Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 22-6-2007

 

 

 

 

 
Την Τετάρτη η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα
Την Τετάρτη 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Αστέρα στο γήπεδο και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Ιουνίου για τους φιλάθλους της ομάδας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πώς μέχρι σήμερα, οι φίλαθλοι του Αστέρα δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για την απόκτηση των εισιτηρίων διαρκείας όχι μόνο από την Τρίπολη και την Αρκαδία, αλλά και από τους όμορους νομούς της Πελοποννήσου και την Αττική.

 

 

 

 
10η Επιτροπή Παρακολούθησης του Γ' ΚΠΣ
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 25 και 26 Ιουνίου, συγκαλούνται η 10η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Γ' ΚΠΣ υπό την προεδρία του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστου Φώλια και η 8η Συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης, υπό την προεδρία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Στις δύο παραπάνω συνεδριάσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο «Divani Caravel» θα μετέχει η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη.

Τα έργα και οι δράσεις του ΕΠ Πελοποννήσου 2000-2006 που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΓΤΠΕ (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων), έχουν συνολικό προϋπολογισμό 101,2 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά την πορεία υλοποίησής τους έως τις 20 Ιουνίου 2007, οι εντάξεις των έργων ανέρχονται στο ποσό των 131,3 εκατ. ευρώ, οι νομικές δεσμεύσεις στα 108,9 εκατ. ευρώ, οι πληρωμές στο ποσό των 73,1 εκατ. ευρώ και το ποσοστό απορρόφησης στο 71,95%

Τα έργα και οι δράσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αφορούν:
- βασικές αγροτικές υποδομές
- προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος
- επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις
- Καινοτομικές δράσεις στην αγροτική παραγωγή
- Ενίσχυση και βελτίωση τεχνικών και κοινωνικών υποδομών στην ορεινή ενδοχώρα
- Ολοκληρωμένα Προγράμματα Αγροτικού Χώρου

Με βάση τα στοιχεία της 8ης Συνεδρίασης της Υποεπιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης, το ΕΓΤΠΕ του ΠΕΠ Πελοποννήσου είναι το δεύτερο πρόγραμμα της χώρας σε δείκτες υλοποίησης.

Τέλος, όσον αφορά την πορεία υλοποίησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου, κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων προγραμμάτων της χώρας, αφού οι πληρωμές ανέρχονται πλέον στο 61,5%, οι νομικές δεσμεύσεις στο 97% και η ενεργοποίηση του προγράμματος στο 132%

 

 

 

 
Προέγκριση δημοπράτησης για αποκατάσταση χωματερών
Με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη δόθηκε η προέγκριση δημοπράτησης του υποέργου «Αποκατάσταση χωματερής στη θέση Κλίσιζα του Δ.Δ. Χάρακα του Δήμου Ζάρακα» του έργου «Αποκατάσταση χωματερής στη θέση Κλίσιζα του Δ.Δ. Χάρακα του Δήμου Ζάρακα» συνολικού προυπολογισμού 33.539,48 ευρώ και του υποέργου «Αποκατάσταση χωματερής στη θέση Γρεβενίτη του Δ.Δ. Κυπαρισσίου του Δήμου Ζάρακα» του έργου «Αποκατάσταση χωματερής στη θέση Γρεβενίτη του Δ.Δ. Κυπαρισσίου του Δήμου Ζάρακα» προυπολογισμού 47.210,80 ευρώ..

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 21/6/07 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους Περισσότερα...

 

 

 

 
Έκθεση έργων των μαθητών του 1ου ΣΕΚ Τρίπολης
1o ΣΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προς μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

Πρόσκληση

Το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Τρίπολης είναι ένας χώρος με πολλά εξοπλισμένα εργαστήρια στα οποία ασκούνται πρακτικά οι μαθητές των ΕΠΑΛ, των ΤΕΕ, του ΙΕΚ. Στον ίδιο χώρο γίνεται επιμόρφωση ενηλίκων και εκπαιδευτικών. Σας καλούμε στην έκθεση έργων των μαθητών και εξοπλισμού που θα γίνει στις 26 Ιουνίου το πρωί.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Αντωνάκος Λάμπρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα