Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 4-4-2008

 

 

 

 
Δηλώσεις Υφυπουργού Παιδείας για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης
 Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Γενικών Αρχείων του Κράτους κ. Χαράλαμπο Πριόνα και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Σχεδίων κ. Βασίλειο Βασιλόπουλο, επισκέφθηκε τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Τρίπολης, η οποία έως και σήμερα στεγάζεται στο Μαντζούνειο ίδρυμα. Αμέσως μετά και παρουσία αρχιτέκτονα της υπηρεσίας ΔΙΕΦΕΣ του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο κ. Λυκουρέντζος επισκέφθηκε το νέο κτίριο που θα στεγάσει τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (παλαιά κτίρια ΠΕΣΥ Αρκαδίας).

Ο Υφυπουργός κατά την επίσκεψή του στο νέο κτίριο, ανακοίνωσε τα εξής: Περισσότερα...

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου στο Νομό Αρκαδίας, 5- 7 Απριλίου 2008

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, το Σάββατο 5 Απριλίου 2008 και ώρα 12.30, ο κ. Λυκουρέντζος θα πραγματοποιήσει ενημερωτική επίσκεψη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βυτίνας. Στις 18.00 θα παρακολουθήσει τον Τελικό Κυπέλλου Πόλο στο Ε.Α.Κ. Τρίπολης.

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2008 και ώρα 09.00, ο Υφυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με τίτλο «Εισαγωγή και αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην εκπαιδευτική διαδικασία», η οποία διοργανώνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, στα πλαίσια υλοποίησης εξειδικευμένων προγραμμάτων, τα οποία εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» και τα οποία συγχρηματοδοτούνται από Εθνικούς Πόρους και από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τις δράσεις που υλοποιούνται στο χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, μέσα στην εκπαίδευση.

 

 

 

 
Διασυλλογικοί αγώνες στίβου
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΕ 42 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το Σάββατο 5 Απριλίου ξεκινάνε οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου (Β’ φάση) που διοργανώνει η ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, η οποία υποδέχεται αθλητές απ’ όλη την Πελοπόννησο εκτός των νομών Αχαΐας και Ηλείας.

Ο σύλλογός μας συμμετέχει με πλειάδα αθλητών (42 αθλητές), σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα και ευελπιστεί και φέτος να κατακτήσει πάλι την πρωτιά στην Πελοπόννησο, όπως και πέρυσι.

Όσοι από τους αθλητές πιάσουν τα «υψηλά όρια πρόκρισης» του ΣΕΓΑΣ θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Αγώνες.
Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες ανά αγώνισμα: Περισσότερα..

 

 

 

 
Οι αγώνες για την Κοινωνική Ασφάλιση, συμπεράσματα - προοπτική
 Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας
την Δευτέρα 7 Απριλίου στις 8 το βράδυ
στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης

με θέμα:

«Οι αγώνες για την Κοινωνική Ασφάλιση, συμπεράσματα - προοπτική».

Στην συζήτηση θα πάρουν μέρος οι:

* Γιώργος ΓΑΒΡΙΛΗΣ Μέλος της Κ.Π.Ε του ΣΥΝ και μέλος της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε.

* Σωτήρης ΜΑΡΤΑΛΗΣ Εκπαιδευτικός - Συνδικαλιστής, Μέλος της Δ.Ε.Α.
 

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

 

 

 

 
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ εκπαιδευτικών για την ημερίδα της Δευτέρας
Με ένα ανεκδιήγητο φιρμάνι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου διατάζει τους συναδέλφους της πληροφορικής και τους διευθυντές των σχολείων (ονομαστικά!) να παρίστανται στη φιέστα (ημερίδα την ονομάζει) που οργανώνει το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε αρχοντικό οίκημα πρώην υφυπουργού Παιδείας στου Κάψια. Τη φιέστα θα χαιρετήσει και ο νυν υφυπουργός Παιδείας. Προσκαλεί δε και τους διάφορους Διευθυντές Εκπαίδευσης και προϊστάμενους γραφείων όλης της Περιφέρειας ώστε όλοι μαζί να γευματίσουν! Πειθήνια η Διεύθυνση ΔΕ Αρκαδίας αναπαράγει και προσαυξάνει: ¨...σας τονίζουμε ότι η συμμετοχή στην ημερίδα αποτελεί υπηρεσιακή υποχρέωση». Περισσότερα...

 

 

 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 28η αγωνιστική
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
Ο.Φ.Η. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ



Δ΄Εθνική,
25η αγωνιστική (Κ 6-4-08 16.30')

Λεωνίδιο - Νεστάνη

Εν. Παν. Δόξα - ΑΕ Πλαταιών
Ακράτητος - Παναργειακός
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Λουκισίων ΑΟ
Νέα Αρτάκη -
Δόξα Μεγαλόπολης
Δάφνη Ερυθρών - Κρανίδι Ερμιόνης
Ένωση Μιδέας - Αίας Παραλίας Ασπροπύργου



Τοπικό,
Α' κατηγορία, 24η αγωνιστική

Φαλαισία - Πάρνων
Ηρακλής - Βρασιές
Μελιγού - Κορακοβούνιο
Απόλλων - Πανθυρεατικός
Προοδευτική - Ορχομενός
Παγγορτυνιακός - Αχιλλέας
Παναρκαδικός - Ολυμπιακός

 

Β' κατηγορία, 24η αγωνιστική

Δόξα - Ελαιοχώριο
ΚΟΡΥΘΙΟ - Τεγέα
ΑΕΚ - Μ.Αλέξανδρος
Ελπίδα - Κάψια
'Αρης - Φορτούνα
Νικηταράς - Κανδήλα
Δημητσάνα - Μαντινειακός

 

 

Γ' κατηγορία, 5η αγωνιστική

 


Θύελλα - Πλάτανος

Αρκαδικός - Θρίαμβος 
Αναγέννηση - ΑΕ Μαρίου 

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 3/4/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 
Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία
Το Σάββατο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα αυτό.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με βίντεο, όπου ο τεχνικός του Αστέρα επεσήμανε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές του στον Κυριακάτικο αγώνα.

Η προπόνηση συνεχίστηκε στο γήπεδο, όπου έγιναν αρκετές ασκήσεις με μπάλα με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με το «οικογενειακό διπλό» όπου ο προπονητής του Αστέρα δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα.

Στη Θύρα 1 οι φίλοι του Αστέρα

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα η διάθεση των εισιτηρίων στο γήπεδο του Αστέρα με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν και σήμερα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Αστέρα, θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο από τις 11.00 έως τις 15.00.

Από το εκδοτήριο που θα υπάρχει στη Θύρα 1 στο γήπεδο του Περιστερίου οι φίλαθλοι του Αστέρα θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα με τον Ατρόμητο, την Κυριακή, από τις 17.00 έως και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Από την ίδια θύρα άλλωστε θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι και οι φίλοι του Αστέρα, που προμηθεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες εισιτήριο από τα εκδοτήρια στο γήπεδο του Αστέρα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα