Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 25-2-2007

 

 

 

 
Προοδευτική-Αστέρας Τρίπολης 0-2
Σημαντική νίκη στον Κορυδαλλό

Σε έναν από τους μεγάλους κερδισμένους της 21ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, αφού με τη νίκη του στον Κορυδαλλό με 2-0 επί της Προοδευτικής αύξησε τη διαφορά του σε τέσσερις βαθμούς από τις ομάδες που τον ακολουθούν στο βαθμολογικό πίνακα και ταυτόχρονα παρέμεινε στη δεύτερη θέση.

Ο νεοαποκτηθείς Ούγγρος Ζολτ Μπαράνιος έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο και με δύο δικά του γκολ στο 84' και το 88 χάρισε ουσιαστικά στον Αστέρα τους πολύτιμους βαθμούς της δέκατης φετινής νίκης.
Ο Μαγυάρος που φοράει το 10 στον Αστέρα, αποδείχθηκε πώς είναι το «10 το καλό» αφού μέσα σε είκοσι λεπτά συμμετοχής κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα και να λύσει «το γόρδιο δεσμό» της Προοδευτικής.
Στη φάση του πρώτου γκολ, ο σκόρερ του Αστέρα συνεργάστηκε άψογα από τη δεξιά πλευρά με τον Εμεράν και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πουρτουλίδης κέρδισε τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έκανε κούρσα από αριστερά και γύρισε τη μπάλα στον Ιωάννου. Αυτός με τη σειρά του πάσαρε στον αμαρκάριστο Μπαράνιος, που με έξυπνο πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας από την αρχή του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και από ένα σημείο και έπειτα «έκλεισε» στα καρέ της την Προοδευτική, ωστόσο δεν παρέλειψε να χάσει αρκετές ευκαιρίες.
Στο 50ο λεπτό ο Ιωάννου σουτάρει δυνατά, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Κόη, αλλά ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα προλαβαίνοντας τον Ντυμπάλα.

Η Προοδευτική έχασε μία μεγάλη ευκαιρία στο 56ο λεπτό, όταν ο Κάντε αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Αυτή η φάση αφύπνισε τους παίκτες του Αστέρα, που ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους.
Στο 57' δυνατό σουτ του Μασάρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, αναγκάζει τον Κόη να κάνει εκπληκτική επέμβαση στο «παράθυρο» της εστίας του και να παραχωρήσει κόρνερ. Στο 64' ο Ντυμπάλα και στο 83' ο Ιωάννου βγήκαν τετ α τετ με τον Κόη και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του, ενώ ενδιάμεσα –στο 67' και 76'- δυνατά σουτ των Τσουκαλίδη, Λαζαρίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνουν τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ από τα δοκάρια της Προοδευτικής.

Η τελευταία καλή φάση γίνεται στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ανήκει στην Προοδευτική, όταν στο δυνατό σουτ του Γκούρμα ο Αναστασόπουλος πέφτει στη γωνία του αποκρούει και στο «ρημπάουντ» ο Κωστόπουλος σημαδεύει το δοκάρι του Αστέρα.
Με το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες του Αστέρα πήγαν προς την πλευρά των 1.000 περίπου φιλάθλων της ομάδας, που μετέτρεψαν τον Κορυδαλλό σε Τρίπολη, για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί αυτή τη σημαντική επιτυχία.

Διαιτητής του αγώνα ο Γ. Σταθόπουλος (Αθηνών).
Προοδευτική: Κόης, Χατζηγεωργαλής (59' Πιπεριάς), Ευθυμιάδης, Βέρτζος, Γκούρμα, Ζαίμι, Σαββίδης (46' Σπέρτος), Κάντε, Ζαχαρόπουλος, Πλάτανος (75' Κωστόπουλος), Κόρμπος.
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Εμεράν, Μασάρα, Λαζαρίδης, Οφρυδόπουλος, Τσουκαλίδης (68' Μπαράνιος), Λαδάκης (46' Μιαζιρκίεβιτς), Μασάντο, Ζουντί, Ιωάννου, Ντυμπάλα (65' Πουρτουλίδης).

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι

Παπαδόπουλος (προπονητής Προοδευτικής): «Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του και φυσικά στον προπονητή του. Νομίζω πώς αξίζει να ανέβει στην Α' Εθνική κατηγορία. Την είχα δει και στον αγώνα με το Λεβαδειακό και πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα.
Οι φίλοι της Προοδευτικής έχουν δίκιο που φωνάζουν, που η Προοδευτική βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Όσο πονάνε αυτοί, άλλο τόσο πονάω και εγώ. Τόσο με το Χαιδάρι, όσο και με τον Αστέρα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δείξαμε πώς μπορούμε να πάμε ψηλότερα στη βαθμολογία. Υπάρχει πολύ άγχος και πίεση όταν είσαι στις τελευταίες θέσεις. Πιστεύω πώς στο τέλος θα είναι καλύτερα τα πράγματα και η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. Εμείς, θα τα δώσουμε όλα για να μείνει κατηγορία η ομάδα»

Κάμπος (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Αστέρα που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο για να μας συμπαρασταθούν. Θέλω να συγχαρώ την Προοδευτική και τον προπονητή της. Την είχα δει και σε παλιότερο παιχνίδι και πρόκειται για μία δυνατή ομάδα.
Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας, αλλά οι παίκτες μας προσπάθησαν πολύ στο παιχνίδι, είχαν πίστη στο παιχνίδι, πίεσαν, έδειξαν εμπειρία είχαν υπομονή και ήρθαν τα δύο γκολ από τον Μπαράνιος. Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες του Αστέρα, που κάνουν σκληρή δουλειά καθημερινά στο γήπεδο και γινόμαστε σιγά-σιγά καλύτεροι ως ομάδα, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας»

Χατζηγεωργαλής (ποδοσφαιριστής Προοδευτικής): «Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάναμε λάθη που εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας. Στο τέλος της χρονιάς, είμαι σίγουρος πώς θα μείνουμε στην κατηγορία. Αυτή η ομάδα δεν πρέπει και δεν της αξίζει να πέσει από τη Β' Εθνική κατηγορία»

Αναστασόπουλος (ποδοσφαιριστής Αστέρα Τρίπολης): «Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Αστέρα που ήταν μαζί μας σε ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά και στους συμπαίκτες μου για την καλή δουλειά που κάνουν στο γήπεδο πολλά παιχνίδια τώρα. Εύχομαι η ομάδα να πηγαίνει καλύτερα σε κάθε παιχνίδι
Γίνεται καταπληκτική δουλειά και στις προπονήσεις του Αστέρα και από το προπονητικό τημ και από τους παίκτες. Όλα δουλεύουν ρολόι στον Αστέρα και εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα