Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 28-6-2007

 

 

 

 
Εκδήλωση- συζήτηση για την προστασία του Λούσιου
Ο Δήμος Δημητσάνας και η Επιτροπή Προστασίας του Λουσίου διοργανώνουν εκδήλωση- συζήτηση ενημέρωσης των συμπολιτών μας, για τις εξελίξεις σχετικά με την ίδρυση Υδροηλεκτρικού εργοστασίου από την εταιρεία εκρηκτικών ΑΡΚΑΣ ΑΕ, στο Λούσιο, το Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί.

Η εκδήλωση στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των Αρχών, βουλευτές και δήμαρχοι του νομού Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αϊ-Γιαννιού στο Μουσείο Υδροκίνησης.

Προστατεύοντας το Λούσιο στηρίζουμε το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 27950-31665, 27950-31237

Επιτροπή για την Προστασία του Λουσίου
Δήμος Δημητσάνας

 

 

 

 
Νέος Κύκλος Ενισχύσεων των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών
Προκηρύχθηκε με απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Σιούφα ο νέος κύκλος ενισχύσεων για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στους τομείς του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διατίθενται πόροι από το ΠΕΠ Πελοποννήσου ύψους 22.000.000 ευρώ για τις παραπάνω επιχειρήσεις.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 26 Ιουνίου 2007 στα καταστήματα τραπεζών όλης της χώρας.

Ο νέος κύκλος ενισχύσεων για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις ενισχύει την ανταγωνιστικότητα μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων με βάση τον κοινοτικό κανονισμό και αποτελεί μία νέα ευκαιρία για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.
Η περίληψη πρόσκλησης ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών έχει ως εξής: Περισσότερα...

 

 

 

 
Ημερίδα Δ. Βαλτετσίου "Αναπτυξιακή Προοπτική"
Την Κυριακή 08/07/2007 στο γνωστό από την αρχαιότητα χωριό Ασέα, διοργανώνεται από τον Δήμο Βαλτετσίου η Ημερίδα με τίτλο «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».
Στην ημερίδα θα αναδειχθούν αναπτυξιακές προτάσεις και μελέτες για το Δήμο Βαλτετσίου, αλλά και ευρύτερα για την Αρκαδία. Το γενικότερο όφελος που προκύπτει κατ’ αρχήν, είναι η ανάδειξη των σύγχρονων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων του Δήμου, τα οποία επιζητούν τις λύσεις τους μέσα στον Αρκαδικό ιστό. Για πρώτη φορά επιχειρείται η δημιουργία βάσης δεδομένων για υποστήριξη μελλοντικών παρεμβάσεων. Αποτελεί πεποίθηση ότι για να διαμορφωθούν ρεαλιστικές αναπτυξιακές δομές, πρέπει πρώτα να έχουν αναπτυχθεί οι υποδομές. Περισσότερα...

 

 

 

 
Ο Αστέρας παρουσίασε το Μιλάνο
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε σήμερα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Μάουρο Ραμίρο Μιλάνο, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τρία χρόνια.

Η διοίκηση του Αστέρα έκανε πράξη μία από τις υποσχέσεις της για παίκτες εγνωσμένης αξίας και μεγάλου βεληνεκούς, αφού στην περίπτωση του Μιλάνο έδωσε μεγάλες μάχες για την απόκτησή του, με ομάδες Α' Εθνικής στην Ελλάδα, ομάδων από την Αργεντινή και από το εξωτερικό.

Ο Μιλάνο αποτελεί την 7η φετινή μεταγραφή του Αστέρα και θα φοράει το Νο7 στους αγώνες της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ο Αργεντίνος άσσος γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1984, έχει ύψος 1.68 ζυγίζει 64 κιλά, είναι μεσοεπιθετικός και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Αστέρα.

Στην αγωνιστική περίοδο που έληξε στην Αργεντινή, ο Μιλάνο αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής, σημειώνοντας 16 γκολ σε 31 συμμετοχές.

Ο Μιλάνο αγωνίστηκε στην Ουρακάν από το 2002 μέχρι το 2005, πέρασε μία χρονιά από την Μεξικάνικη Κερετάρο, για να επιστρέψει και πάλι στην Ουρακάν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Νοιώθω πολύ καλά που ήρθα στην Ελλάδα και τον Αστέρα. Οι άνθρωποι του Αστέρα με αγκάλιασαν, μου έδειξαν πώς με θέλουν στην ομάδα τους και ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους του με την απόδοσή μου στα παιχνίδια. Μου αρέσει να παίζω μεσοεπιθετικός, να δημιουργώ φάσεις στην επίθεση και να σκοράρω»

Την ίδια στιγμή, μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα, αφού από την πρώτη ημέρα της διάθεσής τους, οι φίλαθλοι της ομάδας δημιούργησαν ουρές έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να αποκτήσουν τα «μαγικά χαρτάκια» της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Στο μεταξύ αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, αφού την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις του Αστέρα εν όψει της πρώτης συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα, ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προσπάθειες των διοικούντων για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα