάτω: Περισσότερα...

 

 

 

 
Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για την απεργία της 13ης Φεβρουαρίου
24ωρη Πανεργατική Απεργία Γ.Σ.Ε.Ε - Α.Δ.Ε.Δ.Υ
Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !

Μετά την μεγάλη Απεργία στις 12 Δεκέμβρη και την επιμονή της κυβέρνησης να προωθήσει νεοφιλελεύθερες αναδιαρθρώσεις συνεχίζουμε τον ενωτικό μας αγώνα.
Η επιδρομή που διευρύνει τις αντιασφαλιστικές επεμβάσεις, δεν θα περάσει.

ΣΤΙΣ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

* Να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικές διατάξεις των νόμων Σιούφα - Ρέππα.
* Κάτω τα χέρια από τα Βαρέα και Ανθυγιεινά, τις συντάξεις μητρότητας και αναπηρίας και την πρόωρη συνταξιοδότηση. Επέκταση των ΒΑΕ στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.
* Πλήρη σύνταξη στο 80% του μισθού στα 35 χρόνια χωρίς όριο ηλικίας. Ουσιαστικές αυξήσεις στις συντάξεις - Κατώτερη σύνταξη στα 20 ημερομίσθια.
* Κανένας διαχωρισμός μεταξύ παλιών και νέων ασφαλισμένων.
* Να επιστραφούν τα αποθεματικά που καταληστεύτηκαν. Κατάργηση της ανασφάλιστης εργασίας.
* Γενναίες αυξήσεις στον κατώτερο μισθό, στις κλαδικές Συμβάσεις και στα επιδόματα ανεργίας.
* ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις.
* 35ωρο, πλήρης και σταθερή δουλειά χωρίς ελαστικότητες.
* ΟΧΙ στην εμπορευματοποίηση της Παιδείας και της Υγείας.

Απεργούμε ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που χτυπούν τα δικαιώματά μας, που διαιωνίζουν τη λιτότητα, που ενισχύουν τις ανισότητες και τον κοινωνικό αποκλεισμό.
Απεργούμε ενάντια στην πρόκληση του ΣΕΒ που επιδιώκει το πάγωμα των μισθών και την υπονόμευση των Συμβάσεων.
Απεργούμε ενάντια στο ξεπούλημα των λιμανιών και κάθε Δημόσιου φορέα, στην εμπορευματοποίηση των Δημοσίων αγαθών.

Και πάλι στους δρόμους

Όλοι στην συγκέντρωση στην Τρίπολη (Πλ. Αγ. Βασιλείου) στις 10:30 π.μ
που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και η ΑΔΕΔΥ.

Το Δ.Σ του Ε.Κ. Αρκαδίας

 

 

 

 
Συνέντευξη "ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ" για θέματα περιβάλλοντος
Ο Ανεξάρτητος Νομαρχιακός Συνδυασμός "ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ" θα δώσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 7-2-2008, στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.
Το θέμα της συνέντευξης αφορά το περιβάλλον και ειδικότερα τα προβλήματα στην Θυρέα (Μπαταρόλα, Μουστός, αιγιαλός), λιμάνι Λεωνιδίου και αιολικά πάρκα.

 

 

 

 
Πρωτάθλημα Μπάσκετ Υπηρεσιών
Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης οργανώνει πρωτάθλημα Μπάσκετ Υπηρεσιών-Επιχειρήσεων και ομάδων με κοινά ενδιαφέροντα, άνω των (30), Νομών Αρκαδίας και Λακωνίας έτους 2007-2008. Παίρνουν μέρος οι ομάδες: 1) ΘΕΜΙΣ, 2) ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, 3) ΔΕΗ & 4) ΣΠΑΡΤΗ.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής >>>>>>

 

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΟΦΗ
Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη, η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (7 μ.μ.) στην Τρίπολη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του γηπέδου, ενώ το απόγευμα έγινε προπόνηση στο γήπεδο υπό το βλέμμα 100 φιλάθλων που έδωσαν το παρόν και με την παρουσία τους εμψύχωσαν τους παίκτες για τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Αστέρα στο «Απόστολος Νικολαίδης» εναντίον του Παναθηναϊκού την προηγούμενη Κυριακή, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου το γήπεδο αναμένεται να γνωρίσει και πάλι μεγάλες πιένες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Ίσραελ Νταμόντε, Μάουρο Μιλάνο και ο Φλάβιο, ενώ δε θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Οράσιο Καρντόσο, που θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το παιχνίδι.

Επίσης, στον αγώνα με τον Άρη και τον Ολυμπιακό δε θα αγωνιστεί ο Λούσιο Φιλομένο, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν θα αγωνιστεί εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Φερνάντο Μασάντο.

Κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχει ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής Μαρτίν Καμπούροφ, που στον Αστέρα θα φοράει το Νο80.

Σήμερα το βράδυ εξάλλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα, κύπελλα και μετάλλια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Αθήνας, ενώ μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.

Τέλος, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες νέων του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ στο Βοηθητικό Γήπεδο του Αστέρα, στα πλαίσια του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα