Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 1-4-2008

 

 

 

 

 
Χορήγηση βιβλίων σε δικαιούχους του ΟΓΑ και μέσω ΚΕΠ
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση με την Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, με την οποία η διοικητική διαδικασία της διανομής Δελτίων Αγοράς Βιβλίων σε δικαιούχους του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (Λ.Α.Ε. – ΟΓΑ), μπορεί να διεκπεραιώνεται και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

«Με τη νέα αυτή διαδικασία δίδεται στους πολίτες μια ακόμη επιλογή, μια ακόμη διέξοδος. Παρεμβαίνουμε στην καθημερινότητά τους διευκολύνοντας συναλλαγές με τους Δημόσιους Οργανισμούς χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες. Μειώνουμε τη γραφειοκρατία και απλουστεύουμε διοικητικές διαδικασίες», τονίζει σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ζώης.

 

 

 

 
Χορηγοί στην εκπαίδευση
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Κανένας χορηγός στην εκπαίδευση - οι επιχειρήσεις έξω από τα σχολεία

Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και οκτώ επιχειρηματικών ομίλων αποτελεί συνέχεια της πιο ωμής παρέμβασης του μονοπωλιακού κεφαλαίου στην εκπαίδευση με πρόσφατο παράδειγμα τη συμφωνία της κυβέρνησης με το μονοπώλιο της "Microsoft". Αποτελεί έμπρακτη εφαρμογή της στρατηγικής της Λισσαβόνας για την επέμβαση των επιχειρήσεων στην εκπαίδευση, με στόχο να γίνει αυτή πιο ανταγωνιστική και κερδοφόρα για τα ευρωπαϊκά μονοπώλια.

Το μνημόνιο συνεργασίας σηματοδοτεί: Περισσότερα...

-----------------------------------------------------------------------------
ΚΚΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H N.E. Αρκαδίας του ΚΚΕ καταγγέλλει κάθε προσπάθεια παρέμβασης ιδιωτών – επιχειρηματιών στη λειτουργία και το περιεχόμενο της μόρφωσης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Η κυβέρνηση της ΝΔ πατώντας στον δρόμο που άνοιξε το ΠΑΣΟΚ ενισχύει τους δεσμούς κεφαλαίου – Σχολείων, Πανεπιστημίων με σαφή στόχο τη λειτουργία τους με τους κανόνες της αγοράς και ότι αυτό συνεπάγεται. Η πολιτική αυτή είναι έμπρακτη εφαρμογή της στρατηγικής της Λισσαβόνας, της Λευκής Βίβλου, των τεσσάρων ελευθεριών της συνθήκης του Μάαστριχ για την επέμβαση των επιχειρήσεων στην εκπαίδευση, με στόχο να γίνει αυτή πιο ανταγωνιστική και κερδοφόρα για τα ευρωπαϊκά μονοπώλια. Περισσότερα...

 

 

 

 
ΚΟΑΤ, επιστολή - απάντηση στον αντιδήμαρχο
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΤΡΙΠΟΛΗ»

Κύριε Αντιδήμαρχε, σε τηλεοπτική σας συνέντευξη στις 23-03-2008 στην A.TV ακούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρoν τα όσα είπατε, σε ύφος διαγγέλματος νομίζουμε στους συμπολίτες μας, για θέματα κολυμβητηρίου, γιατί για κολύμβηση σαν άθλημα νομίζουμε ότι υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοί από εσάς στο χώρο προς το παρόν.
Καλά κάνατε.
Αλλά όταν στα λόγια σας αναφέρεστε στον ΚΟΑΤ καλό θα είναι να προσέχετε, όσο το δυνατόν και σας το επιτρέπει και η μνήμη σας, να λέτε τα αληθή γεγονότα και όχι λόγια εντυπώσεων που για το σκοπό τους δεν γνωρίζουμε. Περισσότερα...

 

 

 

 
Ο Αστέρας εξασφάλισε 1.000 εισιτήρια
Η διοίκηση του Αστέρα εξασφάλισε 1.000 εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (7 μ.μ.), εκ των οποίων τα 100 θα διατεθούν για ανάγκες της διοίκησης, των χορηγών κ.λ.π, τα 600 θα διατεθούν από τα εκδοτήρια στο γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη, με τρόπο που θα γνωστοποιηθεί αύριο από την ΠΑΕ, ενώ τα υπόλοιπα 300 θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα με τον Ατρόμητο από τη Θύρα 1 στο γήπεδο του Περιστερίου.

Την ίδια στιγμή, οι φίλαθλοι του Αστέρα περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας πολύ καλά τη βαθμολογική σημασία που έχει για την αγαπημένη τους ομάδα όσον αφορά την είσοδο στα πλέυ-οφ του πρωταθλήματος.

Τέλος, στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Αστέρα ξεκουράζονται σήμερα εκμεταλλευόμενοι το ρεπό που τους έδωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και από αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής.

 

 

 

 
Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ηραίας, 4η αγωνιστική

Αποτελέσματα - βαθμολογία >>>>

Φωτογραφίες ομάδων >>>> Update

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα