Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

Τετάρτη 24-1-2007

 

 

 

 
Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Περιφ. Πελ/σου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Ουτρέχτης VACANTIEBEURS 2007
Η Πελοπόννησος κύριος τουριστικός προορισμός για τους Ολλανδούς.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης VACANTIEBEURS 2007 κατά το διάστημα από 9 έως 14 Ιανουαρίου 2007.

Σε περίπτερο 25 τμ, το οποίο αποτέλεσε τη βάση επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου της Περιφέρειας και επισκέφθηκαν χιλιάδες Ολλανδοί επισκέπτες, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ήλθαν σε επαφή με αρκετούς Ολλανδούς Tour Operators και εκπροσώπους των Ολλανδικών ΜΜΕ, στους οποίους έδωσαν πλούσιο πληροφοριακό υλικό.

Τη συμμετοχή τίμησε με την παρουσία της η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Αγγέλα Αβούρη, η οποία ήλθε σε επαφή με εκπροσώπους των Ολλανδών Tour Operators και συζήτησε μαζί τους δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του τουριστικού ρεύματος Ολλανδών επισκεπτών στην Πελοπόννησο.

Κορυφαία εκδήλωση της συμμετοχής υπήρξε η δεξίωση που παρέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ελληνική ταβέρνα του Άμστερνταμ στις 10-1-2007 σε κορυφαίους Tour Operators και δημοσιογράφους με μεγάλη και καίρια συμμετοχή από τη μεριά τους, καθώς και σε Πελοποννησίους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην έκθεση.

Τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη συνάντηση είναι ότι η τρέχουσα τουριστική περίοδος αναμένεται ελπιδοφόρα από την Ολλανδική αγορά για την Ελλάδα.

 

 

 
Την Πέμπτη τα εγκαίνια των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων ΟΓΑ και IKA στην Τρίπολη
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου θα παραστεί στα εγκαίνια των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων ΟΓΑ και ΙΚΑ στην Τρίπολη.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββα Τσιτουρίδη, στις 10.30 π.μ. και 12.00 π.μ. αντίστοιχα.

 

 

 
Προέγκριση σύμβασης αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης στη Βυτίνα
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη προεγκρίθηκε η σύμβαση του έργου «Αντικατάσταση-βελτίωση δικτύων ύδρευσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βυτίνας και Ελάτης του Δήμου Βυτίνας» προϋπολογισμού 1.197.586,25 ευρώ.

Με δήλωσή της, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη ανέφερε «Η αντικατάσταση, καθώς και η βελτίωση των δικτύων ύδρευσης των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βυτίνας και Ελάτης του Δήμου Βυτίνας θα συμβάλλει με τον πλέον καθοριστικό τρόπο στην υγιεινή διαβίωση των δημοτών και των επισκεπτών, στη βελτίωση ποιότητας ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται οι συνθήκες για περαιτέρω οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή.»

 

 

 
Πρόεδροι Νομαρχιακών Επιτροπών - Εκπρόσωποι ΕΝΑΕ
Με απόφαση Νομάρχη ορίστηκαν οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών  μέχρι 31-12-2007:
1. Γιαβρούμης Κων/νος ως πρόεδρος της N.E. ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΔΟΜΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

2. Μυλωνάς Κων/νος ως πρόεδρος της Ν.Ε. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
3. Νικήτας Ευάγγελος ως πρόεδρος της Ν.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
4. Τσιώλη Χαρίκλεια ως πρόεδρος της Ν.Ε. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ


 
Το Νομ. Συμβούλιο με την αριθμ.3/16-1-2007 απόφασή του εκλέγει τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου, τακτικούς εκπροσώπους του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αρκαδίας για τη Γενική Συνέλευση της ΕΝΑΕ για την περίοδο 2007-2010:

Α. Από τον συνδυασμό «ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ»
1. Ορφανόπουλος Μιχαήλ
2. Τροχάνη - Ευσταθίου  Μαρία - Αγγελική

Β. Από τον  συνδυασμό «Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΑΣ - Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»  
1. Σπυρόπουλος Ροβέρτος και

τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ως αναπληρωματικούς εκπροσώπους:

Α. Από τον συνδυασμό  «ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ»:
1) Δούρος Δημήτριος
2) Κοκκινάκου Κωνσταντίνα

Β. Από τον συνδυασμό  «Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΑΣ - Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»  
1. Μαρνέρης  Ιωάννης.

 

 

 

 
Αναθεώρηση του συντάγματος..., από το Σύνδεσμο Εκπ-κών Δ.Ε. Αρκαδίας
Είναι πλέον σαφές σε όλους ότι τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια που θέλουν να φτιάξουν είναι ιδιωτικά πανεπιστήμια που (φυσικά για τους επιχειρηματίες) είναι κερδοσκοπικά. Αυτό το λένε και οι σημερινοί ιδιοκτήτες των κολλεγίων και ζητούν να απαλειφθεί ο προσδιορισμός «μη κερδοσκοπικά».  Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα