Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 26-6-2007

 

 

 

 
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου για Δημοτική Αστυνομία
Κατόπιν ολοκληρώσεως της διαδικασίας του έργου της Επιτροπής Επιλογής Υποψηφίων για την πρόσληψη ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας των Δήμων Ναυπλιέων, Τριπόλεως, Καλαμάτας, Κορινθίων και Σπάρτης, η οποία συγκροτήθηκε με την 35/15-1-2007 (ΦΕΚ:72/Τ.ΥΟΔΔ/23-2-2007) απόφαση Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναρτήθηκαν οι πρώτοι πίνακες κατάταξης επιτυχόντων και αποτυχόντων κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι για την πρόσληψη τους ως ένστολο προσωπικό στους παραπάνω Δήμους.

Οι υποψήφιοι επί των ανωτέρων πινάκων μπορούν να ασκήσουν ένσταση στην Επιτροπή Αξιολόγησης της Δημοτικής Αστυνομίας Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεύθυνση: Τέρμα Ερυθρού Σταυρού, Τρίπολη 22 100 εντός δεκαπενθημέρου, το οποίο άρχεται από Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007.

 

 

 

 
Ο Αργυρόπουλος στον Αστέρα
Απρόσμενα εμπόδια και ξαφνική εμπλοκή παρουσιάστηκαν στις δύο περιπτώσεις των δύο Λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν άμεσα τον Αστέρα.

Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και οι δύο παίκτες να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος στην πρεμιέρα της προετοιμασίας στις 5 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, τελείωσε και τυπικά του Λεωνίδα Αργυρόπουλου, που μεταγράφηκε με ελευθέρας από την Κόρινθο στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1990 και έχει συμμετοχές στην εθνική νέων, ενώ φέτος βοήθησε σημαντικά στην άνοδο της Κορίνθου στη Γ’ Εθνική.

Η μεταγραφή αυτή είναι η έκτη που ολοκληρώνει ο Αστέρας Τρίπολης μετά τους Ψωμά, Μοσχογιάννη, Φλάβιο, Τροίρη και Μπολμποτσάν.

Την Τετάρτη εξ άλλου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Αστέρα, η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας προς τους φιλάθλους θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Ιουνίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα