Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 4-2-2008

 

 

 

 

 
Θανατηφόρο ατύχημα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη
Η Ν.Ε Αρκαδίας του ΣΥΝ σχετικά με το θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη χθες το βράδυ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης, τονίζει:

Ένα ακόμη θανατηφόρο ατύχημα έρχεται να προστεθεί σε έναν μακρύ κατάλογο εργατικών ατυχημάτων στον ΑΗΣ Μεγαλόπολης. Θύμα είναι ένας 39χρονος βοηθός τεχνίτη, εργάτης στο σύστημα λειτουργίας λιγνίτη.

Το ατύχημα αναδεικνύει με τον πιο οδυνηρό τρόπο τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στη ΔΕΗ παρόλο που η εργασία εντατικοποιείται, την πλήρη έλλειψη ελέγχου όσον αφορά την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Όλοι αυτοί είναι παράγοντες που συντελούν στην εκδήλωση εργατικών ατυχημάτων.

Ο Συνασπισμός εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους συναδέλφους του εκλιπόντος. Πρόκειται για ένα ακόμη θύμα στο βωμό της κυβερνητικής αδιαφορίας.
Απαιτούμε την πλήρη διαλεύκανση του ατυχήματος καθώς και τον καταλογισμό τον ευθυνών από όπου και αν προέρχονται.

Το Γραφείο Τύπο της Ν.Ε του ΣΥΝ

-------------------------------------------------------------
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Π. Α. ΜΕ.)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΤΙΕΣ & ΥΠΑΙΤΙΟΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ


Είναι η πολιτική της απελευθέρωσης της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας δηλαδή η ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. Πολιτική που επιβάλλει τη λειτουργία της Δ.Ε.Η. με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια για να είναι ανταγωνιστική δηλαδή να λειτουργεί με πρώτο μέλημα την μεγιστοποίηση των κερδών των μετόχων, αδιαφορώντας για την σωματική ακεραιότητα ακόμα και για την ζωή των εργατών.

Αυτή η πολιτική των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Δ.Ε.Η. Α.Ε. έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη τεχνικού – εργατικού προσωπικού, την εντατικοποίηση στη δουλειά, την γενίκευση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, την προκλητική έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
Αυτή την εγκληματική πολιτική σχεδιάζουν και υλοποιούν στα πλαίσια της Ε.Ε. η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αυτήν την πολιτική προσπαθεί να εξωραΐσει και να αθωώσει ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι συνένοχες οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες των ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ – ΣΑΔ (ΣΥΝ) που χρόνια τώρα στηρίζουν αυτήν την πολιτική στη ΓΣΕΕ, στη ΓΕΝΟΠ, στο Εργατικό Κέντρο, στα τοπικά σωματεία.
Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα όταν σκοτώνονται ή σακατεύονται εργάτες, κάνουν και κανένα μνημόσυνο μαζί με τις τοπικές αρχές, περιμένοντας τι επόμενο θύμα και την άλλη μέρα συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την πολιτική, αρνούνται να πάνε ακόμα και σαν μάρτυρες σε δίκες συναδέλφων που σκοτώθηκαν – κάηκαν στο ενεργειακό κέντρο. Τα αφήνουν όλα σε ΕΔΕ, έρευνες και πορίσματα που ακόμα και το φως της δημοσιότητας δεν βλέπουν.

Κάθε συνδικαλιστής, κάθε σωματείο που σέβεται τον εαυτό του και την ιδιότητά του μια επιλογή έχει:

ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ για:
- Να ανατραπεί αυτή η πολιτική,
- Να δικαιωθούν οι αδικοχαμένοι συνάδελφοι,
- Να μην θρηνήσουμε νέα θύματα.

Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ. καλεί τους εργαζομένους στο ενεργειακό κέντρο της Μεγαλόπολης – μόνιμους, συμβασιούχους, εργολαβικούς - να ξεπεράσουν τις συμβιβασμένες και ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΝ, τις πλειοψηφίες στα σωματεία, που είτε διαμορφώνονται μέσα από ενιαία ή ξεχωριστά ψηφοδέλτια του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Να πάρουν στα χέρια τους την προστασία της ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας.

Να οργανωθούν και να παλέψουν σε ταξική βάση και κατεύθυνση μέσα από επιτροπές αγώνα του Π.Α.ΜΕ., μέσα από ένα ενιαίο σωματείο ενέργειας, όπου μέλη του θα είναι όλοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα σε ποιόν εργοδότη δουλεύουν, μόνιμοι, συμβασιούχοι, εργολαβικοί.
Πρώτο βήμα η μαζική ταξική συμμετοχή στην απεργία στις 13 ΦΛΕΒΑΡΗ με το πλαίσιο του Π.Α.ΜΕ. και στην απεργειακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Πετρινού στη Τρίπολη και αντίστοιχα στις άλλες πόλεις.
ΟΧΙ άλλο αίμα εργατών στο βωμό της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου.
ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 13 ΦΛΕΒΑΡΗ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του Π.Α.ΜΕ.

 

 

 

 
Συμμετοχή Υφυπουργού Παιδείας σε εκδήλωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 08.15 θα συμμετέχει στην εκδήλωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του «Προγράμματος Ανακύκλωσης στα Σχολεία», η οποία θα λάβει χώρα στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Στίλπωνος 38, Παγκράτι) και διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων.

Το «Πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα Σχολεία», ξεκίνησε με την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται ήδη στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, με τη συνεργασία του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για την τοποθέτηση δύο (2) Αυτόματων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για πλαστικές και μεταλλικές συσκευασίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διανεμηθεί ειδικό εκπαιδευτικό υλικό στους μαθητές με τα οφέλη της ανακύκλωσης και θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ανακύκλωσης, στον οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές με την ανακύκλωση συσκευασιών στα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

 

 

 

 
Παναθηναικός-Αστέρας 2-0 (0-0)
Στάθηκε όρθιος στη Λεωφόρο

Ο Αστέρας στάθηκε όρθιος στη Λεωφόρο, κερδίζοντας την αποδοχή όλων πώς ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης, έλεγχε μέχρι το 75ο λεπτό το ρυθμό του αγώνα, έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες και αγωνίστηκε ως ίσος απέναντι στον Παναθηναϊκό που είχε την τιμητική του, καθώς την ημέρα του παιχνιδιού γιόρταζε τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που έχασε κλασσικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παβόνι και τον Ζεάν και μαζί την ευκαιρία να γράψει ιστορία στη Λεωφόρο, αφού στο φινάλε του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. Αν οι δύο παίκτες του Αστέρα ήταν πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων, τότε θα μπορούσε να είχε διαφορετική εξέλιξη το παιχνίδι.

Η κεφαλιά του Εντόι στο 76' που άνοιξε το σκορ (1-0) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαίδης» με την αποβολή του Οράσιο Καρντόσο επτά λεπτά αργότερα με δεύτερη κίτρινη, ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα, τη στιγμή μάλιστα που ο Παναθηναϊκός δεν είχε απειλήσει την εστία του Γιώργου Αμπάρη στο δεύτερο ημίχρονο, με εξαίρεση ένα δυνατό χτύπημα φάουλ του Μάτος που έστειλε τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Ο Αστέρας δεν τα παράτησε, οι παίκτες του δεν πτοήθηκαν, αλλά αντίθετα πάλεψαν και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα δείχνοντας πώς δε σταματάνε τις προσπάθειές τους παρά μόνο όταν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα σε κάθε παιχνίδι.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο λεπτό απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού, όταν μετά από φάουλ του Ζεάν από αριστερά, η κεφαλιά του προωθημένου Μασάντο έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Στο 7' ο Παναθηναϊκός «απάντησε» στις ευκαιρίες, όταν δυνατό σουτ του Καραγκούνη έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη. ‘Έξι λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Καραγκούνη ο Πόστιγκα έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο καλά τοποθετημένος Αμπάρης μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 20' ο Γκονζάλες εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, με το Σαριέγκι στο πρώτο δοκάρι να πιάνει δυνατή κεφαλιά, η οποία όμως πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Αστέρα.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Αστέρα να βγει με αξιώσεις στην επίθεση και μετά από σέντρα του προωθημένου Φυτανίδη από δεξιά, ο Φιλομένο αμαρκάριστος μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναικού έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αστέρα ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, έπαιξαν με πάθος, με ψυχή, είχαν αποφασιστικότητα στις ενέργειές τους και προβλημάτισαν τους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα νευρικοί στο παιχνίδι τους.

Ο Αστέρας μάλιστα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ σε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Η πρώτη με το... καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παβόνι από δεξιά, ο Ζεάν Κάρλος έπιασε την κεφαλιά και ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε ασθενώς, αλλά στη συνέχεια της φάσης δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης του Αστέρα να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η δεύτερη φάση στο 54ο λεπτό, όταν ο Σαριέγκι έκανε λάθος μεταβίβαση, πασάροντας ουσιαστικά στον Παβόνι, που μπήκε στη μεγάλη περιοχή και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκαλίνοβίτς, αλλά το πλασέ του νεοαποκτηθέντα Αργεντινού πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού χάνοντας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία την ομάδα του.

Οι παίκτες του Αστέρα δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνέχισαν να πιέζουν και στο 62' έγινε η τρίτη πολύ καλή επιθετική φάση, όταν Φιλομένο και Ζεάν Κάρλος συνδυάστηκαν ιδανικά με τον δεύτερο να μπαίνει στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού μόνος απέναντι στον Γκαλίνοβιτς, αλλά βιάστηκε να σουτάρει και το πολύ καλό δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Παναθηναϊκός απείλησε την εστία του Αστέρα για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το δυνατό χτύπημα φάουλ του Μάτος από 35 μέτρα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αμπάρη.

Στο 76' ήρθε το γκολ για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ντάμε Εντόι έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αμπάρη, δίνοντας το σύνθημα για πανηγυρισμούς στους φιλάθλους του Παναθηναικού.
Το γκολ του Εντόι σε συνδυασμό με την αποβολή του Οράσιο Καρντόσο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Κύρκο ήρθε το 2-0 με το Σαλπιγγίδη που με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κύρκος (Ηπείρου), που απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Καρντόσο στο 83ο λεπτό. Κόπηκαν συνολικά 12.252 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 122.036 ευρώ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμας, Γκονζάλες (46' Μάτος), Πόστιγκα (72' Εντόι), Σαλπιγγίδης (90' Παπαδόπουλος), Καραγκούνης, Τζιόλης, Βύντρα, Ίβανσιτς, Νίλσον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αμπάρης, Μασάντο, Ψωμάς, Καρντόσο, Παβόνι (77' Ιωάννου), Ζεάν Κάρλος, Ζαϊρί (64' Ροτζέριο), Λαζαρίδης, Φιλομένο, Φυτανίδης, Λαδάκης (82' Ζουντί)

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πάουλο Κάμπος (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έγινε ένα ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ήμασταν τυχεροί πριν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός. Χάσαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Είμαι υπερήφανος για την απόδοση των παικτών μου.
Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς παίκτες. Δείξαμε ότι ο Αστέρας δε φοβάται να παίξει απέναντι σε καμία ομάδα. Μετά το γκολ ήρθε η κόκκινη στον Καρντόσο, που έδωσε πιο πολύ χώρο στον ΠΑΟ. Δε φοβηθήκαμε ούτε στο 1-0 και συνεχίσαμε τις προσπάθειές μας.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπήρξε σεβασμός και από τις δύο ομάδες... ακόμα και όταν ο προπονητής του ΠΑΟ έχασε τον έλεγχό του. Αλλά είναι νέος και θα μάθει από τα λάθη του. Ξέρω ότι ήταν κάτω από πίεση γιατί ο ΠΑΟ με εξαιρετικούς παίκτες μέχρι σήμερα ήταν στην 3η θέση και ίσως αυτός ήταν ο λόγος. Τα νεύρα οφείλονται στην πίεση του αγώνα.
Κάποιες φορές ο διαιτητής υπερέβαλε, αλλά παρόλα αυτά ο Αστέρας με την απόδοσή του απέδειξε γιατί βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Οι προπονητές πρέπει να διδάσκουν τους παίκτες συμπεριφορά και όχι να συμπεριφέρονται άσχημα στους συναδέλφους. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες του Παναθηναϊκού»

Ζοσέ Πεσέιρο (προπονητής Παναθηναικού): «Ήταν πιστεύω μία δίκαιη και δύσκολη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας, με καλούς παίκτες και σωστό προσανατολισμό με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μας το έδειξε και στο γήπεδο δημιουργώντας αρκετά προβλήματα. Υπήρχε και μια ευκαιρία του Αστέρα που δεν σκόραρε, αλλά γενικά νομίζω πώς αξίζαμε τη νίκη.

Στην έδρα μας έχουμε δύο ισοπαλίες και δεν έχουμε χάσει ακόμα. Μας λείπει το εύκολο γκολ από νωρίς για να παίξουμε πιο απελευθερωμένα όπως ξέρουμε. Είναι δύσκολο να παίζεις εντός και να μην έρχεται το γκολ. Όλοι οι αντίπαλοι εδώ κλείνονται πιο πολύ από ότι συνήθως. Πιέζουμε τον αντίπαλο να μην κάνει ευκαιρίες, αλλά πολλές φορές δεν έχουμε χώρο να κινηθούμε μπροστά και κινούμαστε στο χώρο του κέντρου. Οι οπαδοί περιμένουν από μας να τα δώσουμε όλα και αυτό μας δημιουργεί περισσότερο άγχος. Πρέπει να μας στηρίζουν γιατί δεν βοηθούν τους λιγότερο καλούς παίκτες με το να τους αποδοκιμάζουν. Θα ήθελα να δείξουν μία ανοχή απέναντί μας γιατί νομίζω ότι την αξίζουμε. Η ομάδα μας είναι πολύ μεγάλη και τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα. Μένουν ακόμα 11 ματς για το τέλος και αν τα κερδίσουμε όλα θα είμαστε πρωταθλητές. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσπάθεια. Πιστεύαμε κι πριν αλλά και τώρα ότι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Κάθε μέρα δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Θα θέλαμε να παίζουμε κάθε φορά όσο καλύτερα γίνεται αλλά και ομάδες στην Ευρώπη με μεγάλα μπάτζετ κάνουν άσχημα παιχνίδια. Την άλλη φορά διατηρηθήκαμε μόνο μια αγωνιστική στην κορυφή αλλά τώρα θέλουμε να μείνουμε ως το τέλος. Κανείς στον ΠΑΟ δεν πρέπει να πιστεύει ότι στο επόμενο αγώνα με τη Βέροια θα κερδίσουμε σίγουρα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε».

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε και στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Παναθηναϊκού δηλώνοντας υπερήφανος που βρίσκεται στην ομάδα, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσοι δουλεύουν για τον Παναθηναϊκό, όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στον κόσμο που τη στηρίζει.

Φιλική οκτάρα...

Επιστροφή στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια για τον Αστέρα σήμερα, αφού όσοι αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν προπόνηση, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο, έπαιξαν το μεσημέρι στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παννεμεατικό, όπου ο Αστέρας κέρδισε με 8-0 (Ιωάννου 2, Μοσχογιάννης, Κανακούδης. Κυριάκος, Ζουντί, Μπολμποσιάν, Μαουρίτσιο).

Επίσης, την πρώτη του προπόνηση με τον Αστέρα έκανε σήμερα ο Βούλγαρος διεθνής ποδοσφαιριστής Καμπούροφ, θέτοντας τον εαυτό του κανονικά στη διάθεση του προπονητικού τημ.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα δημιούργησαν χθες μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαίδης» στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης τους ομάδας και αναμένεται να δημιουργήσουν εξ ίσου όμορφη ατμόσφαιρα και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι (7 μ.μ.) πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ δε θα αγωνιστεί ο Οράσιο Καρντόσο, ενώ επιστρέφει κανονικά ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ακόμα, ο Φερνάντο Μασάντο που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τέλος, οι ακαδημίες του συλλόγου θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα, κύπελλα και μετάλλια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Αθήνας, ενώ θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά.

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 19η αγωνιστική
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2-0
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  2-3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ   0-1
ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  2-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - SKODA ΞΑΝΘΗ  2-3
Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.  2-0
ΒΕΡΟΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ  1-2



Δ΄Εθνική,
17η αγωνιστική

Λεωνίδιο - Ένωση Μιδέας  3-0
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου - Δάφνη Ερυθρών  2-0
Ολυμπιακός Λουτρακίου - Νέα Αρτάκη  4-0
Δόξα Μεγαλόπολης - Ατρόμητος Χιλιομοδίου  1-0
Λουκισίων ΑΟ - Ακράτητος  2-2
Παναργειακός - Εν. Παν. Δόξα  3-1
ΑΕ Πλαταιών - Νεστάνη  0-1


Τοπικό,
Α' κατηγορία, 17η αγωνιστική

Ορχομενός - Παγγορτυνιακός  2-4
Αχιλλέας - Πανθυρεατικός  1-3
Απόλλων - Κορακοβούνιο  2-2
Ηρακλής  - Ολυμπιακός  1-0
Φαλαισία - Βρασιές  0-1
Μελιγού - Πάρνων  3-0 α.α.
Παναρκαδικός - Προοδευτική  1-0

 

Β' κατηγορία, 17η αγωνιστική

Μ.Αλέξανδρος - Τεγέα  0-2
Νικηταράς - Ελπίδα  0-1
ΚΟΡΥΘΙΟ - Φορτούνα  0-1
Κάψια - ΑΕΚ  0-1
'Αρης - Μαντινειακός  0-4
Δόξα - Κανδήλα  1-1
Δημητσάνα - Ελαιοχώριο  2-1

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ 5 & 6-2-08
Στις 4/2/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

 

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΣΚ ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ

42-51

  

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΟ ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ

70-101

ΚΑΠ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

81-86

ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

73-71

  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (Α΄ ΟΜΙΛΟΣ) 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

74-69

ΑΣ ΣΥΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

71-66

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

 

Β.Φ. ΠΑΙΔΩΝ ( 2η   -  3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

69-66

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

53-57  

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ -

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

48-56

  

Β.Φ. ΕΦΗΒΩΝ ( 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

90-32

  

ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ – Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

06-77

  

ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

-

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

32-23

  

ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ – Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

50-08

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

0-20

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΑΣ ΜΑΝΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

0-20

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

43-29

 

Βαθμολογία >>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα