Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 22-3-2007

 

 

 

 
Συνεδρίασε η Επιτροπή Παρακολούθησης του NET FORCE
Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2007 στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνεδρίασε υπό την προεδρία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλας Αβούρη, η Επιτροπή Παρακολούθησης του Καινοτόμου Προγράμματος NET FORCE, με τη συμμετοχή των Προέδρων των Επιμελητηρίων Αρκαδίας κ. Παυλή, Λακωνίας κ. Πανδή, Αργολίδος κ. Κονοπισόπουλου, οι εκπρόσωποι των ερευνητικών φορέων, ο υπεύθυνος καθηγητής Ερευνητικής Μονάδας Αστικής και Περιφερειακής Καινοτομίας «URENIO» του ΑΠΘ κ. Κομνηνός, οι εκπρόσωποι των ειδικών συμβούλων ανάπτυξης, ο σύμβουλος καινοτομίας της Περιφέρειας κ. Τσαγκρώνης, και οι υπεύθυνοι του έργου και αξιολόγησης του NET FORCE.

Εξετάστηκε η πρόοδος των έργων του NET FORCE, έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ενδιάμεσης επιτροπής αξιολόγησης και η παρουσίαση του νέου κέντρου μεταφοράς τεχνολογίας Πελοποννήσου.

Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη ανέφερε: «Η δημιουργία Περιφερειακού κέντρου μεταφοράς τεχνολογίας και καινοτομίας στην Πελοπόννησο αναμφισβήτητα τονώνει την επιχειρηματική δραστηριότητα και συμβάλλει στο πεδίο μεταφοράς της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους, ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν σε ένα κλίμα αγοράς που απαιτεί ποιοτικά και τεχνολογικά εξελιγμένα προιόντα και υπηρεσίες παραγόμενα με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η συμμετοχή δε, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ως επιστημονικός φορέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μεταφοράς είναι αναγκαία για τη λειτουργία του φορέα. Στα πλαίσια της Κυβερνητικής μας πολιτικής στηρίζουμε την Καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, προκειμένου να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους»

 

 

 
Ο Λυκουρέντζος στην Αμερική για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος μεταβαίνει στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σήμερα, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2007, ως μέλος της αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων, για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των ομογενών μας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Λόγω της μετάβασης του στο εξωτερικό, θα απουσιάζει από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής μας Εορτής στην Αρκαδία.
Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος επιστρέφει στην Ελλάδα την Τρίτη, 27 Μαρτίου 2007.

 

 

 
Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWON-DO
Κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών Taekwon.Do ITF 2007, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Περραίας (περιοχή Θεσσαλονίκης), η Βασιλική Ιωαννίδου από το Λευκοχώρι, στον πρώτο της αγώνα ως γυναίκα, κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στα TUL DAN μαύρων ζωνών γυναικών. Επίσης το Χάλκινο μετάλλιο στη μάχη -51 κιλα. Ως εκ τούτου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με την εθνική μας ομάδα, στο 15ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ITF ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που θα διεξαχθεί στην πόλη BLED της Σλοβενίας, από 24 έως 29 Απριλίου 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα