Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 2-5-2008

 

 

 

 
Επιδοτούμενα προγράμματα Πληροφορικής για άνεργες γυναίκες
Το ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ πρόκειται να υλοποιήσει στην Τρίπολη δύο προγράμματα πληροφορικής για άνεργες γυναίκες. Οι καταρτιζόμενες θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 3,50 ευρώ μικτό ανά ώρα κατάρτισης.  Περισσότερα...

 

 

 
Χαιρετισμός Λυκουρέντζου στο 22ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΔΟΕ- ΠΟΕΔ
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος παρέστη στην έναρξη του 22ου Πανελληνίου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου που συνδιοργανώνει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) με την Παγκύπρια Ένωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) με θέμα «Άνθρωπος- Σχολείο- Περιβάλλον. Ευθύνες και προοπτικές για ένα ζωντανό πλανήτη» στον Πύργο Ηλείας.
Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Λυκουρέντζος ανέφερε τα εξής: Περισσότερα...

 

 

 
Δραστηριότητες ΕΟΔ Αρκαδίας
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας, μετά από πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, καθώς και του Δήμου Τρίπολης, συμμετείχε για 5η συνεχόμενη χρονιά στης εκδηλώσεις για τον εορτασμό του φετινού Πάσχα. Με 20μελές κλιμάκιο μετέφερε την Μεγάλη Παρασκευή τους επιταφίους τόσο στην Ιερά Μονή Βαρσών όσο και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ενώ το Μεγάλο Σάββατο μετέβη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να προσκομίσει το Άγιο Φως στην Τρίπολη, μοιράζοντας το σε ναούς της πόλης αλλά και όλου του νομού. Την Κυριακή του Πάσχα, οργάνωσε και πραγματοποίησε την τελετή του εθίμου του κάψιμου του Ιούδα στην πλατεία Φιλικών στην Τρίπολη.
Η ΕΟΔ Αρκαδίας θα ήθελε να στείλει σε όλους τις θερμότερες ευχές και να ευχηθεί η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει Ανάσταση στις ψυχές όλων μας.


 

 

 
Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας
Σημαντική παράταση ζωής σε ασθενείς με καρκίνο δίνουν πλέον τα νέα φάρμακα, καθώς η επιστήμη κερδίζει καθημερινά μάχες στον πόλεμο κατά του καρκίνου.
Στοιχεία για τα νέα δεδομένα θα δοθούν σε Συνέντευξη Τύπου απ' τον Πρόεδρο της Εταιρείας Παθολόγων Ογκολόγων κ Δημήτρη Μπαφαλούκο, στο πλαίσιο του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 8 με 11 Μαΐου στην Αθήνα.
Στην Συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαΐου στην αίθουσα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 1 του ξενοδοχείου ΧΙΛΤΟΝ στις 12 το μεσημέρι, θα ανακοινωθούν επίσης στοιχεία μετανάλυσης για τον καρκίνο του πνεύμονα σε 12.250 ασθενείς.

 

 

 
Πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου

Δ΄Εθνική, 28η αγωνιστική (Κ 4-5-08 17.00')

Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Λεωνίδιο

Ακράτητος - Νέα Αρτάκη
Νεστάνη
- Δάφνη Ερυθρών
ΑΕ Πλαταιών - Ένωση Μιδέας
Παναργειακός
- Αίας Παραλίας Ασπροπύργου
Λουκισίων ΑΟ - Κρανίδι Ερμιόνης
Δόξα Μεγαλόπολης - Ολυμπιακός Λουτρακίου

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 30/4/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 
Ο Ουριμπάρι στην Τρίπολη
Ο Μπρούνο Ουριμπάρι βρίσκεται από την Τετάρτη στην Τρίπολη και σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Ο Ουριμπάρι είναι 21 χρονών αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Το απόγευμα του Σαββάτου εξάλλου, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα βάλει τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν «οικογενειακό διπλό», ενώ την Κυριακή θα τους δώσει ρεπό.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα