Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 3-3-2008

 

 

 

 
Ομιλία ΓΓΠΠ στην 7η επιτροπή παρακολούθησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου
Ομιλία Γενικού γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκου Αγγελόπουλου στην 7η επιτροπή παρακολούθησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2000-2006, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στου Κάψια.

1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διανύουμε το τελευταίο έτος εφαρμογής της Γ' Προγραμματικής Περιόδου και κατ' ακολουθία και αν δεν εδίδετο παράταση λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών του περασμένου καλοκαιριού, το τελευταίο έτος εφαρμογής του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2000-2006.

Όπως γνωρίζετε, η συνολική Δημόσια Δαπάνη του Προγράμματος φθάνει στα 598,68 εκατ. Ευρώ, με αντίστοιχη Κοινοτική Συνδρομή 471,67 εκατ. Ευρώ και το συνολικό κόστος (με την ιδιωτική συμμετοχή) φθάνει στα 714,04 εκατ. Ευρώ.

Είναι γεγονός ότι κατά τα τέσσερα (4) πρώτα χρόνια εφαρμογής του Προγράμματος, δηλαδή από την αρχή του έτους 2000 μέχρι και το τέλος του 2003, η πορεία υλοποίησής του ήταν πολύ αργή. Περισσότερα...

 

 

 

 
Απεργία ΔΕΗ
ΓΕΝ.Ο.Π. – Δ.Ε.Η./Κ.Η.Ε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Φίλοι καταναλωτές,
Εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ Α.Ε. σας απλώνουμε το χέρι και ζητάμε τη βοήθειά σας και την κατανόησή σας.
Από την Κυριακή το βράδυ ξεκινάμε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία του Συνδικαλιστικού Κινήματος της ΔΕΗ Α.Ε..  Περισσότερα...

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΕΗ-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΣΤΙΣ 3 - 4 - 5 ΚΑΙ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008.

Η προωθούμενη ενοποίηση του ασφαλιστικού μας φορέα με άλλα Ταμεία, στοχεύει στη διάλυσή του και στην πλήρη απαξίωση των παροχών, που μέχρι τώρα πρόσφερε στους εργαζόμενους. Αυτοί που προωθούν την ενοποίηση του ασφαλιστικού μας δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν την ιδιαιτερότητά του.
Αν επιτρέψουμε να διαλυθεί το ασφαλιστικό μας, τότε θα πρέπει να ξεχάσουμε και τη ΔΕΗ, όπως τουλάχιστον τη γνωρίζαμε έως σήμερα.
Το τελευταίο προπύργιο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι ο ασφαλιστικός μας φορέας.
Δεν είναι δυνατόν η ασφάλισή μας, που λειτουργούσε στον εργοδότη, επί 35 χρόνια με νόμους του ίδιου του κράτους, σήμερα να αμφισβητείται και να γίνεται προσπάθεια να ισοπεδωθεί. Περισσότερα...

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ την Πέμπτη 13 Μάρτη
στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της Τρίπολης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, Νέοι και Νέες, Συνταξιούχοι, Επιστήμονες
Η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα που εκφράζεται με την επέμβαση στα Βαλκάνια και την δημιουργία του προτεκτοράτου στο Κόσσοβο, που βάζει σε νέες περιπέτειες τους λαούς της περιοχής, συνδυάζεται με την επίθεση των δυνάμεων του κεφαλαίου κατά των λαϊκών δικαιωμάτων, συνδυάζεται με την κατάθεση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που θα γίνει αυτές τις μέρες από την κυβέρνηση της Ν.Δ.
Αυτή την ώρα η απάντηση είναι μία: ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Περισσότερα...

 

 

 

 
Απάντηση Λυκουρέντζου για την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κ.Κ.Ε. κ. Καραθανασόπουλου με θέμα την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων του Νομού Μεσσηνίας, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο προσεισμικός έλεγχος στα συγκροτήματα των σχολικών μονάδων ξεκίνησε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2004, με απόφαση της Κυβέρνησης Καραμανλή. Μέχρι τότε δεν είχε υλοποιηθεί ανάλογο πρόγραμμα. Δεν είναι όμως μόνο οι προσεισμικοί έλεγχοι, οι οποίοι σε εθνική κλίμακα έχουν καλύψει περισσότερα από τα 2/3 των σχολικών συγκροτημάτων. Είμαστε δίπλα στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στην τοπική κοινωνία, όταν εκδηλώνεται κάποια έκτακτη ανάγκη και ιδιαίτερα τώρα τελευταία που είχαμε μία έξαρση της σεισμικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και του Ιονίου Πελάγους. Θέλω να σας θυμίσω ότι στις 6 Ιανουαρίου, στο σεισμό του Λεωνιδίου, μεταβήκαμε αμέσως με τα συνεργεία του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, με μηχανικούς, οι οποίοι κι εξέτασαν τα σχολεία της περιοχής του νομού Αρκαδίας και των όμορων Νομών. Το ίδιο συνέβη και στις 14 Φεβρουαρίου, με το νέο σεισμό στη Μεσσηνία, όπου σε συνεργασία με τους Νομάρχες, δε λειτούργησαν τα σχολεία μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι και να είμαστε σίγουροι για την ασφάλεια των μαθητών. Περισσότερα...

 

 

 

 
Η Κομισιόν στηρίζει το ... ΠΑΜΕ!
Πώς και δεν εξεμάνη ακόμα ο κ. Πρετεντέρης; Πώς και δε βγήκε ακόμα από τα ρούχα του ο κ. Καψής; Πώς και δεν άφρισε ο κ. Κύρτσος; Πώς και δεν άρχισε (ακόμα) τα «γαλλικά» ο κ. Κακαουνάκης;

Μα είναι δυνατόν να έχει φτάσει τόσο βαθιά ο ...κομμουνιστικός δάκτυλος; Μέχρι και η Κομισιόν μετεβλήθη εν μια νυκτί σε ταξιαρχία των ...Μπολσεβίκων.

Η έκθεση της τελευταίας το λέει καθαρά:
Στην Ελλάδα αν δεν μπαίνει στο σπίτι μισθός τουλάχιστον 1.183 ευρώ το μήνα, τότε μιλάμε για «φτώχεια και των γονέων»! Το κατώτερο μηνιαίο εισόδημα στην Ελλάδα, για να μη βρεθείς κάτω από το στατιστικώς οριζόμενο όριο της φτώχειας, είναι τα 1.183 ευρώ μηνιαίως. Έτσι λέει η έκθεση της Κομισιόν. Ούτε το ΚΚΕ, ούτε το ΠΑΜΕ. Η Κομισιόν το λέει! Αλλά όταν το λέει η Κομισιόν, όλοι αυτοί οι στιβαροί υπερασπιστές του συστήματος, που δίνει βασικό μεροκάματο 660 ευρώ και βασική σύνταξη 300 ευρώ, δε βγάζουν άχνα. Όταν αντίθετα το λέει το ΚΚΕ, όταν το ΠΑΜΕ διεκδικεί βασικό μισθό 1.400 ευρώ, τότε ξεχειλίζουν από «υπευθυνότητα», καταγγέλλουν τους κομμουνιστές που διεκδικούν «απίθανα» πράγματα, κατηγορούν τους εργάτες που βγαίνουν στους δρόμους και επιστρατεύουν ...«σοφούς» τύπου Γκαργκάνα να κάνουν νουθεσίες στο πνεύμα Αλογοσκούφη (και του Χριστοδουλάκη) για την ...προστασία της κοινωνίας και της οικονομίας (βεβαίως - βεβαίως!) από τους ...ακραίους του πεζοδρομίου! Περισσότερα...

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 23η αγωνιστική
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1-1
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  1-2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.  2-0
ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ  1-0
Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ  1-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.  0-3
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  2-0



Δ΄Εθνική,
20η αγωνιστική

Ολυμπιακός Λουτρακίου - Λεωνίδιο  2-1

Κρανίδι Ερμιόνης - Δόξα Μεγαλόπολης  1-1

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου - Λουκισίων ΑΟ  0-0

Ένωση Μιδέας - Παναργειακός  2-4

Δάφνη Ερυθρών - ΑΕ Πλαταιών  1-1

Νέα Αρτάκη - Εν. Παν. Δόξα  0-2

Ακράτητος - Ατρόμητος Χιλιομοδίου  1-0



Τοπικό,
Α' κατηγορία, 20η αγωνιστική

Κορακοβούνιο - Ολυμπιακός 0-0
Παγγορτυνιακός - Παναρκαδικός  0-0
Πάρνων - Βρασιές  0-3 α.α
Πανθυρεατικός - Προοδευτική  5-2
Μελιγού - Ορχομενός  4-0
Απόλλων - Φαλαισία  3-0
Αχιλέας  - Ηρακλής  2-1

 

Β' κατηγορία, 20η αγωνιστική

Μαντινειακός - Ελαιοχώριο  3-0
Μ.Αλέξανδρος - Δόξα  1-1
ΑΕΚ - Νικηταράς  0-1
'Αρης - Κάψια  3-1
Τεγέα - Ελπίδα  0-1
ΚΟΡΥΘΙΟ - Δημητσάνα  1-0
Φορτούνα - Κανδήλα  1-2

 

 

Γ' κατηγορία, 1η αγωνιστική

 

Θρίαμβος – ΑΕ Μαρίου 0-4
Θύελλα – Αναγέννηση 3-0 α.α.
Αρκαδικός – Πλάτανος 3-1

 

 

 
Νέα Αστέρα
Παλικαρίσια ισοπαλία στο «Καραϊσκάκη»
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-1 (1-1)


Παίζοντας με πάθος και ψυχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Μασάρα με δεύτερη κίτρινη στο 50') ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πάρει πανάξια ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο «Στάδιο Καραισκάκη» και να γίνει η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα που φεύγει χωρίς ήττα από την έδρα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός κατάφερς να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης –πριν καλά-καλά πιάσουν μπάλα οι παίκτες του Αστέρα- χάρη στην εκπληκτική κεφαλιά του Ζούλιο Σέζαρ που έστειλε τη μπάλα στο δεξί «παράθυρο» της εστίας του Γιώργου Αμπάρη μετά από σέντρα του Λεντέσμα από αριστερά.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να ανεβάσουν την απόδοσή τους, να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 20ο λεπτό ο Ζαιρί έκανε την κάθετη μπαλιά με εξωτερικό φάλτσο, με τον Ιωάννου να μην προλαβαίνει τη μπάλα για λίγα μόλις εκατοστά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζαιρί έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά το πλασέ του Ιωάννου από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 33ο λεπτό όταν ο Καρντόσο εκμεταλλευόμενος την λάθος απομάκρυνση του Ζούλιο Σέζαρ έπιασε έναν «κεραυνό» έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Σηφάκη και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα!

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο τέρμα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του Αστέρα και αποτέλεσε το… κερασάκι στην τούρτα μίας εκπληκτικής προσωπικής εμφάνισης, που του απέφερε και τον τίτλο του MVP (μετά τη σχετική ψηφοφορία των δημοσιογράφων που κάλυψαν το παιχνίδι στο Στάδιο Καραισκάκη) μετά τη λήξη του αγώνα.

Στο 38' ο Ζαιρί έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ο Πάντος απομάκρυνε, πριν καταλήξει η μπάλα σε έναν από τους Ιωάννου, Τσέζαρεκ. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητού να στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια με 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός είχε την αριθμητική υπεροχή μετά την αποβολή του Μασάρα, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει αυτό το πλεονέκτημα, αφού οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα αν και δέκα στον αγωνιστικό χώρο έκαναν κατάθεσης ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας απέναντι στον Πρωταθλητή Ελλάδος.

Στο 52' ο Κοβάτσεβιτς μετά την κάθετη πάσα του Στολτίδη βρέθηκε τετ α τετ με τον Αμπάρη, έκανε το πλασέ στην αριστερή γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε το δυνατό σουτ του Λούα Λούα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η πιο καλή στιγμή του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκε στο 58' όταν μετά από φάουλ του Τζόρτζεβιτς από τα αριστερά, ο Ζεβλάκοφ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα αφού πρώτα βρήκε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Αμπάρη κατέληξε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αστέρας ξαναβγήκε στην επίθεση με αξιώσεις, όταν στο 63' μετά τη σέντρα του Ζαϊρί από δεξιά, ο Τσέζαρεκ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Σηφάκης πέφτοντας στη γωνία του μπλόκαρε τη μπάλα.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο δυσκόλευε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα τρέχοντας ακατάπαυστα σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, έδειχναν αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έπαιξαν με ψυχή, με αυταπάρνση, καλύπτοντας ταυτόχρονα την απουσία του Μασάρα σε αυτό το διάστημα και έδειξαν πώς δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.

Στο 84' ο Σίσιτς γύρισε τη μπάλα στον Λούα Λούα, ο οποίος έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Αμπάρης καλά τοποθετημένος μπλόκαρε τη μπάλα.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζουντί έκανε μία «τρελή κούρσα» 60 μέτρων, περνώντας όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του. Το σουτ του έξω από τη μεγάλη περιοχή, ανάγκασε τον Σηφάκη να κάνει μία δύσκολη επέμβαση.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να αγκαλιάζονται μαζί με τους προπονητές και τους ανθρώπους της ομάδας, φανερά ικανοποιημένοι από την κατάληξη του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου) που απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 50' τον Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα.
Ολυμπιακός: Σηφάκης, Πάντος, Λεονάρντο (85' Κωνσταντίνου), Ζεβλάκοφ, Ζούλιο Σέζαρ, Λεντέσμα (56' Σίσιτς), Στολτίδης, Μενδρινός (69' Μπελούτσι), Λούα Λούα, Τζόρτζεβιτς, Κοβάτσεβιτς
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μασάντο, Μασάρα, Νταμόντε, Καρντόσο, Ζαϊρί (76' Ζουντί), Λαδάκης (86' Ψωμάς), Ιωάννου (53' Κανακούδης), Τσέζαρεκ.

Δύο μέρες ρεπό

Επιβραβεύοντας τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν εναντίον του Ολυμπιακού, ο προπονητής του Αστέρα Παναγιώτης Τζαναβάρας τους έδωσε δύο μέρες ρεπό.
Έτσι, το ραντεβού μαζί τους ανανεώθηκε για την Τρίτη, όπου θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (Κυριακή 9/3 στις 3.00 μ.μ.).

Δηλώσεις Τζαναβάρα μετά το παιχνίδι

Παναγιώτης Τζαναβάρας (προπονητής Αστέρα): «Σίγουρα ήταν ένα πολύ ευχάριστο ντεμπούτο για μένα και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, που έδωσαν και τη ψυχή τους για να πάρουμε αυτόν τον βαθμό.

Έλεγα στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας πώς ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και πώς εμείς είμαστε μία καλή ομάδα και δεν πρέπει να φοβηθούμε στο γήπεδο. Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και να παίξουμε αυτό που ξέρουμε. Παρά το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο και τα καταφέραμε.

Αιφνιδιαστήκαμε με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά είχαμε πει πώς και αν δεχτούμε γκολ, να μη χάσουμε τη ψυχραιμία μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς, αλλά στη συνέχεια πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και όλα πήγαν καλά.
Πιστεύω πώς θα έχουμε ανάλογη συνέχεια, δουλεύοντας σωστά και οργανωμένα. Θέλω να δώσω τις ευχές μου στον Τάκη Λεμονή και τον Ολυμπιακό για ότι καλύτερο στον αγώνα της Τετάρτης με την Τσέλσι» ενώ όταν ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την απόδοση του Καρντόσο δήλωσε «Ο Καρντόσο είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, με φοβερή ψυχή. Αργεντίνικο αίμα. Είμαι τυχερός που τον έχω στη διάθεσή μου, αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε και με κάποιους τραυματίες που θα επιστρέψουν, πιστεύω πώς η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα»

Ερωτώμενος για τους στόχους της ομάδας του Αστέρα ο προπονητής της ομάδας απάντησε «Πρώτος στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Όταν πριν δύο μήνες είχαμε όμως από τον 6ο, τον 7ο και τον 8ο της βαθμολογίας επτά-οκτώ βαθμούς διαφορά, κοιτάξαμε και τον μεγαλύτερο στόχο, τον ΟΥΕΦΑ. Τους δύο τελευταίους μήνες η απόδοσή μας είχε πέσει πάρα πολύ και χάσαμε στην έδρα μας βαθμούς και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Ίσως στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας κάπου υπάρχει. Έχουμε μπροστά μας ακόμα επτά παιχνίδια, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό»

Πολυτιμότερος παίκτης ο Καρντόσο

Μετά τη σχετική ψηφοφορία μεταξύ των δημοσιογράφων που κάλυψαν τον αγώνα στο «Στάδιο Καραισκάκη» πολυτιμότερος παίκτης του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Οράσιο Καρντόσο του Αστέρα. Λίγο μετά την απονομή, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δήλωσε «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το βραβείο, αλλά οφείλεται στην προσπάθεια όλης της ομάδας. Το γκολ αφιέρωσα στην γυναίκα μου που είναι έγκυος και στο μέλλοντα γιο μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν τον βαθμό, διότι τον κερδίσαμε παίζοντας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

Οι νέοι λύγισαν στα τελευταία λεπτά

Μπορεί η ομάδα νέων του Αστέρα να προηγήθηκε του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με τέρμα που πέτυχε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος στο 56ο λεπτό, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο λύγισε και τελικά ηττήθηκε με 3-1.

Στο 71' ο Βασιλογιάννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει και να ισοφαρίσει ο Σοιλέδης. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ανατροπή, όταν με κοντινή προβολή του Ματσούκα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα (2-1). Στο 87' ο Βασιλογιάννης σκόραρε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Φώσκολος.
Ολυμπιακός: Παναγόπουλος, Βαρουξής, Κρητικός, Λαμπρόπουλος, Παπαδήμας, Κοτσαρίδης (82' Σαμαρόπουλος), Ματσούκας (88' Αριανούτσος), Σταμόγιαννος (90' Φετφατζίδης), Πάλλας (82' Βασιλογιάννης), Νικλητσιώτης, Σοιλέδης (88' Ποτουρίδης).
Αστέρας: Παπασπηλίου, Αναγνωστόπουλος (81' Μπεντεβής), Πριόβολος, Βλαχοκυριάκος, Τσουκάνι, Μπολμποσιάν, Πετρόπουλος, Ζιούλης, Αρδάμης (65' Α. Αποστολίδης), Γ. Αποστολίδης (85' Ρούρι), Μίχας (79' Μέλλος).

 

 

 
Αποτελέσματα μπάσκετ

  

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

43-49

 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ( 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ) 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

74-89

ΓΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

100-70

 

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ  11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-     ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΓΟΝ ΓΥΘΕΙΟΥ

-

ΑΠΟΚ ΙΚΑΡΟΣ

72-89

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

-

ΑΣ ΜΑΝΗΣ

28-65

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ

-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

68-43

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ

60-59

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980

-

ΑΟ ΑΡΙΟΧΩΡΙΟΥ

79-52

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (Α΄ ΟΜΙΛΟΣ) 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ

-

ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ

59-64

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

-

ΑΣ ΣΥΛ. ΔΡΟΜΕΩΝ

83-57

ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

-

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

62-54

  

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (Β΄ ΟΜΙΛΟΣ) 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

-

ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ

41-62

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

-

ΑΠΟΜ ΠΗΓΑΣΟΣ

104-57

ΣΑΚ ΔΑΙΚΛΗΣ

-

ΠΑΟΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

68-75

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

-

ΓΣ ΧΩΡΑΣ

70-48

  

Β.Φ. ΠΑΙΔΩΝ (3η - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

-

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

50-56

 

 

 

 

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

102-89

  

Β.Φ. ΕΦΗΒΩΝ ( 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΑΝΑΒΟΛΗ

  

ΜΙΝΙ – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΝΟ ΠΥΛΟΥ

-

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

20-36

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

-

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

24-37

  

ΜΙΝΙ – Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ  (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ

-

ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

ΑΝΑΒΟΛΗ

 

ΓΥΝΑΙΚΩΝ  (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ

 

ΝΕΑΝΙΔΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ  (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)      -  ΑΓΩΝ. ΠΕΡ. 2007-2008

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

-

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

37-27

 

Βαθμολογία >>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα