Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 1-6-2008

 

 

 

 
5η Περιφερειακή έκθεση ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Το επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει την 5η περιφερειακή έκθεση "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ" από 4 έως 8 Ιουνίου 2008 στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 19.00.

Η 5η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» συγκαταλέγεται στις γενικές εκθέσεις, περιλαμβάνοντας τους εξής κλάδους: Μ.Μ.Ε. - Πληροφορικής, Κατοικίας, Βιομηχανίας, Τροφίμων-Ποτών, Αυτοκινήτου, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.

Ο κάθε τομέας θα αποτελεί μια αυτόνομη έκθεση και ενωμένες όλες υπό την ίδια στέγη θα σχηματίσουν την 5η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα».

Πρόκειται για μια αμιγώς επαγγελματική έκθεση 8.000 τ.μ. με πάρκινγκ 60 στρεμμάτων, που διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένο κτίριο, στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης που αποτελεί και συμβολικά το φυσικό περιβάλλον των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα στο πρώην εργοστάσιο «ΑΦΕΝΤΑΚΗ». Επιπλέον, ο εκθετήριος χώρος παρέχει μπαρ, ασφαλιστική κάλυψη και φυλάσσεται επί 24ώρου βάσεως.

Η πρόσβαση στην έκθεση καθίσταται εξαιρετικά εύκολη χάρη στις συγκοινωνίες. Το ΚΤΕΛ αναχωρεί τακτικά από το κέντρο της πόλης για τον εκθεσιακό χώρο.

Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη17:00-22:30
Πέμπτη-Παρασκευή:
10:30-14:00 / 17:00-22:30
Σάββατο-Κυριακή:
10:00-22:30
 

Περισσότερα...

 

 

 
ΕΝΝΕΑ (9) ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ (1) ΧΑΛΚΙΝΟ Ο ΚΟΑΤ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ
Με εννέα (9) αργυρά και ένα (1) χάλκινο επέστρεψε ο ΚΟΑΤ το Σάββατο 31 Μαΐου από τους αγώνες με την επωνυμία 3ο κύπελλο ΚΟΡΙΝΘΟΥ που έγιναν στο κολυμβητήριο της ομώνυμης πόλης. Το καλύτερο ήταν ότι η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4 Χ 50 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 11 ετών κατέκτησε την δεύτερη θέση από όλες τις ομάδες της Πελοποννήσου.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 297 αθλητές από όλη την περιφέρεια
Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα