Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 25-5-2007

 

 

 

 

 
Η Τρίπολη γιορτάζει την άνοδο του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα
Η Τρίπολη έχει φορέσει τα καλά της, για να γιορτάσει την ιστορική άνοδο του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, σε μία μέρα όπου μαζί του γιορτάζει ολόκληρη η Τρίπολη, η Αρκαδία και γιατί όχι, ολόκληρη η Πελοπόννησος, της οποίας θα είναι ο μοναδικός της εκπρόσωπος στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκα!

Την Κυριακή μετά τη λήξη του αγώνα με το Θρασύβουλο, ο Δήμος Τρίπολης θα διοργανώσει γιορτή στην Πλατεία του Αρεως προς τιμήν του Αστέρα και της ιστορικής ανόδου του στη Σούπερ Λίγκα.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 μ. μ. και θα ακουστεί για πρώτη φορά και ο ύμνος της ομάδας. Τη σύνθεση του ύμνου έκανε ο κ. Δημήτρης Κοντόπουλος, τους στίχους έγραψε ο κ. Νίκος Γρίτσης και την ερμηνεία θα κάνει ο τραγουδιστής Ανδρέας Στάμος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Πλατεία Αρεως έχει ως εξής:

20.30 Άφιξη επισήμων
21.00 Άφιξη αποστολής Αστέρα Τρίπολης
21.15 Χαιρετισμός Δημάρχου Τριπόλεως κ. Αλέξανδρου Κοτσιάνη
21.20 Χαιρετισμός Προέδρου Αστέρα Τρίπολης κ. Βαγγέλη Κρητικού
21.30 Απονομή μεταλλίων από Δήμο Τρίπολης και ΕΠΣ Αρκαδίας στον Αστέρα Τρίπολης
22.15 Απονομή Κυπέλλου από ΕΠΣ Αρκαδίας και ανάκρουση (επίσημη πρώτη) του ύμνου της ομάδας από τους δημιουργούς του.
22.40 Μουσική εκδήλωση

 

 

 

 
Ασύρματο Δίκτυο Τρίπολης
O Σύλλογος Ασυρμάτου Δικτύου Τρίπολης είναι μία μη κερδοσκοπική ασύρματη κοινότητα που έχει σκοπό την ανάπτυξη, χρήση και προώθηση ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης.

Ο σύλλογος αυτός λειτουργεί από το 2006 και έχει καταστατικό από το πρωτοδικείο Τρίπολης. Αριθμεί περί τα 20 μέλη, και είναι μη κερδοσκοπικός με ελεύθερη συμμετοχή.
Έχει συμμετάσχει στην έκθεση βιβλίου, και έχει διαφημιστεί από τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Περισσότερα στο δικτυακό τόπο: http://www.trwn.gr

 

 

 

 

 
Αναστολή οικοδομικών εργασιών στο Μουστό
ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΟΙΝΟΝ
Ανεξάρτητος Νομαρχιακός Συνδυασμός

Με Υπουργική Απόφαση έγινε αναστολή χορήγησης οικοδομικών αδειών και εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών στην περιοχή υγρότοπου Μουστού. Η απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, Φύλλο 76/2-3-2007. Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκήθηκαν από παρεμβάσεις του Αρκάδων Κοινόν, οικολογικών οργανώσεων, πολιτών και της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας πέρυσι το καλοκαίρι, ιδιαίτερα μετά τις παράνομες εκχερσώσεις στους υγρότοπους Μουστού και Μπαταρόλα. Όμως η απόφαση αυτή αφήνει αρκετά κενά αφού δεν περιλαμβάνει ολόκληρη την περιοχή Μπαταρόλα και τμήματα του Μουστού. Δίνει πε-ριθώρια αναίρεσής της αφού στηρίζεται μόνο στο Νόμο 2242/1994 (άρθρο 6) και παραλείπει το Νόμο 1650/79 (άρθρο 21). Περισσότερα...

 

 

 

 

 
Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Αστέρα για Θρασύβουλο
Ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Θρασύβουλο στην Τρίπολη, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος προπονητής Πάουλο Κάμπος δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Ηλία Ιωάννου, Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα και Αντώνη Λαδάκη που έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ επανέρχεται ο Πέτρος Κανακούδης.

Ο αγώνας έχει ως κεντρικά σημεία αναφοράς των δύο ομάδων τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τις φανέλες των σημερινών αντιπάλων. Πρόκειται για τον Ηλία Αναστασάκο, που μετεγράφηκε τον Ιανουάριο από τον Αστέρα στο Θρασύβουλο και τους Νίκο Πουρτουλίδη, Δημοσθένη Παπαθανασίου, που το προηγούμενο καλοκαίρι έκαναν την αντίθετη διαδρομή από το Θρασύβουλο στον Αστέρα.

Ο Αστέρας θα επιδιώξει τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι, αφού ενδιαφέρεται για την πρωτιά στην τελική κατάταξη, αλλά και γιατί παράλληλα βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο αθλητικό επίτευγμα, να ανέβει κατηγορία για τρίτο στη σειρά χρόνο ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα μοιραστούν αναμνηστικά της ομάδας στους φίλους του Αστέρα, ενώ στο ημίχρονο θα γίνει κλήρωση όπου δέκα τυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Σούπερ Λίγκα.

 

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 24/5/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα