Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 22-2-2007

 

 

 

 
Συνάντηση εργασίας «Τουριστική προώθηση της Πελοποννήσου»
Με στόχο την ουσιαστική και συνεχή προσπάθεια της τουριστικής αξιοποίησης της Πελοποννήσου, η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη προσκαλεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο «Μαίναλο» σε συνάντηση εργασίας τους εμπλεκόμενους φορείς με τον τουρισμό, με Συμβούλους του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και της Περιφέρειας.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη στρατηγικής marketing και συστήματος ταυτότητας του Ελληνικού Τουρισμού» και του υπό εκπόνηση σχεδίου «Οργανισμός Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου»

Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν οι ανάγκες, η δυναμική της κάθε περιοχής και τα βασικά τουριστικά προϊόντα σε περιφερειακό επίπεδο.

Στην ίδια συνάντηση θα γίνει μία συνοπτική παρουσίαση μελέτης για την προώθηση καινοτομικών δράσεων στους τομείς της αγροτικής οικονομίας και του εναλλακτικού τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έχουν κληθεί για να συμμετέχουν εκπρόσωποι των Νομαρχιών, των Δήμων, των Επιμελητηρίων, των Επαγγελματιών Τουρισμού και εκπρόσωποι Επαγγελματικών Φορέων Τουρισμού.

 

 

 
Στην Κέρκυρα η Γενική Γραμματέας
Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη θα βρίσκεται στην Κέρκυρα, όπου θα συμμετέχει στη 17η σύνοδο των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών της χώρας με την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη των Γενικών Γραμματέων με την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης στην Ιόνια Ακαδημία.

Το απόγευμα της Παρασκευής και αμέσως μετά την πρώτη σύσκεψη με τους Γενικούς Γραμματείς, ο Υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας με θέμα «Η Δημόσια Διοίκηση κοντά στον πολίτη, ο ρόλος των περιφερειών»

Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη σύσκεψη των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η τρίτη σύσκεψη στην Ιόνια Ακαδημία.

Την Κυριακή το πρωί θα ολοκληρωθεί η 17η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών της χώρας με την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα