Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 3-5-2008

 

 

 

 
Το Πανελλήνιο  πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Λυκείων στην Τρίπολη
Την Δευτέρα 5 Μαΐου 2008 και ώρα 20.00 η Παιδική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης θα συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου 2008, που θα γίνει στην Τρίπολη από 6 έως 9 Μαΐου 2008.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, και τα μικρά παιδιά του ΟΡΦΕΑ θα αποδώσουν τον Ολυμπιακό Ύμνο, που έγραψε ο Κωστής Παλαμάς και μελοποίησε ο Σπύρος Σαμάρας.

Την χορωδία διευθύνει η μαέστρος της παιδικής κα Ελένη Λυγιά και αποτελείται από 35 παιδιά της πόλης μας από 5 έως 15 χρόνων.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό πρόγραμμα από τα Γυμνάσια και Λύκεια της Τρίπολης.

 

 

 
Πρόσκληση για το πρόγραμμα της Εξισωτικής Αποζημίωσης
Η Δ/νση Γεωργίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας δημοσιοποιεί την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εφαρμογή των Μέτρων 211 και 212 (Εξισωτική Αποζημίωση) του Άξονα 2 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης για το έτος 2008.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, που επιθυμούν να ενταχθούν στα μέτρα να υποβάλλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας στο διάστημα από 7 Απριλίου 2008 έως και 15 Μαΐου 2008.
Οι αιτήσεις ένταξης και πληρωμής, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) ταυτόχρονα με την Ενιαία Δήλωση Εκμετάλλευσης.

Τα έντυπα των αιτήσεων, στα οποία αναφέρονται και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δύνανται οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλαμβάνουν από τις ΕΑΣ καθώς και από τις Περιφερειακές Δ/νσεις του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
Το έντυπο της αίτησης είναι επίσης διαθέσιμο και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr και του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε www.opekepe.gr

 

 

 
Autonomia EXPO, έκθεση για την αναπηρία
Για δεύτερη χρονιά, πραγματοποιείται η Autonomia EXPO www.autonomiaexpo.org  που είναι μια αυθεντική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες, στις επιχειρήσεις που επιδιώκουν να έχουν πελάτες με αναπηρίες, σε φορείς που εξυπηρετούν άτομα με αναπηρίες και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας, της αποκατάστασης, της ειδικής αγωγής και της κοινωνικής πρόνοιας.

Η Autonomia EXPO γίνεται στις 16, 17 και 18 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και διοργανώνεται από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη έντυπο περιοδικό για την αναπηρία στην Ελλάδα και από το http://www.disabled.gr/  που είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο.

Η Autonomia EXPO είναι στοχευμένη στην κοινότητα των καταναλωτών με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες και ήδη έχει γεμίσει με περίπτερα περισσότερες από 70+ επιχειρήσεις του κλάδου όλο το εκθεσιακό κέντρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα λίγο πριν από την Autonomia EXPO είναι πως στην Autonomia EXPO θα εκτεθούν πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που αφορούν τους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες, από αναπηρικά καθίσματα και βοηθήματα, προσπελάσιμα ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και τροποποιήσεις αυτοκινήτων, προσπελάσιμοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προσαρμοσμένο λογισμικό, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, συστήματα ουροσυλλογής, τεχνολογίες για την θεραπεία των κατακλίσεων αλλά και οτιδήποτε αφορά τους ανθρώπους με αναπηρίες και τους επαγγελματίες στον χώρο.

Στο πλαίσιο της Autonomia EXPO διοργανώνονται και πολλά υποστηρικτικά καινοτόμα σεμινάρια. Διαβάστε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη διεύθυνση http://www.autonomiaexpo.org/?p=135

Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες. Διοργανώνεται από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρία και εκδίδει το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη περιοδικό για τους ΑμεΑ και λειτουργεί το http://www.disabled.gr/ που είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο. Όλες οι υπηρεσίες του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ παρέχονται δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Autonomia EXPO και για το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να έχετε από το http://www.autonomiaexpo.org/ ή το http://www.disabled.gr/ ή τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210-8660556, 210-6913301 και 2310-211915.

 

 

 
1η Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς και Ελαιολάδου
Η 1η Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς και Ελαιολάδου - ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2008 θα γίνει στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο- Ελληνικό από 23-25 Μαΐου. Στην έκθεση θα βρείτε τις παρακάτω κατηγορίες εκθετών:

- Εταιρίες τυποποίησης ελαιολάδου, Συσκευασμένες ελιές, μεταποίηση ελιάς, συσκευασία ελιάς και ελαιολάδου

- Εργαστήρια και όργανα ποιοτικού ελέγχου, λογισμική υποστήριξη

- Γυάλινη, χάρτινη και πλαστική Συσκευασία, Λευκοσιδηρουργία

- Μηχανήματα επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς και ελαιολάδου

- Αντλίες, Κινητήρες, Δεξαμενές, Ανοξείδωτες κατασκευές

- Βαρέλια, Ζύγιση, Ετικετέζες, Σήμανση

- Φυτώρια, Ελαιόδιχτα, Ελαιοραβδιστικά, Γεωργικός εξοπλισμός

- Συνεταιρισμοί, Ενώσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.eleotechnia.com

 

 

 

 
«Οικογενειακό διπλό» με Ουριμπάρι
«Οικογενειακό διπλό» σε συνθήκες κανονικού αγώνα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Αστέρα, όπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες.

Οι «μπλε» κέρδισαν με 3-0 τους «κίτρινους» με τέρματα που σημείωσαν οι Καμπούροφ (16’), Ιωάννου (26’) με πλασέ μετά από αντίστοιχες ασίστς του Μιλάνο και Κανακούδης (80’) με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Με τους «μπλε» αγωνίστηκε και ο Μπρούνο Ουριμπάρι που έδειξε αρκετές πτυχές του ταλέντου του κατά τη διάρκεια του σημερινού «οικογενειακού διπλού».

ΜΠΛΕ: Αμπάρης, Κυριάκος, Ουριμπάρι, Ψωμάς, Μασάντο, Κανακούδης, Ιωάννου, Γ. Αποστολίδης, Νταμόντε, Μιλάνο, Καμπούροφ, ενώ έπαιξαν ακόμα Λυμπερόπουλος, Μπολμποσιάν και νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής.
ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Αναστασόπουλος, Ζίου, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζεάν, Στρατάκης, Ροτζέριο, Καρντόσο, Ζουντί, Τσέζαρεκ , Φιλομένο, ενώ έπαιξαν ακόμα Μουκέας, Μαουρίτσιο, Καπόγιαννης, Μίχας.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα